Świeżak
O_o Oktarynka dobrze to ujęłaś niech sie każdy wypowie kto i jak chce
Widzę Oktarynka mój rocznik 
Michael Scofield
Mela0607, bardzo lubię tę postać za jej charakter i przeszłość, ale jeżeli jest to ankieta dotycząca wyglądu to wypowiadam się właśnie pod jego kątemale wybierasz tutaj urodę (wygląd) czy to iż go tak bardzo lubisz?
T-Bag
o! teraz AutumnLeaf Twoja wypowiedź mi się podoba
Moran tak trzymaj! Faceci też mogą głosować, przecież to żadna zbrodnia, a o pedalstwo nie ma co podejrzewać; zresztą co wszyscy się tak czepiają homoseksualistów? Przecież nie znaczy iż pociąga go własna płeć to już jest inny, wręcz przeciwnie podoba mi się to, a co dopiero to iż tego nie ukrywają, za to trzeba ich cenić, za odwagę, którą "normalny hetero" nie potrafi zrozumieć (ech - ot powstał, ale nie mogłam się powstrzymać)
Moran tak trzymaj! Faceci też mogą głosować, przecież to żadna zbrodnia, a o pedalstwo nie ma co podejrzewać; zresztą co wszyscy się tak czepiają homoseksualistów? Przecież nie znaczy iż pociąga go własna płeć to już jest inny, wręcz przeciwnie podoba mi się to, a co dopiero to iż tego nie ukrywają, za to trzeba ich cenić, za odwagę, którą "normalny hetero" nie potrafi zrozumieć (ech - ot powstał, ale nie mogłam się powstrzymać)
Świeżak
Co do pedałów nic do nich nie mam ale od razu mówię, że nim nie jestem
i nie mam zamiaru sie nim stać 
T-Bag
ja nic takiego nie napisałam iż uznaję Cię za pedałka; żeby nie było 
Świeżak
wiem wiem
To, że wypowiadam sie na temat facetów to nie znaczy, że odrazu pedał tylko ludzie którzy tego nie rozumieją tak sie wypowiadają, że odrazu gay dla mnie to normalna rzecz :].
Lincoln Burrows
a ja też zagłosowałem hihihi jak Khan na Mahone.. wyglądu oceniać nie będę 
Michael Scofield
ja głosowałam na Mahone bo jestem nim w dziwny sposób oczarowana... ;-)
Gdyby tytuł tego "plebiscytu" brzmiał "Najprzystojniejszy aktor" to pewnie wybrałabym Michaela, no bo wiadomo... ale gdy przeczytałam słowo"najładniejszy"- ktore wg mnie mozna roznie interpretowac, to postanowiłam nie brać pod uwage tylko wygladu zewnetrznego i stad moj typ
aaaaaaa moze by tak dodac Kellermana??? w drugim sezonie wygląda całkiem całkiem...
Gdyby tytuł tego "plebiscytu" brzmiał "Najprzystojniejszy aktor" to pewnie wybrałabym Michaela, no bo wiadomo... ale gdy przeczytałam słowo"najładniejszy"- ktore wg mnie mozna roznie interpretowac, to postanowiłam nie brać pod uwage tylko wygladu zewnetrznego i stad moj typ
aaaaaaa moze by tak dodac Kellermana??? w drugim sezonie wygląda całkiem całkiem...
Świeżak
Oczywiscie że Sara Tancredi

Michael Scofield
chyba nikogo nie zaskocze jak zagłosuje na Mahona. jak na ekranie rzuci taaakie spojżenie... tymi swoimi przenikliwymi oczam to az mnie ciary przechodzą 
Michael Scofield
a to nie chodziło tylko o facetów ^^?Oczywiscie że Sara Tancredi
tymi swoimi cudownymi szafirowoniebieskimi oczętami *marzy* *o*tymi swoimi przenikliwymi oczam
Michael Scofield
Micheal ;-)
brałam pod uwagę, nie tylko wygląd, lecz tez charakter.
brałam pod uwagę, nie tylko wygląd, lecz tez charakter.
Michael Scofield
"tymi swoimi cudownymi szafirowoniebieskimi oczętami *marzy* *o*
"
no no
ahhhhhhhhh.... ;-)
podpisuje sie chyba pod wszystkim co piszesz!
no no
ahhhhhhhhh.... ;-)
podpisuje sie chyba pod wszystkim co piszesz!
C-Note
Protestuję. Jak ja głosowałam, Mahone'a nie było w ankiecie. 
Michael Scofield
o nie to musiało byc poważne niedopatrzenie... ale cóż ankiete pewnie tworzył facet..dlatego nie przewidział tekaiej opcji. ale na szczeście już jest to poprawione.
Michael Scofield
Podziękowaćpodpisuje sie chyba pod wszystkim co piszesz!
a widzisz, jest bo się upomniałam ;Pale na szczeście już jest to poprawione
Michael Scofield
widze, iż stworzył się fanclub alexa ^^, też go bardzo lubię, interesuje mnie postać którą odgrywa w PB, jednakże zauroczył mnie micheal
hej ?! jest tu jakis fan michela? 
Michael Scofield
Ja głosuje na mahone'a ze względu na grę aktorską a nie na wygląd oczywiście

Mahone
Głos znowu biegnie do Alexa. Motywacja-
ten głoos( jeśli on zalicza się do kwestii przystojności
)
to przenikliwe spojrzenie
sexi usta
ładna fryzurka
ogólnie-sylwetka
ten głoos( jeśli on zalicza się do kwestii przystojności
to przenikliwe spojrzenie
sexi usta
ładna fryzurka
ogólnie-sylwetka
Michael Scofield
oczywiście ze tak...ten głoos( jeśli on zalicza się do kwestii przystojności)
oczywiście ze jest ;-) Ja jak już pisałam głosowałam na Alexa, ale jakże mogłabym zapomnieć o Michaelu- szczególnie dziś-gdy spędziłam ponad 7 h. w Sonie, i dostrzegłam wiele nowych odcieni róznych rzeczy, których nie zauważyłam, oglądając na bieżąco kolejne odcniunia pisze:jest tu jakis fan michela?
Michael Scofield
bardzo sie cieszę ;-) hehe, jak coś to bedziemy mogły razem nim sie zachwycaćB... pisze:oczywiście ze jestJa jak już pisałam głosowałam na Alexa, ale jakże mogłabym zapomnieć o Michaelu
Michael Scofield
masz to jak w bankuniunia pisze:hehe, jak coś to bedziemy mogły razem nim sie zachwycać
Michael Scofield
Proszę jak Mahone podskoczył pięknie w rankingu xD Dawno tu nie zaglądałąm i nawet nie zauważyłam ^^
Michael Scofield
w końcu odezwały się wierne fanki..(a moze nawet fani
), które nie pozwolą żeby Alex spadł tak nisko
, on zawsze musi być na szczycie
, no moze tuż za michaelem ale w końcu to serial głównie o Scofieldzie
Michael Scofield
już jestem dość długo na tym forum i wyrażnie widać, iz jest bardzo dużo (zapalonych xD w tym tez ja ) fanek mohone'a.
moze jaki fanclub stworzymy, co ?
moze jaki fanclub stworzymy, co ?