Tweener
A mi się wydaje,że to Cameron - było widać,że bardzo się na niego wkurzyła,bo powiedział,że jej nie lubi ;-)
Michael Scofield
Podczas gdy przez jakeis 1,5 godziny probowalam wejsc na strone tez przeszlo mi to przez mysl. House jej nie podejrzewa bo wie ze ona go lubi...a ona korzystajac z tego ze nikt jej nie podejrzewa podlizuje sie czarnemu obrabiajac tylek house'owi! To jest mysl... ale ona chyba nie bylaby do tego zdolna
Fernando Sucre
Nie chcę psuć nikomu chęci oglądania ale czy to przypadkiem nie było tak, że Cameron sama się zwolni
Kojarzę ten odcinek i to własnie chyba ona odejdzie z własnej woli, nie pamiętam tylko jaki miała powód
Michael Scofield
chyba tak nie bedzie... moze dalej gdzies...ale teraz raczej chyba nie

tak na przyszlosc, pamietajNie chcę psuć nikomu chęci oglądania
Michael Scofield
No moze nie zdradzajmy im 
Ja wiem i widziałam, ale inni chcą pewnie się sami przekonać... Nie psujmy im tego!!
Ja wiem i widziałam, ale inni chcą pewnie się sami przekonać... Nie psujmy im tego!!
Mi nie trzeba psuć
Zresztą wszystkie sezony obejrzę jeszcze raz na płycie i bedzie git ;]
Michael Scofield
czytalam dzis w gaecie ze Jesse Spencer (dr Robert Chase) byl kilka miesiecy zareczony z Jennifer Morrison (dr Allison Cameron)...a to ciekawe
A gdzie to wyczytałas??
O tym nie wiedziałam akurat...
A czemu się rozeszli?? Wyczytałaś to?
O tym nie wiedziałam akurat...
A czemu się rozeszli?? Wyczytałaś to?
Michael Scofield
taki maly artykulik jest w teletygodniu... tam pisze ze chesee jest najpopularniejszym australijskim aktorem wszyscy kochaja w australii house'a i takie tam... niestety nie pisalo czemu sie rozeszli
Ostatnio zmieniony 2008-07-25, 14:17 przez edzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Tweener
Nie w Austrii,a w Australiiedzik pisze:wszyscy kochaja w austrii house'a
Michael Scofield
faktycznie pomylka, juz poprawilam
Ale w austrii pewnie tez ;p
Kolejna porcja tekstow z house'a
„W przyszłości będzie prezydent gej, może nawet czarny prezydent gej, ale na pewno nie będzie martwego czarnego prezydenta geja.”
Dr House: „Sterydy pomniejszyły jądra.”
Pacjent: „Nie brałem sterydów”
Dr House: „Ty mówisz nie, twoje jądra tak. Podajcie mu leki.”
Dr House: „Łowiąc ryby, Enuici nie wyparują ryb.”
[chwila milczenia]
Chase: „Dlaczegóż to?"
„Nie przejmuj się pytaniem, ani zawrotami głowy. Skup się na odpowiedzi.”
Cuddy: „Jak twoja dziwka?”
Dr House: „ Była dyrektorką szpitala, ale nie chciała tak dymać ludzi”
Matka pacjenta: „Jak Pan może tu siedzieć, gdy nasz syn umiera!?”
Dr House: „Jak stoję, rozlewam kawę.”
„Jak sądzicie, dlaczego robiąc wywiad rodzinny pytamy o wady genetyczne, a nie oto, kto kogo kocha najbardziej na świecie?”
Cuddy: „dlaczego podałeś jej steroidy?”
Dr House: „ Jest moją pacjentką. Z tego co wiem, pacjentom podaje się lek
Cuddy: „Musisz założyć swój fartuch.”
Dr House: „Potrzebuję dwóch dni szalonego seksu, z kimś skandalicznie młodszym od Ciebie. Tak o jakąś połowę.”
Wilson: „Nie chciała zgodzić się na więcej testów, czuła się bardzo skrępowana. Musiałem ją przekonać, żeby zgodziła się chociaż na ten jeden.”
Dr House: „Często Ci się to zdarza? Kobiety wolą umrzeć niż rozebrać się w twojej obecności?”
„Tajemnicze stowarzyszenie. Co łączy jego członków, to, że wszyscy są kretynami?”
„Zawsze mi ufasz. To jest wielki błąd.”
zrodlo: joemonster.org
Kolejna porcja tekstow z house'a
„W przyszłości będzie prezydent gej, może nawet czarny prezydent gej, ale na pewno nie będzie martwego czarnego prezydenta geja.”
Dr House: „Sterydy pomniejszyły jądra.”
Pacjent: „Nie brałem sterydów”
Dr House: „Ty mówisz nie, twoje jądra tak. Podajcie mu leki.”
Dr House: „Łowiąc ryby, Enuici nie wyparują ryb.”
[chwila milczenia]
Chase: „Dlaczegóż to?"
„Nie przejmuj się pytaniem, ani zawrotami głowy. Skup się na odpowiedzi.”
Cuddy: „Jak twoja dziwka?”
Matka pacjenta: „Jak Pan może tu siedzieć, gdy nasz syn umiera!?”
Dr House: „Jak stoję, rozlewam kawę.”
„Jak sądzicie, dlaczego robiąc wywiad rodzinny pytamy o wady genetyczne, a nie oto, kto kogo kocha najbardziej na świecie?”
Cuddy: „dlaczego podałeś jej steroidy?”
Dr House: „ Jest moją pacjentką. Z tego co wiem, pacjentom podaje się lek
Cuddy: „Musisz założyć swój fartuch.”
Dr House: „Potrzebuję dwóch dni szalonego seksu, z kimś skandalicznie młodszym od Ciebie. Tak o jakąś połowę.”
Wilson: „Nie chciała zgodzić się na więcej testów, czuła się bardzo skrępowana. Musiałem ją przekonać, żeby zgodziła się chociaż na ten jeden.”
Dr House: „Często Ci się to zdarza? Kobiety wolą umrzeć niż rozebrać się w twojej obecności?”
„Tajemnicze stowarzyszenie. Co łączy jego członków, to, że wszyscy są kretynami?”
„Zawsze mi ufasz. To jest wielki błąd.”
zrodlo: joemonster.org
Michael Scofield
edzik pisze:czytalam dzis w gaecie ze Jesse Spencer (dr Robert Chase) byl kilka miesiecy zareczony z Jennifer Morrison (dr Allison Cameron)...a to ciekawe
^^ hahaha .. cóż za bezpośredniośćedzik pisze:Cuddy: „Jak twoja dziwka?”
Jak oglądałam ten odcinke to myslałam że położe się ze smiechuedzik pisze:Wilson: „Nie chciała zgodzić się na więcej testów, czuła się bardzo skrępowana. Musiałem ją przekonać, żeby zgodziła się chociaż na ten jeden.”
Michael Scofield
Patus ja tak samo, wogole w tym odcinku hałs mial wredne teksty...
BTW. dobrze ze nie tlumacza nazwiska naszego doktorka... Dr Dom xD
BTW. dobrze ze nie tlumacza nazwiska naszego doktorka... Dr Dom xD
Michael Scofield
Ale on ma takie w każdym i to jest własnie najlepszeedzik pisze:w tym odcinku hałs mial wredne teksty...
Dzięki Bogu że jeszcze lektorzy nie oszaleli ...bo wtedy bym chyba rechotała za kazdym razem jakby było jego nazwiskoedzik pisze:BTW. dobrze ze nie tlumacza nazwiska naszego doktorka... Dr Dom xD
Świeżak
Witam!
Wiadomo może kiedy emitowana będzie druga seria serialu w Axn ?
Wiadomo może kiedy emitowana będzie druga seria serialu w Axn ?
John Abruzzi
noPatuŚ pisze:Dzięki Bogu że jeszcze lektorzy nie oszaleli ...bo wtedy bym chyba rechotała za kazdym razem jakby było jego nazwiskoedzik pisze:BTW. dobrze ze nie tlumacza nazwiska naszego doktorka... Dr Dom xD
czekam niecierpliwie na odcinki walki z Vouglerem
Michael Scofield
Wczorajszy odcinek mnie powalił, a Chase to powinien porządnie oberwac - tak wrzucał na ta dzieczynkę (pustak z niego) .
Bardzo dobrze że House chciał go wywalic
, no ale niestey nowy szefuncio sie nie zgodził - w koncu nie wywaliłby swojego kapusia 
Bardzo dobrze że House chciał go wywalic
Michael Scofield
hahaha no Chase był wczoraj okrutny xD I w ogóle lekki szok, że to on kapował.. ale właściwie to spodziewałąm sie tego bardziej po nim niż po Cameron czy Foremanie. Też uważam, że House podjął słuszną decyzję, skoro już musiał.
A ten Vogler cały czy jak to się piszę to już mnie tak wkurza, że... delikatnie mówiąc nie mogę sie doczekać aż go jakoś ładnie wykolegują z tego szpitala, bo nie mogę patrzeć na jego fałszywy uśmiech
Dobry motyw był z tą kobietą, która nie chciała wyciąć sobie guza i z tym, jak House na postawie zdjęć jej dzieci doszedł do wniosku, że nie wszystkie są jej męża
Zawsze podoba mi się, jak on tak na pierwszy rzut oka wie co i jak i sposób, w jaki to potem przedstawia pacjentom ;D
Główny przypadek z dziewczynką też był niezły.. trochę inny niż wszystkie pokazane do tej pory i w trochę innym klimacie, bardziej takim.. powiedziałabym psychologicznym, bo lepsze słowo nie przychodzi mi w tej chwili do głowy.
A ten Vogler cały czy jak to się piszę to już mnie tak wkurza, że... delikatnie mówiąc nie mogę sie doczekać aż go jakoś ładnie wykolegują z tego szpitala, bo nie mogę patrzeć na jego fałszywy uśmiech
Dobry motyw był z tą kobietą, która nie chciała wyciąć sobie guza i z tym, jak House na postawie zdjęć jej dzieci doszedł do wniosku, że nie wszystkie są jej męża
Główny przypadek z dziewczynką też był niezły.. trochę inny niż wszystkie pokazane do tej pory i w trochę innym klimacie, bardziej takim.. powiedziałabym psychologicznym, bo lepsze słowo nie przychodzi mi w tej chwili do głowy.
Michael Scofield
No odcinek klasa jak zawsze... Przerazila mnie ta martwica skory OO...nie widzialam nigdy czegos takiego. Brrr..
Musze przyznac ze z Chase'a to strasznie wredna s*ka...ja bym go tak czy tak wywalila. Widac bylo do czego moze sie posunac zeby zachowac posade.
No i oczywiscie cos co lubie najbardziej czyli teksty...
"cameron zlapie za tylek, Foremana nazwie smoluchem, a Chase...tez zlapie za tylek"
"Masz w brzuchu ludzika" ;D
P.S. 3 nastepne odcinki zapowiadaja sie baaardo ciekawie... zwlaszcza jeden moment
Musze przyznac ze z Chase'a to strasznie wredna s*ka...ja bym go tak czy tak wywalila. Widac bylo do czego moze sie posunac zeby zachowac posade.
No i oczywiscie cos co lubie najbardziej czyli teksty...
"cameron zlapie za tylek, Foremana nazwie smoluchem, a Chase...tez zlapie za tylek"
"Masz w brzuchu ludzika" ;D
P.S. 3 nastepne odcinki zapowiadaja sie baaardo ciekawie... zwlaszcza jeden moment
Ostatnio zmieniony 2008-07-29, 16:12 przez edzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlatego Vogler nie chciał wywalić Chase'a bo mu co chwile donosi o metodach leczenia House'a... Jakie tabletki dają co robią itp.
Też bym chciala, żeby Vogler odszedł... Też mi zal Cameron, ze Chase zrzucil na nią to wszystko... Od samego początku, jak ten murzyn rozpoczął prace w szpitalu, czułam, ze jest coś nie tak z nim i Chase'em...
A co do męza tej babki to tez nie moglam. House próbował się wykręcić ale mu sie nie udało
Tylko że ta babka była trochę dziwna. Jakby miała raka, to też nie dała by sobie tego wyciac?? No niech juz nie przesadza! Ale dobrze, ze posłuchała House'a i poszła na tą operacje...
Też bym chciala, żeby Vogler odszedł... Też mi zal Cameron, ze Chase zrzucil na nią to wszystko... Od samego początku, jak ten murzyn rozpoczął prace w szpitalu, czułam, ze jest coś nie tak z nim i Chase'em...
A co do męza tej babki to tez nie moglam. House próbował się wykręcić ale mu sie nie udało
Michael Scofield
House mógł się zkapnąć że to Chase kapuje. Tak bez powodu to by Chase`a nie zatrzymywał. Ciekawe co z tą Cameron będzie dalej. On chyba sie jej wstydzi.
John Abruzzi
nie wiem dokładnie o który moment Ci chodzi ale tez nie mogę doczekać się, żeby po raz któryś obejrzeć te odcinki ^^edzik pisze:P.S. 3 nastepne odcinki zapowiadaja sie baaardo ciekawie... zwlaszcza jeden moment
(ja chcę już 5 sezon....)
Mahone
eee... dzisiaj było zabawnie nawet...
najbardziej mnie rozwaliło "nie będziesz prezydentem, biały dom nie nosi tej nazwy tylko z powodu farby.. " ^^
albo...
całe to wystąpienie housa
wiedziałam że on gościa w końcu załatwi..
ogólnie teksty były boskie..
a moja amm (która przypadkiem oglądałą 1 raz) uznałą że powiennam przestać oglądać bo to przez to codziennie wymyślam sobie nową chorobę
najbardziej mnie rozwaliło "nie będziesz prezydentem, biały dom nie nosi tej nazwy tylko z powodu farby.. " ^^
albo...
całe to wystąpienie housa
ogólnie teksty były boskie..
a moja amm (która przypadkiem oglądałą 1 raz) uznałą że powiennam przestać oglądać bo to przez to codziennie wymyślam sobie nową chorobę
Michael Scofield
Odcinek był super. Jak cameron przyszła do housa do mieszkanie to już myślałam że będzie coś, ale niestety.
ciekawe czy jak się skończą wakacje to puszczą następne odcinki. Ktoś coś wie na ten temat.
ciekawe czy jak się skończą wakacje to puszczą następne odcinki. Ktoś coś wie na ten temat.
Michael Scofield
no ja tez tak myslalam a tu nic ;/. Moja mama tez ze mna ogladalam i tez pirwszy raz i pytala czemu go nie lubi nikt...no w sumie to mi go szkoda. To jest jeszcze pierwszy sezon czy juz 2? i ile bylo wyemitowanych przed wakacjami? orietuje sie ktos?Jak cameron przyszła do housa do mieszkanie to już myślałam że będzie coś, ale niestety.