Ja też ja też!xDDTanira pisze:kocham siatkarzy xD no kocham Was panowie :*
Oni są boscy... Tyle jestem w stanie powiedziec... Tylko coś Taniruś Twój Świderek się słabo zaprezentował xD
i Brawa dla Blanika!
Ja też ja też!xDDTanira pisze:kocham siatkarzy xD no kocham Was panowie :*
weź mnie nieXaneta pisze:Tylko coś Taniruś Twój Świderek się słabo zaprezentował xD
i tak wygramy xDPam pisze:Słyszałam coś że siatkarze mają grać w ćwiercfinałach z Bułgarami i Włochami
Albo z tymi albo z tymiPam pisze:Słyszałam coś że siatkarze mają grać w ćwiercfinałach z Bułgarami i Włochami
Ja sie tak wogóle zdziwiłam... Coś mu forma spadła... Ale Możdżu zaszalał xDTanira pisze:weź mnie nie![]()
Ostatnio zmieniony 2008-08-18, 19:25 przez Xaneta, łącznie zmieniany 1 raz.
w jakiej gazecie? *_________*Pam pisze:Dzisiaj sobie wywaliłam na ścianie plakat naszej reprezentacji xD
Kupie se kupie! *___* Haha Mama sie wścieknie xD a po ile?Pam pisze:"Super Volley"
szalony xDXaneta pisze:Ale Możdżu zaszalał xD
a wczesniej grał jak ciota za przeproszeniem xD no ale taka prawda ;D a jak sie wybił... A tak wogóle to jego dzieci mu do kolan sięgają xDDDTanira pisze:szalony xD
aaaa...... Jutro biegne do kiosku!Pam pisze:4,90 kosztuje
jak to onB... pisze:Mariuszek miał piękne serwy, zdobył w cholere pkt z ataku, wiec wielkie brawa dla niegoi bosko wygladał hehe xD
Dobrze przynajmniej że nie o 3...Madzialena pisze:znowu o 6 rano
no coz no coz no coz xDXaneta pisze:a wczesniej grał jak ciota za przeproszeniem xD no ale taka prawda ;D a jak sie wybił... A tak wogóle to jego dzieci mu do kolan sięgają xDDD
Ja mam ja mam! xDTanira pisze:gazete chyba zakupie a co xD
ja też nie żałuje. Mariuuusz *__* Rodzina uważa mnie za głupia ale xDTanira pisze:ja tam wstaje na kazdy mecz i nie zaluje ^^ Świder do boju!!!!!!!
Zumie Te ależ oczywiście xD Jak zniwecze lenia xDTanira pisze:Zumie iksie masz ślicznego ava z M. xD mogę liczyć na coś ze panem Ś.? xD
ja Ci nei powiem bo nawet nie wim xDedzik pisze:A mam takie pytatnie... tylko sie nie smiac. czemu na recznych mowi sie szczypiornisci?
Oj tak...Zumie iksie masz ślicznego ava z M.
Aaaa... myslalam ze grali szczypiorem xD. dziekuje ';*Prawdopodobnie pierwszy mecz piłki ręcznej odbył się w obecnej dzielnicy Kalisza, Szczypiornie. I właśnie chyba od tej miejscowości pochodzi ta nazwa
Z pewnością xDedzik pisze:Aaaa... myslalam ze grali szczypiorem xD