Michael Scofield
nudno, kaszlaco i goraco...kurcze czemu nie mam rodziny nad morzem? czy wiekszosc musiala osiedlic sie w bydgoszczy? 
Michael Scofield
totalnie zmeczona, nie mam nawet sily wstac z tego fotela...jak dobrze ze to juz wieczór...
Michael Scofield
dobrze, ale dzień minął mi nie wiem kiedy.. chociaż właściwie to się jeszcze nie skończył
yhyhy^^
T-Bag
Zmęczona, nic mi się nie chce, mam lekkiego dołka, ale nie jest aż tak tragicznie ;-) Dlaczego ja muszę mieć takie głupie problemy? 
Michael Scofield
fantastycznie 
Michael Scofield
O masakra...cala mokra jestem tak mi goraco...
Michael Scofield
zawiedziona i w ogole lepiej jest niektoryh rzeczy nie wiedziec.
a zaraz na jeziorko
a zaraz na jeziorko
T-Bag
Na razie dobrze, ciesze się, ale zawsze musi być coś choć trochę nie tak...
Świeżak
U nas też upalnie...
Tak w ogóle postanowiłam, że od dziś śpię mało. Bo normalnie spałam ok. 9 h a dzisiaj mogłam tylko 5 h i co? Dzięki tym 5 godz. nie miałam problemów ze wstaniem z łóżka co na co dzień sprawiało mi wielkie problemy.
Jaki ten świat dziwny...i niesprawiedliwy zarazem! Ja chcę wylegiwać się w wyrku do 11:00!
Tak w ogóle postanowiłam, że od dziś śpię mało. Bo normalnie spałam ok. 9 h a dzisiaj mogłam tylko 5 h i co? Dzięki tym 5 godz. nie miałam problemów ze wstaniem z łóżka co na co dzień sprawiało mi wielkie problemy.
Michael Scofield
A tak sobie, plecy mnie bolą 
John Abruzzi
wróciłam od ortopedy... naderwany mięsień, oszczędzać nogę. i 1,5h stracone w poczekalni 
Michael Scofield
padnieta...
nogi mi chodza chyba juz same....
od dzis nie nawidze Austriaków, Niemcy to przy nich małe pryszcze!!!!!
nogi mi chodza chyba juz same....
od dzis nie nawidze Austriaków, Niemcy to przy nich małe pryszcze!!!!!
Mahone
zniecierpliwiona...
dopiero 1 part idzie!!!
ehh.. najwyżej znowu do czwartej posiedzę..
poza tym.. jakoś dziwnie zęczona...
i sfrustrowana...
i w ogóle :?
dopiero 1 part idzie!!!
ehh.. najwyżej znowu do czwartej posiedzę..
poza tym.. jakoś dziwnie zęczona...
i sfrustrowana...
i w ogóle :?
Michael Scofield
a my jak xwykle po herbatce fantsatycznie i w ogole henio jest sesy i zejms tez. no i messer.x plasterem na czolku.i james, moj james moj moj mmoj i tylko moj. to ja ann no
T-Bag
Bosko
Magda słuchaj mnie i bierz ava ;-) Jak ja lubię te nasze nocne pogaduszki ;-) Ale miałam zonka - kosmicznego 
T-Bag
jak zwykle nie wyspany no ale 2 dni i upragniony urlop 
Mahone
jako że zarwałam 2 noc z rzędu, i jako że praktycznie nie spałam od jakiś 72 godzin to z deka nie wyspana... ale co tam... 
obejżałam oth w końcu, dopiero 1 sezon, ale od czegoś trzeba zacząć
w zasadzie to zekam na wyjazd nad morze, bo jeżeli nic się nie zepsuje to ruszam dziś albo jutro rano...ale, chciałabym się (chociaż troszkę) przespać :?
obejżałam oth w końcu, dopiero 1 sezon, ale od czegoś trzeba zacząć
w zasadzie to zekam na wyjazd nad morze, bo jeżeli nic się nie zepsuje to ruszam dziś albo jutro rano...ale, chciałabym się (chociaż troszkę) przespać :?
Głowa mnie boli, ale się wyspałam^^
Michael Scofield
zapowiada sie ciekawe i pracowite popoludnie 
John Abruzzi
zła. noga boli, mama stwierdziła że pyskuję bo nie spodobał się jej ton mojego głosu...ech do dupy to wszystko....
Michael Scofield
hmmm skad ja to znam?*Madziula* pisze:mama stwierdziła że pyskuję bo nie spodobał się jej ton mojego głosu...
Madziula nie przejmuj sie ;-)
kolejny meczący dzien... nie mam siły...
Mahone
kawa, lody czekoladowe i wreszcie zamówienie koszulek o coś co definitywnie poprawiło mi humor... ^^
gdybym jeszcze tylko wiedziała skąd mam wziąć hasło do rozpakowania oth...
ale to nic.. morze
gdybym jeszcze tylko wiedziała skąd mam wziąć hasło do rozpakowania oth...
ale to nic.. morze
T-Bag
W porządku. Dobrze że nie musiałam wychodzić z domu w ten upał.
Michael Scofield
bosko. 
Mahone
Zmęczona ale super 
Nocne pogaduchy
Nocne pogaduchy