Michael Scofield
Łoooo matko .. nie no u mnie to same stare dziady w szkole ucza
nie ma takich widoków
Michael Scofield
Ptus u mnie to samo! mam 4 nauczycieli plci meskiej. Kolo od WF jest lysy i ma 50 lat, ale jest spoko koles, od inf. tez kolo 45 ale tez jest spoko, technika, religia, wdz- ma chyba 37 (najmlodzsy z szajki xD) ma pewnie z 1,60 wzrostu i wazy chyba ze 120 Xd. taki wieprz
i jeszcze ta broda. A i zapomnialam o kolesiu od sztuki! Ma tluste wlosy zwiazane w kitke(!) i nosi gitare (stad desperado).
B... no pewnie ze mam przystojnego ojc1! Dobrze ze nie wyglada jak Paul xD
B... no pewnie ze mam przystojnego ojc1! Dobrze ze nie wyglada jak Paul xD
Fernando Sucre
No ładnie. Za nauczycieli się wzięły.
U mnie w liceum to tylko jeden nauczyciel mi się podobał. Facet od anglika. 32 albo 33 lata, wysoki. Cięty język i czasami chamski. Z charakteru przypomina mi House'a.
Michael Scofield
eeee to mój od historii tez, z tym ze chyba jest głupszyScylla pisze:Z charakteru przypomina mi House'a.
Michael Scofield
O przepraszam, dr. House nie jest glupi! a ci wasi tez was wyzywaja na lekcjach? Bo norek wyzywa nas od cielakow matolow, sierotek (tweener xD)i twierdzi ze chlopaki beda podawac klucze mechanikowi albo zostana strozami lawki pod sklepem a dziewczyny to sprzedawczynie w sklepie. Kiedys go zarzne!
Wracajac do tematu... wiedzialam ze jak zobacze w oficerze granda to znowu mi odbije XD. Ale jak tu sie mu przec tym bardziej ze w garniturze chodzi i ma krociutkie wlosy? ;p
Wracajac do tematu... wiedzialam ze jak zobacze w oficerze granda to znowu mi odbije XD. Ale jak tu sie mu przec tym bardziej ze w garniturze chodzi i ma krociutkie wlosy? ;p
Michael Scofield
ech... Agluś. nie masz chyba co robić ;D
a ja widziałam takie ciacho na turnieju... ale to szczegół że w tym roku 18 lat skończy... xD
a ja widziałam takie ciacho na turnieju... ale to szczegół że w tym roku 18 lat skończy... xD
Michael Scofield
Wspomina sie te angielskie czasy xD Ale pan G. ma fajniejszy xDXaneta pisze:ech... Agluś. nie masz chyba co robić ;D
Powzdychalabym na temat Bryana Greenberga xD
W filmie "Prime" normalnie go ubóstwiam!!

Michael Scofield
Nie kojarze wogóle kolesia , ale jest całkiem całkiem 
Michael Scofield
no taki sredni na jeza, ale nie jest zly. Bardziej w ta dobra strone xD
Michael Scofield
Uuuuu, ma świetne włosy! Takie jakie lubię, czyli artystyczny nieład, chaos mhm, o tak, takie rzeczy tygryski lubią najbardziej ^^
Michael Scofield
nie znam go w ogole xD
włosy ma dziwne xD
włosy ma dziwne xD
Michael Scofield
za dlugie z deka... ale brunecik to + ma. Tez go nie kojarze z zadnego filmu. jak mu sie przyjzec to jest podobny do dikona z mody na sukces xDxD
Michael Scofield
Takie do miziania i przeczesywania palcami xD mrrrwłosy ma dziwne xD
Michael Scofield
A tu się zgadza!! xD Facet jest cudny!!AutumnLeaf pisze:Takie do miziania i przeczesywania palcami xD mrrr
Michael Scofield
takie to ma Sion xDAutumnLeaf pisze:Takie do miziania i przeczesywania palcami
Michael Scofield
Ano tak, sorens ;p
Ale ten też ma fajne. A na pierwszym zdjęciu ma podobną koszulkę do Messera...*wzdycha cicho*
Ale ten też ma fajne. A na pierwszym zdjęciu ma podobną koszulkę do Messera...*wzdycha cicho*
Michael Scofield
ej jak tak ogladam herosow to ten Peter calkiem nicyego sobie... XD taki troszq wystraszony jakby ale spoko. Ciemne wlosy ma to najwazniejesze
Michael Scofield
Johnny MessNer xD jest nawet nawet 
Michael Scofield
o pamietam go! On gral tego pedalka w Runing scared co to go nasz bohater paul zabil
. No niezly jest ale bez przesady xD
P.S.
P.S.
Jest tez George Meesner z asa w rekawie ...tze ciach bo to przeciez ryan ;pMessNer
Michael Scofield
spacerujac sobie po "pudelku* natknęłam sie na Beverly Hills,a poniewaz ostatnio jak uda mi sie wstac, ogladam to na polsacie, tak wiec nie mogłam nie wspomnąc o nim:
no niezłe ciacho z niego było, teraz moze juz nie jest^^ ale inteligentny człowiek, nie pakuje sie w jaką marną *re-wersje*
serialu z młodym pokoleniem gwiazdek, które wyrosły w horrorach pokroju " Wzgórza maja oczy".
miło ;-)
no niezłe ciacho z niego było, teraz moze juz nie jest^^ ale inteligentny człowiek, nie pakuje sie w jaką marną *re-wersje*
miło ;-)
Michael Scofield
Oj zastoj sie zrobil widze.... przystojniacy sie wyczerpali?? To ja dodaje pana o ktorym przypomniala mi panna B..., nie pamietam jak sie zwal ale calkiem niczego sobie. Nie moge znalezc posta panny B... w ktorym dodala zdjecie tegoz pana 
Michael Scofield
Michael Vartan? xD
daje foto pierwsze z brzegu:
kurcze on wychodzi na tych zdjeciach jak jakich cybuch Oo
ja jeszcze takiego jednego przystojaniaka wyczaiłam ale mi sie gdzies zagubił^^
zaraz go odnajde chyba
daje foto pierwsze z brzegu:
kurcze on wychodzi na tych zdjeciach jak jakich cybuch Oo
ja jeszcze takiego jednego przystojaniaka wyczaiłam ale mi sie gdzies zagubił^^
zaraz go odnajde chyba
C-Note
eh.. a to moje ciasteczko :*
Michael Scofield
necik ktoz to? niezly nawet xD. moze byc gorzej jka dowiem sie po nazwisku xD
a oglada ktos czarodziejki? xD ten koles od fibi (
) jest nawet niezly
a oglada ktos czarodziejki? xD ten koles od fibi (
Michael Scofield
Julian MacMahon
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ciacho takie ze
miałam juz kiedys wstawic jego fotke^^
ja dalej nie moge przebolec ze Phoebe nie chce juz Cole'a...to ja go moge wziasc jak ona nie chce^^
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ciacho takie ze
miałam juz kiedys wstawic jego fotke^^
ja dalej nie moge przebolec ze Phoebe nie chce juz Cole'a...to ja go moge wziasc jak ona nie chce^^