Jaką masz markę telefonu?

Liczba głosów: 32
Nokia (12) 38%
Siemens Brak głosów
Samsung (2) 6%
Sony Ericsson (15) 47%
Motorola (1) 3%
Panasonic Brak głosów
LG (1) 3%
Sagem (1) 3%
Philips Brak głosów
Sharp Brak głosów
Inna Brak głosów
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Re: Wasze telefony

Post autor: Nero »

Samsung. Samsung SGH D-500 dokładnie.
Jak narazie jedyny.
Roe
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Roe »

Sony Ericsson W200i.
Nie z własnego wyboru, ale nie narzekam ; )
Wcześniej miałam Nokie, ale już się odzwyczaiłam. Teraz ciężej mi jest się obsłużyć Nokią.
A myślałam, że nawet tutaj powszechniejsza jest nokia... ; )
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

ja mam SEw200i.Przeżył dużo.Kąpanie,ciągłe rzucanie na kafelki więc to teleon któremu ufam xD(ma dopiero 9 miesiecy a umowe mam na 2,5 roku :D)
C-Note
C-Note

Post autor: necik665 »

ja mam nokie ;D trochę już poobijany ale jest :)
Tweener
Tweener

Post autor: Radekk11 »

Ja posiadam sony ericsona T 230 może to nie żadne cudo ale nie narzekam na niego bardzo wytrzymały telefon troche już przeżył (obudowa w opłakanym stanie nie wspominając o szybce na wyświetlaczu:)) ,planuje go zmienić ale napewno to będzie jakiś sony ericson
Świeżak
Świeżak

Post autor: Raven »

Ja mam Sony. Na początku ciężko było przywyknąć do nowego, chociaż miałam wcześniej starszy model. Cały czas się nim bawiłam. To była mimo wszystko nowość. Ale teraz za nic nie zamieniłabym go na żadnego innego. Zwłaszcza na Nokie. Wiem bo kiedyś miałam.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

widze ze k800i i w200i sie najczesciej powtarzaja :D wiec podtrzymuje :D
ja mam k800i :D

telefon bdb, swietne zdjecia ale wkurza mnie odtwarzacz muzyki wiec planuje zamiane na nokie :D w koncu mialem same SE a jakas zmiana by sie przydala :D

wiec za niedulgo bede mial pewnie nokie 3250 ktora jest wymarzonym telefonikiem od dawna :D
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Luthien »

sony ericsson W580i

Mam go od niedawna i jak na razie wszystko mi się w nim podoba :-D Świetne zdjęcia wychodzą, ale przede wszystkim sam w sobie jest śliczny i wszystkim się podoba ;-)

A wcześniej miałam LG KG225. To dopiero było cudeńko i mało kto go miał. Taki malutki, śliczniusi, tylko strasznie mało miał "w sobie".
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

Ogólnie zawsze miałem sony ericssony ale wczoraj postanowiłem sobie kupic Nokie E51 i musze przyznać że jest świetna jak dla mnie to telefon ideał który ma w sobie modem i Wifi polecam go ;-)
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Sofia »

Ja też odkąd pamiętam to miałam nokie, ale teraz
(no od roku, Boże jak ten czas leci :-P )
mam se w810i. Cudeńko :-P już kilka razy mi spadł, ale nic się nie stało bo jest w pokrowcu :-P Naprawdę bardzo wytrzymały telefon :-P Polecam wszystkim :-P
SONIAKI RZąDZą :-P :-D ;-)
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Scylla »

Obecnie mam nokie. Kiedyś miałam SE.
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: Dominik676 »

Ja od zawsze Nokia. Mam 3100 już 3 lata i mam zamiar zmienić, ale też na Nokie. Zastanawiałem się nad 3500, bo nie droga a wszystkie niezbędne bajery ma. Możecie mi coś o tym telefonku powiedzieć, czy fajny i w ogóle?
Tweener
Tweener

Post autor: Marcin »

dominik676 pisze:Ja od zawsze Nokia. Mam 3100 już 3 lata i mam zamiar zmienić, ale też na Nokie. Zastanawiałem się nad 3500, bo nie droga a wszystkie niezbędne bajery ma. Możecie mi coś o tym telefonku powiedzieć, czy fajny i w ogóle?
Polecam tą stronkę:
http://www.mgsm.pl/katalog/nokia/3500classic/opinie/
wypowiedzi użytkowników tego telefonu :)

Jeżeli chodzi o mnie to tak jak niektórzy SE K800. Telefon jak najbardziej polecam. Niektórzy narzekają, że bateria słaba. Ja na baterie nie narzekam. Jak często telefon gierkami/filmami katuje to też często go ładuje coś za coś :P Jeżeli chodzi o muzykę to ładnie odtwarza ale nie polecam max głośność bo trochę zaczyna szumieć. Jeżeli o filmy to jak najbardziej w formacie .mp4 obraz jak i dźwięk pięknie .3gp już mniej... Jeżeli chodzi o zdjęcia to wszystko pięknie wychodzi. Ostatnio wzięło mnie na dotykowe wyświetlacze więc będę polować na W960 (tylko niech cena trochę opadnie xD)
John Abruzzi
John Abruzzi

Zdecydowałem się jednak za zakup Nokii 5310 Xpress Music i... nie żałuje. Telefon jak na razie nie szwankuje (mam go dopiero jeden dzień ;-) ), robi ładne zdjęcia. Muzyka gra jak najbardziej dobrze, w słuchawkach też dobrze słychać. Posiada wszystkie potrzebne w dzisiejszych czasach funkcje. Zauważyłem tylko jedną malutką wadę: nie wiem czy to tak jest tylko za pierwszym razem czy zawsze, ale bateria trzyma coś krótko. Dlatego właśnie mam dla was pytanie: Czy baterie tego telefonu trzeba formatować tzn. że 3 pierwsze razy ładować 12 godzin i przy pełnym wyładowaniu? Z góry dzięki za odpowiedź.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

dominik676 pisze:Czy baterie tego telefonu trzeba formatować tzn. że 3 pierwsze razy ładować 12 godzin i przy pełnym wyładowaniu?
Jezeli jest to fabrycznie nowy telefon to formatowanie jest wrecz niezbedne , żeby przedłuzyć żywotność baterii ( wiem bo tez mam Nokie z serii Xpress music)
John Abruzzi
John Abruzzi

No nowy, kupiony w salonie Plusa. Czyli będę formatował. Dzięki PatuŚ
Tweener
Tweener

Post autor: valentiina »

Mam motorolę K1 i straszliwie go lubię ; ) Uważam że jest kobiecy, no i ma z przodu lustereczko.
Korzystam z niego już rok i na razie nie zamierzam zmieniać. Jedynie co mi w nim przeszkadza to, to, że łatwo go zarysować.
No i Alex ma taki sam :roll:
Tweener
Tweener

Post autor: Laraa »

Ja od zawsze mam Nokie. Jakoś nie przepadam za innymi markami, wizualnie mi sie nie podobają. Obecnie posiadam 3250 ale napalam się na N95 8gb ale za tym cudeńkiem muszę sobie jeszcze trochę poczekać ;P
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

PatuŚ pisze: Jezeli jest to fabrycznie nowy telefon to formatowanie jest wrecz niezbedne , żeby przedłuzyć żywotność bater
no może akurat w tym telefonie tak jest ale musze przyznac ze od kiedy mam nokie E51 to bateria słabo trzyma a zrobiłem to co sie robi na poczatku no ale czytałem na innych forach ze niestety nowe nokie maja słabe baterie i w przypadku mojej bateria trzyma 2-3 dni w zaleznosci jak ktos sie bawi ;-) ale niema co najlepsze sa te stare telefony np.3210 33 10 tam bar=teria to nawet 3 tygodnie trzymała :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: edzik »

Ja tez mam nokie i nei foramtowalam batrii (moj inteligentny brat mi powiedzial ze nie trzeba) i bateria mi trzyma z 5 dni...zalezy co robie, bo wiadomo ze jesli gram czy slucham muzyki to saida szybciej ale ogolnie nie narzekam
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Ania1991_ck »

A ja mam LG ale mówie na niego LJ.
Od czsu gdy zamoczył mi się telefon to bateria trzyma jeden dzień. Przedtem nawt 5 dni mogłam nie ładowac. Ale nie nażekam cud że działa jeszcze.
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: sylwek1005 »

nokia n73 music edition black, wyswietlacz 2'4 cala, system operacyjny symbian 9.1, mozliwosc wgrania n-gage 2.0, bardzo fajny ale ma dla mnie za malo ramu i sie troche muli :-o
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Aglek »

Ja mam teraz ciągle SE K800i, ale dosłownie pragnę HTC Touch pro...
Takie piękne cudo!!! Mmmm...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”