Michael Scofield
najlepsze byly muminki...nawet lepsze niz smefry. a ja nie wiem gdzie sa moje pokemony....mialam ich mase! wymienialismy sie w szkole. Pamietanm ze mialam w takim rozowym pudelku od pozytywki i pudelko znalazlam a zetonow nie ;(
Mahone
ehh... muminki to był moj nałóg...
ale się buki bałąm strrasznie..
no i jeszcze uwielbiałam tego runcajsa śmiesznego... ^^
i Dragon balla ( z tatą oglądałam codzieniie ) i sailor moona
a z seriali to zbuntowane anioły itd i jeszcze kiedyś był tai "katalina i sebastian" to teżuwielbiałam i się bawiłam w to nawet...
no i jeszcze uwielbiałam tego runcajsa śmiesznego... ^^
i Dragon balla ( z tatą oglądałam codzieniie ) i sailor moona
a z seriali to zbuntowane anioły itd i jeszcze kiedyś był tai "katalina i sebastian" to teżuwielbiałam i się bawiłam w to nawet...
T-Bag
ja też się zawsze bałam buki!madamebutterfly pisze:ehh... muminki to był moj nałóg...
C-Note
aaa... buka
boje buki
heh xD to były lata...
a pamiętam że zawsze oglądałam teletubies
fajne były... a szczególnie ten taki odkurzacz co mieli 
a pamiętam że zawsze oglądałam teletubies
Mahone
dokładnie tak samo mowiłam...necik665 pisze:boje buki
ale moja siostra jest nieco bardziej wnilkiwa... ogląda ostatnio i placze... pytam sie czemu a ona :
"bo ta buka nie ma kolegów! i w beeek...
Michael Scofield
Co wy z ta buka.... jakos w zeszlym roku we "wakacjony" chyba lecialy i se zobaczylam xd z bratem 19-letnim xD tez stwierdzil ze sie Buki bal i boi xd. Przeciez nie jest taka strasznaxD
Telenowele mexykanskie to cos co edzik ogladala codziennie. Lus maria, aniol, poslaniec szczescia... z dziadkiem zawsze ogladalam. Dwa pierwsze byly boskie. Luz marie to ze trzy razy ogladalam i zbuntowanego tez
Ten Sergio czy jak mu tam mi sie podobal xd
Telenowele mexykanskie to cos co edzik ogladala codziennie. Lus maria, aniol, poslaniec szczescia... z dziadkiem zawsze ogladalam. Dwa pierwsze byly boskie. Luz marie to ze trzy razy ogladalam i zbuntowanego tez
Mahone
eeee... ja kiedyś szalałam za tym od Mili ze zbuntowanego... jak mu tam???
on taki... mnmnm...
jak tak teraz o nim pomyśle...
aa ten szofer był najlepszy... i ten jego kumpel...
i panienka Victoria...
on taki... mnmnm...
jak tak teraz o nim pomyśle...
aa ten szofer był najlepszy... i ten jego kumpel...
i panienka Victoria...
Michael Scofield
Buka była starszna...w ogole ładny klimat wytworzyli jak ona przychodziła...ciemno sie robiło...ten dzwiek....
moim idolem z Muminów był i jest nadal Bobek
moim idolem z Muminów był i jest nadal Bobek
Fernando Sucre
B... pisze:moim idolem z Muminów był i jest nadal Bobek
To tak jak moim
Jak byłam dzieckiem to pamiętam "Brygadę RR", zawsze to oglądałam, szkoda, że nie puszczają tego teraz, fajne akcje tam były
Mahone
eee tam.. włuczykij i tylko włuczykij... najładniejszy i taki rockers z niego od razu widać ^^ no i tajemniczy i mądry zarazwem... (chyba się zakochałąm )
Sara Tancredi
Bo sie wszyscy buki boją xD
Ja też się bałam. Jakiś taki klimat stwarzała..
I tak najlepszy był włóczykij, lubiłam jak grał na harmonijce ^^'
zawsze po szkole leciała, chociaż esmaraldą tez nie pogardziłam ^^
Pamiętam, w swoim jakims zeszyciku z wieku ok 5-7 lat miałam pozapisywane wszystkie pary z telenoweli. I ten ich napis na końcu każdej telenoweli. FINN xD
Ja też się bałam. Jakiś taki klimat stwarzała..
I tak najlepszy był włóczykij, lubiłam jak grał na harmonijce ^^'
o, lucecita była fajna ;>Luz marie to ze trzy razy ogladalam
zawsze po szkole leciała, chociaż esmaraldą tez nie pogardziłam ^^
Pamiętam, w swoim jakims zeszyciku z wieku ok 5-7 lat miałam pozapisywane wszystkie pary z telenoweli. I ten ich napis na końcu każdej telenoweli. FINN xD
Ja tam buki się bałam, jak byłam mała... Teraz mam niedługo 15 lat i już się nie boje...Roe pisze:Bo sie wszyscy buki boją xD
Jak oglądałam bukę to się zawsze pod stół chowałam
A z bohaterów to najbardziej lubię Małą Mi
C-Note
pamiętacie może taką bajkę Kuba Guzik ? leciała na tvn
jak ja ją lubiaałam ... ohohoh o
śmieszna była..
T-Bag
Pamiętam, oglądałamnecik665 pisze:pamiętacie może taką bajkę Kuba Guzik ?
C-Note
chyba zielona ;D i maszynista Łukasz
Zdjęcie się nie wyświetla.
Wrzuć na jakiś serwer np. imageshack, photobucket itp, nie kopiuj linków bezpośrednio, bo istnieją przed tym pewne zabezpieczenia, np. takie jak to.
agulec.
Ostatnio zmieniony 2008-07-22, 18:53 przez necik665, łącznie zmieniany 1 raz.
Sara Tancredi
Fajna była ta piosenka, jak sie bajka zaczynała ;>
I pamiętam jeszcze, że zawsze oglądałam ze starszą siostrą Beverly Hills;) Ani jednego odcinka nie można było przeoczyć xD Fajnie, że teraz powtarzają ten serial ;-)
I pamiętam jeszcze, że zawsze oglądałam ze starszą siostrą Beverly Hills;) Ani jednego odcinka nie można było przeoczyć xD Fajnie, że teraz powtarzają ten serial ;-)
Michael Scofield
E tam, jak muminki to tylko paszczak i wluczykij! Paszczak boski chlopak jest... no ale zeby nie bylo zdjecia w necie to juz szczyt...takie gowienko tylko znalazlam
i bobulek

i bobulek

C-Note
bobulek xD hehe .. on był śmieszny 
o! jeszcze Reksio
on był taki fajny....xd
o! jeszcze Reksio
T-Bag
Ja jak byłam mała oglądałam bajkę "Mikan - pomarańczowy kot". Fajne to było 
Mahone
Też to oglądałam i bardzo mi się podobałoMahonia pisze:Ja jak byłam mała oglądałam bajkę "Mikan - pomarańczowy kot". Fajne to było
Michael Scofield
Czarodziejki z księzyca. było coś takiego, taka chińska bajka. Jeszcze był strażnik z teksasu. to były czasy....
Sara Tancredi
A też się oglądałoCzarodziejki z księzyca
A jakie z nimi karteczki do segregatora były popularne ^^'
Tweener
Ojj pamiętam przede wszystkim Xena i Herkules ;P Trzech małolatów ninja, Buffy ta z serialu postrach wampirów, Motomyszy z Marsa, Harry Potter do teraz go lubię choć już tak mnie do filmów nie ciągnie raczej do książek. Poza tym lubiłam oglądać Aladyna.
A słuchałam oczywiście Britney Spears byłam jej fanką
a następnie Eminema od czasu kiedy wydał swoją pierwszą płytę.
A słuchałam oczywiście Britney Spears byłam jej fanką
Świeżak
Wciąż jestem młoda
Ale jak byłam całkiem mała to lubiałam...Eminema. Linkin park, Dragon balla i smerfy
-wiem, dziwne ze mnie dziecko ;-)
Ale jak byłam całkiem mała to lubiałam...Eminema. Linkin park, Dragon balla i smerfy
Michael Scofield
Ja też lubiłam Xene. tylko się czekało z zegsrkiem w ręku kiedy wreszcze się zacznie. To były piękne czasy. Błogie dzieicństwo. ;-)