T-Bag
Iskra opole ja ciebie w d...,p.... czesio ma normalnie u mnie mistrza ten odcinek tez niezly byl
a taki meczyk to chyba zadkosc ze przed meczem wszyscy czerwone kartki dostali 
Michael Scofield
Mi bardzo podobał sie odcinek wykopki. Jak potem Czesio się wypowiadał do telewizji. Lałam ze śmiechu wtedy.

T-Bag
a co sadzicie o odcinku za kulisami? bo wedlug mnie byl jednym z lepszych 
Michael Scofield
prawda xD Czesio i jego fura xD Te postacie ze niby sa dorosłymi aktorami xPpiotras003 pisze:a co sadzicie o odcinku za kulisami? bo wedlug mnie byl jednym z lepszych
Michael Scofield
To było na prawdę super. Bryka czesia wymiata i jeszcze te wypowiedzi "aktorów" powalały niektóre.
Michael Scofield
Jak sobie Pani Frau gadała z resztą obsady...;p
To było fajne...
To było fajne...
T-Bag
DZisiaj byl fajny odcinek o napadzie na kantor tez niezla beka byla
jak czesiowi co chwile ucho ktos odrywal 
Michael Scofield
Świetny odcinek uśmiałam się nieźle.
Teksty mieli super jak zawsze.
T-Bag
wszystkie odcinki sa swietne
i musze przyznac szczerze ze nie zdarzalo mi sie ze 1 odcinek ogladam co najmniej po 3 razy i caly czas nie moge ze smiechu wyrobic 
Michael Scofield
Ja przepadam za odcinkiem mundial. Maślana zajmował się zakładami sportowymi. A na końcu i tak wszystkich zdyskwalifikowali. świetny odcinek.
Świeżak
Czesia fura super 
220 koni Turbo Nitro
chcecie się karnąć
??
[ Dodano: 2008-03-26, 21:29 ]
Słyszeliście o grze Włatcy Móch??
220 koni Turbo Nitro
chcecie się karnąć
[ Dodano: 2008-03-26, 21:29 ]
Słyszeliście o grze Włatcy Móch??
Michael Scofield
Heh... Mój brat ściągnął grę "Magiczni wojownicy"!! 
A serialu dawno nie oglądałam!! Oo
Tej serii co leci obecnie!! Nawet nie znam nazwy choćby jednego odcinka... To do mnie niepodobne!!
A serialu dawno nie oglądałam!! Oo
Tej serii co leci obecnie!! Nawet nie znam nazwy choćby jednego odcinka... To do mnie niepodobne!!
Michael Scofield
No to nadrabiaj zaległości czym prędzej, bo na prawdę warto. Jak nasi drugoklasiści nakręcą odcinek to zawsze będzie świetny.
T-Bag
A ja napisze taką ciekawostke na temat serialu :
Wiecie że w Meksyku nawet puszcza tą bajke i to właśnie tam bedzie przerobiona na język hiszpański ,a tak poza tym to fajnie że nareszcie jakaś polska bajka robi furore za granica ;-)
Wiecie że w Meksyku nawet puszcza tą bajke i to właśnie tam bedzie przerobiona na język hiszpański ,a tak poza tym to fajnie że nareszcie jakaś polska bajka robi furore za granica ;-)
Michael Scofield
Nio, trzeba było zrobić bajkę pokazująca prawdziwa szkołę. żeby o nas na świecie usłyszeli. Dubbingowcy będą mieć ciężki orzech do zgryzienia.
C-Note
Moja siostra chciała mnie namówić, ale jakoś nie mogę się przekonać do niego... Kilka odc. obejrzałem i mnie nie wciągnęło.
Tweener
Serial świetny, oglądam czasem jak w tv leci...Najlepszy oczywiście Czesio i jego 'Dzień dobry', albo 'Alleluja'. 
C-Note
heh... kocham to !
nawet Alleluja Czesia miałam na dzwonek w tel.

Michael Scofield
Ładnie pachniesz.
Jak kiełbaska ^^
ogólnie mówiąc to już mi się ta bajka znudziła ..
Jak kiełbaska ^^
ogólnie mówiąc to już mi się ta bajka znudziła ..
Michael Scofield
Ja mam to samo... Na początku to było fajne i śmieszne, a teraz takie nudne i przewidywalne...niunia pisze:ogólnie mówiąc to już mi się ta bajka znudziła ..
Sara Tancredi
Może nie do końca przewidywalne, ale nie mam już ochoty tego oglądać. Po prostu za dużo tego wszędzie. ..
C-Note
w sumie trochę racji macie, ten czwarty sezon nie wyszedł tak zabójczo jak się zapowiadał ale i to czesio jest the best
a poza tym w 2009 ma wyjść pełnometrażowy ala film to może będzie to jakaś odmiana i oby pozytywne zaskoczenie