John Abruzzi
John Abruzzi
Stormare wraca do gry.

Post autor: KhAn »

Kilka odcinków temu John Abruzzi oświadczył agentom FBI, że klęka tylko przed samym Bogiem, a ci podziurawili go za to kulami jak sito. Wprawdzie zdarzało się już, że bohaterowie seriali wracali do życia po bardziej spektakularnej śmierci ale dla grającego gangstera Petera Stormare'go pożegnanie ze "Skazanym na śmierć" było definitywne.
Aktorowi nie grozi jednak bezrobocie. Wkrótce można go będzie zobaczyć na srebrnym ekranie w filmie "Insanitarium". Zagra tam lekarza psychopatę, który zamiast leczyć pacjentów z delikatnej depresji zamienia ich w mięsożerne potwory, lubujące się głównie w świeżej ludziźnie. Będzie też oczywiście wątek miłosny.
Na pomoc swojej wybrance Kiele Sanchez pośpieszy znany z "Gotowych na wszystko" Jesse Metcalfe.
O tym, kto kogo zje przekonamy się na ekranach kin już w przyszłym roku.

Źródło: theprisonbreak.net
T-Bag
T-Bag
Re: Stormare wraca do gry.

Post autor: Mela0607 »

jej po przeczytaniu tytułu spodziewałam się iż John wróci do gry, czyli do PB, a jednak tak nie jest, a ten film "Insanitarium" zaczyna mi się co raz bardziej podobac
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Damian1989 »

Mela0607, chcesz zrobić z PB serial S-f :?:
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Po przeczytaniu tytułu tematu już miałem nadzieję że John Abruzzi wraca a tu rozczarowanie.. Damian czemu nie? :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

Horrrrorek?^^ To moja specjalność ^^ Miejemy nadzieję, że nie wyjdzie z tego sieczka, rozgrywająca się w szpitalu, gabinecie psychiatrycznym, czy gdzie tam się będzie akcja działa XD :roll:
Ble
C-Note
C-Note

Post autor: Ble »

AutumnLeaf pisze:Miejemy nadzieję, że nie wyjdzie z tego sieczka, rozgrywająca się w szpitalu

Nawet jeśli byłaby to sieczka, to ze Stormare'm wszystko jest 'zjadliwe' ^^
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Ble pisze:
AutumnLeaf pisze:Miejemy nadzieję, że nie wyjdzie z tego sieczka, rozgrywająca się w szpitalu

Nawet jeśli byłaby to sieczka, to ze Stormare'm wszystko jest 'zjadliwe' ^^
No właśnie :D.. Autumn powinna to zrozumieć.. :P Sama ma bzika na punkcie pewnego aktora..
T-Bag
T-Bag

Damian1989 pisze:Mela0607, chcesz zrobić z PB serial S-f :?:
Ciekawa opcja, zresztą jeśli coś w stylu "Matrixa" to możemy głębiej podyskutować; jednakże w tym serialu wszystko jest możliwe tak też bym się nie zdziwiła gdyby tu jakiś obcy statek kosmiczny wylądował w więzieniu w Sonie - ale była by jazda; moze by zdobył zwolenników s-f
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

hehe, to wcale nie aż taki głupi pomysł mela XD
Ja również myślałam, że wróci do PB. W tym filmie mnie juz chyba nic nie zdziwi, wszystko moze sie zdarzyc.
A "Insanitarium" z przyjemnościa obejrze :)
John Abruzzi
John Abruzzi

Mela0607 pisze:tak też bym się nie zdziwiła gdyby tu jakiś obcy statek kosmiczny wylądował w więzieniu w Sonie - ale była by jazda; moze by zdobył zwolenników s-f
Chcesz nas tym Mela uświadomić, że PB będzie miał 50 serii? :D
T-Bag
T-Bag

niunia pisze:hehe, to wcale nie aż taki głupi pomysł mela XD
spodziewałam się iz mój pomysł, albo przynajmniej moja wyobraźnia się na coś sprzyda, a Ty mi tu piszesz, że nawet ten mój pomysł wcale nie jest aż tak głupi; mam się czuć doceniona? ech... bo nie wiem jak to odebrać :P
KhAn pisze:Chcesz nas tym Mela uświadomić, że PB będzie miał 50 serii? :D
Wydaje mi się, że tak; zobaczysz jeszcze iż przeniesiemy się do kamienia łupanego... albo nie, już wiem; cała akcja będzie rozgrywała sie w kosmosie - jej toż to bajer będzie :)
John Abruzzi
John Abruzzi

Nie no może do kamienia łupanego nie przejdą ale do kosmosu już prędzej :D Michael będzie kombinował jak ukraść z NASA rakiete :D ale będzie hardcore :D
T-Bag
T-Bag

KhAn pisze:Nie no może do kamienia łupanego nie przejdą ale do kosmosu już prędzej :D Michael będzie kombinował jak ukraść z NASA rakiete :D ale będzie hardcore :D
dobry pomysł, ale wydaje mi się iż troszkę za łatwy jak na Scofield'a; on powinien mieć coś trudniejszego, przecież z niego kombinator jest, więc z tym pewnie nie będzie miał problemu, a co dopiero jakby dołączył Mahone - co dwie głowy to nie jedna, a sam Lincoln by pomógł przy przenoszeniu rakiety; o tak jak superbohater z komiksow - gdybyśmy tak kombinowali to w tym serialu znalazłby się każdy gatunek, więc na stworzenie kolejnych sezonów nie było by żadnego problemu
John Abruzzi
John Abruzzi

Jak twórcą zabrakną pomysły na tworzenie serialu to myślę, że powinni zwrócić się z inicjatywą do widzów i dla kogoś kto napisze najlepszy scenariusz to zagra w serialu PB przy boku Michaela i Alexa :) już widzę te panie, które się zabijają przy pisaniu aby tylko zostać wybraną :P
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

spodziewałam się iz mój pomysł, albo przynajmniej moja wyobraźnia się na coś sprzyda, a Ty mi tu piszesz, że nawet ten mój pomysł wcale nie jest aż tak głupi; mam się czuć doceniona? ech... bo nie wiem jak to odebrać :P
jak najbardziej doceniona :mrgreen: :*
Jak twórcą zabrakną pomysły na tworzenie serialu to myślę, że powinni zwrócić się z inicjatywą do widzów i dla kogoś kto napisze najlepszy scenariusz to zagra w serialu PB przy boku Michaela i Alexa już widzę te panie, które się zabijają przy pisaniu aby tylko zostać wybraną

:roll: dosłownie. :mrgreen:
wydaję mi się, że twórcy byliby zasypani scenariuszami, i nie daliby rady takiej ilosci przeczytać. Wygranie takowego konkursu jest lepsze od wygrany w totolotku :mrgreen:
T-Bag
T-Bag

KhAn pisze:Jak twórcą zabrakną pomysły na tworzenie serialu to myślę, że powinni zwrócić się z inicjatywą do widzów i dla kogoś kto napisze najlepszy scenariusz to zagra w serialu PB przy boku Michaela i Alexa :) już widzę te panie, które się zabijają przy pisaniu aby tylko zostać wybraną :P
KhAn, no to piszemy się na to; skoro już teraz wymyślamy takie wybitne sytuacje; troszkę dramatyzmu i już mamy scenariusz
niunia pisze:jak najbardziej doceniona :*
hehe niech Ci będzie tak też dziękuję :)
John Abruzzi
John Abruzzi

No to piszemy scenariusz i wysyłamy im z dopiskiem, że to jest na 6 sezon :P

Dobra wracamy do tematu bo żeście się rozszaleli za bardzo razem ze mna :P namawiacie mnie do zła :P tak więc wracać do tematu i koniec już tej sielanki :)
T-Bag
T-Bag

Ale przecież ciągle piszemy o PB, a właśnie jeśli chodzi o ten tytuł to byłby na pewno zrealizowany w scenariuszu, bo przecież John Abruzzi powróciłby w wielkim stylu do gry - nie wykluczam opcji iż zmartwychwstał
Michael Scofield
Michael Scofield

Sebastian masz racje ;) z Fichtnerem obejrzę każdy film ^^
to ja dopiszę jeszcze szczęśliwe zakończenia dla co poniektórych postaci i dopiero wtedy wyślemy :P
T-Bag
T-Bag

AutumnLeaf pisze:to ja dopiszę jeszcze szczęśliwe zakończenia dla co poniektórych postaci i dopiero wtedy wyślemy :P
o właśnie trzeba to podkreślić tzn. dla co poniektórych, bo nie wszyscy przecież muszą szczęścliwie skończyć... jednakze John'a zostawcie mnie; skoro jest powrót do gry tak też będzie
Michael Scofield
Michael Scofield

jednakze John'a zostawcie mnie;
Mela, jest cały Twój ;P
T-Bag
T-Bag

hehe dobrze wiedzieć; już ja coś dla niego skombinuję, a właśnie dowiedziałam się iz ten film z Peter'em - "Insanitarium" to jest horror! Oby tym razem wypalił; muszę przyznać iż nawet mam nadzieję, że tak będzie dlatego iż występuje tam Peter, który prawdopodobnie mnie nie zawiedzie...
Michael Scofield
Michael Scofield

ooo czyli jednak horrorek ^^ to ja już się szykuję! Horror to moje drugie imię xD
T-Bag
T-Bag

ech a ja jakoś ostatnio nie potrafię się przekonać do tego gatunku, ponieważ to juz nie jest to co było kiedyś... "Coś", "Obcy" - było mineło, ale jednak "Piła" utrzymuje poziom, chociaż kolejna część (IV) wyszła tylko dla kasy, ale i tak jestem ciekawa co z tego wyjdzie
Michael Scofield
Michael Scofield

Coś, ostatnio oglądałam, ale mnie w sumie chyba juz nic nie jest w stanie przerazić, nawet Egzorcysta ;p Piła za to przeraża mnie ilością jęków, krzyków i wrzasków na minutę Oo
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”