Chcecie żeby Sara powróciła w czwartym sezonie?

Czas głosowania minął 2008-06-21, 10:26

Liczba głosów: 21
tak (14) 67%
nie (7) 33%
Michael Scofield
ja tak miałam gdy dostałam 1 serie na płytach ^^
non stop
gdybym nie miała 2 serii chyba bym nie wytrzymała.
A co do Sary...
W spoilerach wyczytałam, że porwanie bardzo na nią wpłynie itp itd
Niby piszą, że jej kontakty z Mike'm się nie zmienią...
Coś mam inne przeczucia
C-Note
Tanira pisze:Niby piszą, że jej kontakty z Mike'm się nie zmienią...
Coś mam inne przeczucia
No moje przeczucia też są inne!
Ale przekonamy się o tym
w najbliższym czasie.
Mahone
Eh, chyba ten 4 sezon PB będzie bardzo naciągany ^^

To już mogli tej Sary nie zabijać. A jak znowu zobaczę ten duet: Michael wytrzeszczone oko + Sara, to chyba przestną to oglądać i nawet T-Bag nie pomoże -,-
Mia
Fernando Sucre
Właśnie dlatego przestałam czytać jakiekolwiek spoilery. W dalszym ciągu czekam z niecierpliwością na 4 sezon, ale jeśli usłyszę tekst "głowa-plastik" to sorki ale serial straci w moich oczach :-/ W ogóle mam przeczucie, że to bedzie jeden wielki chaos, te retrospekcje, że niby akcja po jakims tam czasie, Sucre juz na wolności itd, itp nie wspomnę o Sarze :-/ Nie widzi mi się to wszystko...
Tanira pisze:Niby piszą, że jej kontakty z Mike'm się nie zmienią...
A na czym miałaby polegać ta zmiana??Nie rozumiem tego. Jedyną zmianą jaką sobie wyobrażam to zmiana u Michael'a, z niedowiarka stanie się wierzący kiedy zobaczy zmarłą ukochaną całą i zdrowiutką. :roll:
C-Note
Eh, chyba ten 4 sezon PB będzie bardzo naciągany ^^

To już mogli tej Sary nie zabijać. A jak znowu zobaczę ten duet: Michael wytrzeszczone oko + Sara, to chyba przestną to oglądać i nawet T-Bag nie pomoże -,-
Nie ma co tak prędko wnioskować i
się zniechęcać może być tak że nie
będzie nic naciągane w 4 sezonie
i będzie on naprawdę spoko!
A co do Sary to jak na razie
zostawię tą kwestię bez
komentarza....
Michael Scofield
trailery pokazuja to co chcemy zobaczyc 8-)
nie zawsze jednak musi to się wiązać z genialnością sezonu.
jak zobaczyłam trailer 3 sezonu miałam takie :shock: oczy a okazało się zupełnie co innego po przeglądnięciu tych 13 odcinkow
C-Note
Tanira pisze:trailery pokazuja to co chcemy zobaczyc 8-)
nie zawsze jednak musi to się wiązać z genialnością sezonu.
jak zobaczyłam trailer 3 sezonu miałam takie :shock: oczy a okazało się zupełnie co innego po przeglądnięciu tych 13 odcinkow
No dokładnie dlatego ja rzadko sugeruję się tak bardzo trailerem!
Bardziej stawiam na to aby zaczekać na dany sezon,i dopiero po oglądnięciu wszystkich odcinków wyciągnąć z niego wnioski!
I tak też zrobię z 4 sezonem!
Świeżak
Świeżak
Powrót Sary

Post autor: magda14 »

Ja uważam że Sara powinna wrócić bo Michael ja kocha.Bez niej w tym serialu w ogóle nie ma miłości.To dobrze że wraca.Przynajmniej Michael będzie z nią szczęśliwy.Wiem że to tylko film,ale Scofield już wystarczająco się poświęcił.Dla Linca poszedł do więzienia i stał się najbardziej poszukiwanym przestępcą w kraju.Powinien mieć w zamian chociaż trochę szczęścia z Sarą.
Świeżak
Sara powinna wrócić na pewno. Michael będzie miał w końcu jakąś radość z życia. Ale mogę się założyć że tak po prostu się nie spotkają i będą jakieś komplikacje.
Michael Scofield
Czytając wasze wypowiedzi jeszcze bardziej nie mogę się doczekać powrotu Sary, sytuacji w której Michael ją zobaczy.. i tej całej otoczki ^^
Hm, a co do jej powrotu, to już pominę że się pogodziłam z tym, że nie wróci.. w każdym bądź razie ciesze się. 4 Sezon będzie miał o jeden wątek więcej i może dzięki temu będzie lepszy.
A z Lincolna zrobili jeszcze wiekszego barana jakim jest; ciekawe kogo głowa była w tym pudełku jak nie Sary.
Dziwne to będzie teraz... ja mam takie wrażenie... bo po co najpierw j a zabijają a potem robią wielkie halo że ona jednak żyje...
poza tym, jak przesiedziała tyle czasu w jakiejś podziemnej piwnicy z dala od ludzi i światła to zdziczała i w ogóle... ja bym na jej miejscu nie chciała już się zadawać z takim Michaelem...
ja na początku myślałam, miałąm nadzieję że to jakaś zmyłą, że ona żyje i w ogóle ale po dwóch kolejnych odcinkach całkiem mi przeszło i teraz jakoś trudno mi uwierzyć że ona jednak powróci... no ale czekam na to jak to będzie wyglądało... bo na pewno będzie ciekawie... ^^
A Linc, wszyscy wiemy że to taka oferma ale żeby Sary nie poznać ?
Mia
Fernando Sucre
madamebutterfly pisze:Dziwne to będzie teraz... ja mam takie wrażenie... bo po co najpierw j a zabijają a potem robią wielkie halo że ona jednak żyje...
Oni tłumaczą się tym, że nie było innego wyjścia. Ciąża Sary pokrzyżowała im plany, zarówno ona sama jak i twórcy nie chcieli, żeby widzowie cały 3 sezon oglądali tylko jej plecy przywiązane do krzesła, poza tym byłoby to głupie, więc wymyślili, że lepiej Sary się pozbyć ale lepszym wyjściem od wysłania jej w rejs gdzieś za siódmą górę będzie obcięcie jej głowy. Widzowie trochę poprzeżywają, zrobi się zamieszanie w fabule, Linc będzie panikował, Michael będzie się mścił - stworzy się masa interesujących wątków. Stworzyła się, ok. Ale ich drugie tłumaczenie, że zostawili jej otwartą furtkę już nie jest takie mądre :-/ Wymyslili sobie, że to nie musiała być jej głowa, że przecież może wrócić, poza tym fani tego chcą.I teraz nie dość, że Sarah żyje to
madamebutterfly pisze:jak przesiedziała tyle czasu w jakiejś podziemnej piwnicy z dala od ludzi i światła to zdziczała i w ogóle...
I nie będzie rzucania się w ramiona i słodkich pocałunków na co wszyscy liczyli, bo Sarah zacznie głęboko zastanawiać sie nad swoją egzystencją, jakiech głupot narobiła poczynając od wzięcia posady w Fox River po znajomość z czarującym Michael'em i ile cierpienia jej ta znajomość przyniosła. Michael zrobi wielkie oczy, serce mu mocniej zabije kiedy ją zobaczy i zamiast cieszyć się tą chwilą bedzie musiał odbudować rozsypane sercve Sary.I zrobi się jeszcze większy mętlik w serialu niż był.
Dla mnie pogubili się w tym wszystkim, na siłę próbują rozkręcić 4 sezon wprowadzając wątki, których juz nie powinno być.
Świeżak
Skąd wogole mysl aby Sara wróciła??
Oczywiście że jestem za tym aby wróciła.
Ale czy Wydawca wspomniał gdzieś publicznie że Sara ma wrócić Czy to jest tylko wymysł Ludzi ?
Michael Scofield
Nie jest to wymysł ludzi. Aktorka Sarah Wayne Callies ponownie dołączyła do obsady Prison Break i pojawi się w 4 sezonie.
T-Bag
Jest to wymysł scenarzystów ;-) Aktorka wróci na pewno i zobaczymy ponownie Sarę w czwartym sezonie.
C-Note
macie może jakieś dokładniejsze informację o tym jak przywrócą Sarę w 4 sezonie?Jeśli tak to prosiłbym was abyście mnie uświadomili,i podzielili się ze mną informacjami o wejściu Sary w 4 sezonie
T-Bag
Jeszcze nigdzie się nie spotkałam z tym, ze by wyjaśnili w jaki sposób Sara ma powrócić. Trzeba będzie oglądać i samemu zobaczyć ;-)
Świeżak
Powiedzcie mi Jak jest to mozliwe ??

Przecierz odrąbali jej Lepek w 3 sezonie było to pokazane.
Wiec jak ona ma wrocic ??
Aniolki ja zcholuja na ZIemie ??
C-Note
Szypcio nie wiem jak to możliwe ale producenci filmu już postanowili że ją przywrócą w 4 sezonie zapewne coś wymyślą (jak to możliwe że żyje) ale jeśli zrobią tak że głowa niby była z plastiku to automatycznie Lincoln wyjdzie na głupka no bo jak można nie rozpoznać głowy sztucznej od prawdziwej?
Michael Scofield
Szypcio pisze:Przecierz odrąbali jej Lepek w 3 sezonie było to pokazane.
To nie było pokazane, były tylko krzyki ;-) A Lin'c jak to Lin'c zwidy miał..xD
Michael Scofield
Sebo160186 pisze:To nie było pokazane, były tylko krzyki ;-)
Chyba nawet krzyków nie pokazali xD To, że ją zabili wiemy z opowiadań LJ'a i zapewnień Susan. Aaa.. I widzieliśmy głowę w pudełku, taki mały szczegół. Lincoln też widział i nikt z nas nie zorientował się, że jest sztuczna - zrobią osłów z nas wszystkich ;D
C-Note
agulec pisze:Chyba nawet krzyków nie pokazali
No krzyków nie pokazali tylko LJ mówił że odcięli Sarze głowę i że nic nie widział jak to robili ale słyszał krzyki..........
C-Note
Jesli to jakos sensownie wytłumaczą to super.Bardzo mi to poprawiło humor,gdy dowiedziałem sie ze wraca.Juz myslelem ze Scofield 22 odc.bedzie biegał po Stanach z bronią i origami w ręku.Swoją drogą chłop wreszcie zazna troszke szczescia,nie tylko rozczarowania i płacz.
C-Note
Cwaniak pisze:Jesli to jakos sensownie wytłumaczą to super.
Hmm ja już się tak zastanawiałem nad tym sensownym wytłumaczeniem i nic mi nie przyszło do głowy....a wyjaśnienie czegoś takiego to już jest wyzwanie,trzeba to zrobić tak żeby Lincoln nie wyszedł na głupka,no i żeby to nie było zmartwychwstanie.
Mia
Fernando Sucre
agulec pisze:Aaa.. I widzieliśmy głowę w pudełku, taki mały szczegół. Lincoln też widział i nikt z nas nie zorientował się, że jest sztuczna - zrobią osłów z nas wszystkich ;D
Bardzo dobrze powiedziane. I już coraz częściej robią z nas głupków, coś za często. I jeśli faktycznie wytłumaczeniem będzie głowa z plastiku to mają u mnie duuuużego minusa i zamiast chwalić serial zacznę wytykać ich błędy, bo powoli mnie to wszystko denerwuje. Nawet na dzień dzisiejszy jestem skłonna powiedzieć: Nie, nie cieszę, się, że Sarah wraca. Obcieli jej głowę i szlus!Może gdyby odeszła z serialu w innych okolicznościach to mogłabym to sobie jakoś poukładać ale do jasnej ciasnej wszyscy widzieliśmy głowę w pudełku, zaakceptowaliśmy jej brak w serialu i mogło tak zostać, a Ci co nie zaakceptowali w końcu by się przyzwyczaili. Dla mnie powrót Sary to nie SUPRISE i jeden z genialnych, twórczych pomysłów na rozkręcenie akcji tylko dowód na ich brak i chwytanie się brzytwy, żeby tylko serial kręcił się dalej i kasa wplywała na konta :-/ A jeśli bedą chętni robić kolejny sezon to mogą już kręcić na cmentarzu w towarzystwie John'a Abruzzi'ego, Tweener'a i reszty ;-) to napewno doda specyficznego klimaciku
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon IV”