oczywiście xD To już jest wiadome ze tam pójde. Tylko jeszcze te gupie 80 złotych... wezme aparat pocyka zdjecia... Potem se pójde kulturalnie do siatkarzy... ach... Wogóle to ja sie boje co będzie jak pójde z koleżanką. Ona mi zaprezentowała jaka szope odstawi OOTanira pisze:foty rob xD i sie pozniej bedziesz chwalic xD
Michael Scofield
Michael Scofield
to jest gdzie to jest? w Olsztynie?
Michael Scofield
Memoriał im.Jerzego Huberta Wagnera co roku. Ja mogłam być za darmoche w tym roku... Bo było sędziowanie dzieciom.A wzamian sie dostawało bilety... Mogłam tam pójść ale musiałąm zaliczyć oceny... No i właściwie dzieki temu sie dostałam do dobrego gim.Tanira pisze:to jest gdzie to jest? w Olsztynie?
Za rok nie przepuszcze tego. Nie mogać sobie odzałować stfierdziłam ze uzbieram kase i pójde
Michael Scofield
ech...ale dobre i to 
ja bede zbierac teraz na lige. I też polece ^^
ja bede zbierac teraz na lige. I też polece ^^
Michael Scofield
Ja pójde na lige tylko na mecze ze Skrą
Byłam raz i było wspaniale... Ale to brecht wyglądało.Wokół mnie kibice mlekpolu. a ja tylko jedna Skrze... I sie wszyscy dziwnie patrzyli. Nie wiedziałam o co im chodzi 
Michael Scofield
to nie mecze noznej ^^
Na takich meczach panuje wspaniala atmosfera za to kocham siatke
Michael Scofield
tak tak... Tutaj Kibice sie nie leją. Kulturalne Imprezy. Kulturali ludzie. Ale jak sie siedzi przy bębnach można zwariowaćTanira pisze:to nie mecze noznej ^^
a Bilety w pekinie kosztowały pewnie z 300-500 złotych.^^
Michael Scofield
za sam lot tam chyba z 2000 xD a na mecze...hmmm...to nie jest Liga xD
Michael Scofield
Za lot to już wogóle xDDD Wiesz. Zalezy jeszcze za jakie miejsce xD Wiem że jak ja miałam bilety te szkolne to miałąm miejsca na saaaaaamej górze przy suficie. Dlatego siadałam nizej. Ale na schodachTanira pisze:za sam lot tam chyba z 2000 xD a na mecze...hmmm...to nie jest Liga xD
Michael Scofield
czy ja wiem czy tam są szkolne bilety xD
Michael Scofield
też w to wątpie xDD ale współczuje tym co siedzą na saamiutkiej górze. Chyba ze mają lornetki xDD
Michael Scofield
i aparaty z zumem xD haha
wiesz jakbym miała wybierać być albo nie byc to mogłabym nawet w piwnicy siedziec byleby ich tylko widziec
wiesz jakbym miała wybierać być albo nie byc to mogłabym nawet w piwnicy siedziec byleby ich tylko widziec
Michael Scofield
w piwnicy to chyba byś nic nie zobaczyła xD Chyba ze maja coś takiego jak budka suflera xD
Michael Scofield
mogłabym tam siedziec xD może by sie tam spodenki...albo nie... xD
co do siatki..itp...uwielbiam Gibe xD kocham tego człowieka xD
co do siatki..itp...uwielbiam Gibe xD kocham tego człowieka xD
Fernando Sucre
Mamy już 6 medali na IO.

Michael Scofield
haha xD też bym na to liczyłaTanira pisze:może by sie tam spodenki...albo nie... xD
Ja go nie lubie. Tak jak Zagumnego. Zagumny to straszny cham.No kurde ma 2 metry i co z tego. To ze ja 1,74? No kurde. Nie chciał Palant dać Autografu. Wszystkich zresztą olał.
No no rozkrecaja sie dzis... 4 medale jednego dnia... zeby codziennie tak bylo. Nadzieja jeszcze w recznych.
T-Bag
no tak mamy 2 złote ,3 srebrne i jeden brazowy i czekamy na wiecej ;-)
Michael Scofield
kocham siatkarzy xD no kocham Was panowie :*
T-Bag
Ale zagrali 3-2 z Rosja to jest coś i mam nadzieje ze medal zdobeda tym bardziej ze niby to ostatni turniej Raula Lozano bo niby po olimpiadzie odchodzi
Ja myślałam że ich nie ograją. Na początku Rosja pokazywała swoją wielkość, a później sie schylili przed naszymi. Nie musieli wygrywać 
Michael Scofield
Kolejny medal! I to zloty. Jacek blanik zwyciezyl w skoku prze konia (co za nazwa xD).
Mówił ze jedzie po złoto. Nie wierzyłam mu. Jest super. Kolejny się nie zhańbił 
Mahone
Gratulację 
A polscy siatkarze pięknie zagrali
Brawo panowie :]
A polscy siatkarze pięknie zagrali
Fernando Sucre
Oby tak dalej a przekroczenie 10 medali będzie tylko formalnością.