T-Bag
T-Bag
Wywiad z Williamem Fichtnerem:
http://www.prisonbreakbuff.com/2008/07/ ... with-pbs4/

William Fichtner mówi, że show może zaskakiwać, ale są to wciąż te same charaktery i właśnie ich praca zostanie pokazana. "Twórcy stworzyli naprawdę zimne charaktery" mówi.

Kiedy William przeczytał scenariusz 1 epizodu 4 serii był zaskoczony, że oni byli zdolni by "położyć każdego w miejscu gdzie rozumiesz co jest przyszłością w tym show".

Wszystko o co pyta reżyserów show, co ma zagrać jest dla niego wyzwaniem - to że jest ofiarą nałogu i to że tęskni za zoną. "Kocham to co oni mi dają" mówi.

tłumaczenie: Mahonia (nie profesjonalne ale zawsze ;-) )
C-Note
jeszcze bardziej nie mogę sie doczekać PB..
"Twórcy stworzyli naprawdę zimne charaktery" mówi.
nie no... jestem ciekawska.. xD o kim tu mówi.. czyżby o sobie?
Michael Scofield
Michael Scofield
W zasadzie oryginalne zdanie brzmi "The writers wrote really cool characters", co może oznaczać 'zimne' jak i.. 'klawe' xD, 'odjazdowe', 'fajne' ;)
Tak czy siak, nie dziwię mu się, że jest zachwycony, bo postać którą scenarzyści stworzyli dla niego jest tak zróżnicowana, że dla aktora to musi być naprawdę COŚ móc wcielić się w taką trudną i ciekawą postać jaką jest Alexander Mahone :]
Michael Scofield
Michael Scofield
Mahonia pisze:Kocham to co oni mi dają" mówi.
My tez to kochamy !!

OO czyli bedzie wiecej Willa a raczej Mahona- to bardzo dobra wiadomośc - bo sie obawiałam że go zabiją czy 'usuna' .
Tweener
Popieram! Im więcej Aleksia, tym lepiej ;)
Mahone
Bella14 pisze:Popieram! Im więcej Aleksia, tym lepiej ;)
Dokładnie :)
Bez Alexa to nie byłoby to samo :D
C-Note
heh co wy z tym aLexiem ;D nic do niego nie mam ;) znaczy w 1 seasonie i w 2 to mnie wkur(...)zał . no ale takto jest Spoko ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”