John Abruzzi
Na stronie internetowej aliensgroup.pl, zajmującej się sprzedażą figurek, pojawiły się figurki z głównymi bohaterami "Prison Break" .
Można na niej zakupić figurki Michael'a Scofield'a oraz Lincoln'a Burrows'a.
Każda figurka dostępna jest w dwóch wersjach - więziennej oraz ulicznej. Figurki są wykonane naprawdę solidnie, przypominają bohaterów w 100% wyglądem oraz ubiorem.
Tylko cena przytłacza - 580 zł za jedną figurkę. Na pewno dla fanów serialu oraz kolekcjonowania figurek jest to gratka nie z tej ziemi. A jeśli jesteś jednym i drugim to po prostu musisz je mieć !
Więcej informacji na ten temat oraz same figurki dostępne pod adresem : kliknij!
Źródło: theprisonbreak.net
Można na niej zakupić figurki Michael'a Scofield'a oraz Lincoln'a Burrows'a.
Każda figurka dostępna jest w dwóch wersjach - więziennej oraz ulicznej. Figurki są wykonane naprawdę solidnie, przypominają bohaterów w 100% wyglądem oraz ubiorem.
Tylko cena przytłacza - 580 zł za jedną figurkę. Na pewno dla fanów serialu oraz kolekcjonowania figurek jest to gratka nie z tej ziemi. A jeśli jesteś jednym i drugim to po prostu musisz je mieć !
Więcej informacji na ten temat oraz same figurki dostępne pod adresem : kliknij!
Źródło: theprisonbreak.net
T-Bag
Nie podobają mi się 
Lincoln wygląda tutaj strasznie, on wygląda w rzeczywistości o wiele lepiej szczególnie zważając na jego minę, która przecież tak groźnie nie wygląda, a Miller o wiele lepiej prezentuje się na moim plakacie niż na tej figurce... ech wiem, ja bym na pewno nie zrobiła tego lepiej, ale jeśli się już coś chce zrobić to się to robi dobrze
Lincoln wygląda tutaj strasznie, on wygląda w rzeczywistości o wiele lepiej szczególnie zważając na jego minę, która przecież tak groźnie nie wygląda, a Miller o wiele lepiej prezentuje się na moim plakacie niż na tej figurce... ech wiem, ja bym na pewno nie zrobiła tego lepiej, ale jeśli się już coś chce zrobić to się to robi dobrze
Sara Tancredi
nie dał bym za te figurki 50 złotych a co mówić o 6 setkach
Michael Scofield
to prawda, nie zachwycają
i są zecydowanie za drogie jak na figurki z wosku. obydwoje w rzeczywistosci wygladają lepiej, nie mają takich odstających uszu i az tak groznego wyrazu twarzy.
Lincoln Burrows
Ja bym tam chciał figurkę Linca.. ale nie za tyle kasy... za 6 stów to wole kupić 3gb dobrego ramu do kompa 
Michael Scofield
łii ja tam nigdy nie lubiłą, takich rzeczy
prawie zawsze nie przypominają oryginału, jeśli mozna to tak ująć ;P
takie potworki z tych figurek Oo bałabym się, że ożyją w nocy i zaczną do mnie strzelać z małego pistoleciku XD
takie potworki z tych figurek Oo bałabym się, że ożyją w nocy i zaczną do mnie strzelać z małego pistoleciku XD
Michael Scofield
Lubie Pb ale figurki z wosku
?, 600 stów za jedną
?(chyba żart i to dośc kiepski), bez przesady, to juz na prawde -oferta dla jakichć napaleńców, albo kolekcjonerów takich strasznych figurek
Lincoln Burrows
Tak kolekcjonerzy mają full kasy więc im nie szkoda
.. kurcze podoba mi się figurka Lincolna ale za droooooooooga ;-(
Świeżak
miki z nożem i bronią - groźnie
lól
John Abruzzi
Z tym sie akurat nie zgodzę. Bo nie trzeba mieć dużo kasy żeby być kolekcjonerem. I nie mówie tutaj o kolekcjonowaniu samochodów bo tu akurat trzeba byćSebastian66i6 pisze:Tak kolekcjonerzy mają full kasy więc im nie szkoda
Lincoln Burrows
Khan jeśli chodzi o numizmatykę.. to jeśli chcesz mieć naprawdę "porządną" kolekcję starych monet musisz wybulić duuuużo nowych monet a raczej papierków
.. zły przykład 
John Abruzzi
Zależy jakie monety
i wiesz granice pieniężne pomiędzy kolekcjonowaniem samochodów a monet są baaaaaaaardzooo duże
może tutaj zły przykład mógł być bo rozpiętość finansowa jets duża