Michael Scofield
ja się zastanawiam cały czas dlaczegoRaul nie wystawia wszystkich...brakuje mi Gruszki
Mi też
Ale napewno woli go zostawić na czarną godzinę... Ale za to Kadziu jak gra hehe 
Co do kolejnego meczu to wydaje mi się że przegrają. Rosja jest zbyt silna by ją pokonać...
Co do kolejnego meczu to wydaje mi się że przegrają. Rosja jest zbyt silna by ją pokonać...
Michael Scofield
otóż własnie. Co do piłki ręcznej zgodze się chociaż raz. Grywało się kiedyśTanira pisze:Ja liczne na panów od piłki. I od ręcznej i tej siatkowej ;-)
mnie wkurzyło jak wtedy przekoczył linie... a miałobyć tak pięknie...Ale za to Kadziu jak gra hehe
Wogóle ja jestem ciekawa czemu nie wziął nowakowskiego.
jak ja kocham naszych komentatorów
'Serbiacy przestraszyli sie Możdżonka' no leże i zdycham xD
Ostatnio zmieniony 2008-08-17, 13:16 przez Xaneta, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze że chociaż wioślarze się nie zhańbili i zdobyli dwa medale. Tak jak Majewski, szabliści i zapaśniczka (u Kadzia zapasior^^)
Michael Scofield
Kadziu mnie wkurza xD
Nie wiem czy ktoś widział odcinek Wojewodzkiego jak był.
T R A G E D I A
Co do Rasiji...już raz wygrali. Pamiętam jak podarłam z nerwow swoja kartkowke z niemca xD kitrałam w uszach słuchawki xD
Liczę na Świdra xD
Nie wiem czy ktoś widział odcinek Wojewodzkiego jak był.
T R A G E D I A
Co do Rasiji...już raz wygrali. Pamiętam jak podarłam z nerwow swoja kartkowke z niemca xD kitrałam w uszach słuchawki xD
Liczę na Świdra xD
A Wlazły coś ostatnio psuje zagrywki... Ja liczę nie tylko na Świdra. Na Winiara tyż xD
Michael Scofield
Ja mam zawsze zlewy xD
Nasza druzyna powinna dostać medal za psucie xD
Zagumny jest genialny. Podziwiam człowieka
Nasza druzyna powinna dostać medal za psucie xD
Zagumny jest genialny. Podziwiam człowieka
No ba powinna 
Tylko kurcze, czemu Lozano wpuszcza np. Wikę i jak coś nie wychodzi to od razu wpuszcza na boisko tego drugiego, a on nie zostaje?? Troche to jest dziwne
No ale w końcu to on jest trenerem, nie ja xD
[ Dodano: 2008-08-17, 13:27 ]
No ale dobra... Wygrała Brazylia, ale i tak to nic nie zmienia... Jesteśmy w ćwiercfinale
Tylko nie możemy mieć teraz żadnej głupiej porażki, żeby móc dostac się do finałów...
Tylko kurcze, czemu Lozano wpuszcza np. Wikę i jak coś nie wychodzi to od razu wpuszcza na boisko tego drugiego, a on nie zostaje?? Troche to jest dziwne
[ Dodano: 2008-08-17, 13:27 ]
Skąd mógł widzieć jak skacze?Xaneta pisze:mnie wkurzyło jak wtedy przekoczył linie... a miałobyć tak pięknie...
Tylko nie możemy mieć teraz żadnej głupiej porażki, żeby móc dostac się do finałów...
Michael Scofield
może chce zeby się jakoś wykazali...nie wiem...
Zawsze sie wkurzam jak Świder umyka na ławkę xD
Zawsze sie wkurzam jak Świder umyka na ławkę xD
Michael Scofield
ja na Świdra I Marjusza
i na Winiara. Zagumny niech sie wypcha.Jego nie lubie.
Ja bym chciała choć raz zobaczyć Gruszke na boisku...
Bo tak to bez przerwy gra Pliński, Winiarski, Zagumny i Kadziu. A jak ma być zmiana, to schodzą tylko na chwilkę i bum...^^
Bo tak to bez przerwy gra Pliński, Winiarski, Zagumny i Kadziu. A jak ma być zmiana, to schodzą tylko na chwilkę i bum...^^
Michael Scofield
Kadziu niech wypada xD
Gruche mają wsadzić a nie tam...
Zagumny jest strasznie sympatik ^^
Gruche mają wsadzić a nie tam...
Zagumny jest strasznie sympatik ^^
Nie tylko on jest sympatik xDD Swider tyż^^
Michael Scofield
Miałam przyjemność z Nim ^^ i z Nim tyż ^^
Kurcze jak będzie jakiś mecz chłopców blisko mnie to jadę po autografy^^ xDDD
Michael Scofield
Chamidło i tyle mam do powiedzenia.Tanira pisze:Zagumny jest strasznie sympatik ^^
Ja mam szczescie ze mieszkam na tym przekletym zadupiu. Beda mecze.... i Skra bedzie pewnie grała *___*
Michael Scofield
ja latam pod Arene jak biletow nie moge dostać xD i pcham się na chama xD
Ja już sobie kase zbieram. Jak dostane na urodziny to też se odkładam xDD
Chociaż raz bym chciała ich zobaczyc. To wtedy będę mogła sobie spokojnie umrzeć xD
Chociaż raz bym chciała ich zobaczyc. To wtedy będę mogła sobie spokojnie umrzeć xD
Michael Scofield
ja byłam na dwóch meczach. Ze Skrą i JAstrzebskim. Ale mi Wlazły wtedy uciekł. ech...Tanira pisze:ja latam pod Arene jak biletow nie moge dostać xD i pcham się na chama xD
A teraz zbieram kase na memoriał i na emcze ze skrą. Czyli potrzeba mi jakichś... 250 zeta. a mam tylko 100...--'
Michael Scofield
ale szaleją z tymi cenami OO juz mnie troche to wkurza --' kiedys to sie za dyche wchodziło a teraz? --'
Jakbym uzbierała to też jadę
Ale nie wiem czy mi się uda. Jakby co to za dwa lata 
Michael Scofield
ciekawe ile na olimpiade kosztowały 
Michael Scofield
ja miałam bilety za 5 Zeta. bo skzolne hah xDDD
ale za memoriał 3 dniowy sam zapłace 180 zeta wiec... duzo to ale nie moge no. Musze tam byc.Cała reprezentacja...
ale za memoriał 3 dniowy sam zapłace 180 zeta wiec... duzo to ale nie moge no. Musze tam byc.Cała reprezentacja...
Lepiej nie pytaj --' Napewno z dojazdem ponad 1000Tanira pisze:ciekawe ile na olimpiade kosztowały
X, a te bilety na memoriał są ze zniżką czy jak??
Michael Scofield
ja tam kibicuje całej druzynie bez wzgledu na to czy sympatyczni czy nie, czy brzydcy czy wręcz przeciwnie^^
reczna sie nie interesuję wiec nie będę płakać jak nic z nich nie będzie. Ale jesli chodzi o siatkę to trzymam kciuki. To w sumie jedyna dyscyplina, która ogladam.
No sorry wczoraj ogladałam biegi na 100m. Skubaniec Usain Bolt miał 9.69 s o ile sie nie myle...Fajnie ze wygrał a ten buc Powell był na piątym miejscu, moze mu w główce wszystko na własciwe miejsce powróci
reczna sie nie interesuję wiec nie będę płakać jak nic z nich nie będzie. Ale jesli chodzi o siatkę to trzymam kciuki. To w sumie jedyna dyscyplina, która ogladam.
No sorry wczoraj ogladałam biegi na 100m. Skubaniec Usain Bolt miał 9.69 s o ile sie nie myle...Fajnie ze wygrał a ten buc Powell był na piątym miejscu, moze mu w główce wszystko na własciwe miejsce powróci