Fernando Sucre
I don't need to fight to prove my rights (czy jakoś tak) W jego przypadku to się sprawdza. Siła umysłu najważniejsza. A co do Voglera to troszeczkę zamieszania wprowadzi. Ale za to odcinki będą ciekawsze. 
Michael Scofield
Ten Murzyn to dyrektor z "Boston Public" i jakos dobrze mi sie kojarzy^^
ale tutaj rzeczywiscie gra jakiegos cwanego typka.
Zapowiedzi dzisiejszego odc baaaardzo mnie zaciekawiły
Nie moge sie juz doczekac, bo teraz puszczaja ten fragment 1 serii której nie miałam okazji wczesniej ogladac.
ale tutaj rzeczywiscie gra jakiegos cwanego typka.
Zapowiedzi dzisiejszego odc baaaardzo mnie zaciekawiły
Nie moge sie juz doczekac, bo teraz puszczaja ten fragment 1 serii której nie miałam okazji wczesniej ogladac.
Ja sie ciesze, że nie ma narazie tego głupiego lektora
Teraz mi sie lepiej oglada jak slucham Gutowskiego 
Fernando Sucre
Ja też. Od razu ogląda się lepiej film. I jakby teksty House'a są bardziej śmieszniejsze.Pam pisze:Ja sie ciesze, że nie ma narazie tego głupiego lektora
Michael Scofield
bardzo fajny odcinek, strasznie mi sie podobal xd. Ten murzyn taki dziwny nie lubie go juz Xd. Mam wrazenie ze go skads znam ale napewno nie z boston public, bo nie znam tego filmu. Ale te jego wspomnienia na poczatku filmu byly dosyc poruszajace. Przyzwyczailam sie do tamtego lektora i z tym jakos tak dziwnie.
cameron zdziczala xD. Mysle ze House powiedzial cameron ze jej nie lubi bo moze czuje do niej cos wiecej...
. A komentarz Foremana'a do Alison z filmem byl wredny. jakby byla jakas pusta...zawsze wiedzialam ze jest glupi.
A i czy ktos moze zauwazyl ze House chyba byl u fryzjera?
.
Agulec dzieki za tytul piosenki, wlasnie mialam zapytac czy ktos moze zna xd. czy ona nie jest z CSI nowego jorku?
cameron zdziczala xD. Mysle ze House powiedzial cameron ze jej nie lubi bo moze czuje do niej cos wiecej...
A i czy ktos moze zauwazyl ze House chyba byl u fryzjera?
Agulec dzieki za tytul piosenki, wlasnie mialam zapytac czy ktos moze zna xd. czy ona nie jest z CSI nowego jorku?
Heh, co chwile się czegoś człowieczek czepia: to eksperymenty, to ze Greg nie nosi fartucha. Mnie to nie przeszkadzaedzik pisze:Ten murzyn taki dziwny nie lubie go juz Xd.
No moze leciuteńko sie obciął... Też zauważyłamedzik pisze:A i czy ktos moze zauwazyl ze House chyba byl u fryzjera?.
Sara Tancredi
No w końcu musi. Wyobraźcie sobie House'a z włosami do ramion 
Może i coś się we mnie rasistowskiego odzywa, ale murzynka nie polubiłam od razu jak go zobaczyłam.. taki jakiś impuls ;P
Może i coś się we mnie rasistowskiego odzywa, ale murzynka nie polubiłam od razu jak go zobaczyłam.. taki jakiś impuls ;P
Nie wyobrażam sobie tego
House i długie włosy. Już wygladałby jak głupek 
Co do lektora nie mam zastrzeżeń. Niech zostanie Gutowski. On najlepiej czyta. I tak śmiesznie, nie ponuro
Czekam na dzisiejszy odcinek
Ciekawe co bedzie robił
Co do lektora nie mam zastrzeżeń. Niech zostanie Gutowski. On najlepiej czyta. I tak śmiesznie, nie ponuro
Czekam na dzisiejszy odcinek
Fernando Sucre
Świetny odcinek
Motyw z korwetą i gdybania czy może ją przyjąć czy nie
przetaczanie krwi przez świnię nie gorsze i w końcu wizyty na izbie przyjęć: "Nie jest za mądry" "Z genami nie wygrasz" 
Sara Tancredi
To było najlepsze ^^'"Nie jest za mądry" "Z genami nie wygrasz"
A tą świnią to mnie zaskoczył całkowicie ;P
Michael Scofield
swinka mnie zaskoczyła xD
hehe tłumaczenie House a co jest łapówką a co nie totalnie rozłozyła
w ogole ciekawy odcinek, pomysłowe rozwiazanie motywu pacjenta...mafioso-gejek
no i ładny klaskacz dla Chase'a
no ze akurat w ostatnim odc w tym tygodniu rozpoczeli ten temat ze zwolnieniem któregos z podwładnych
Ciekawe jak House to rozegra...
Cuddy walczyła jak lwica, w ostatniej scenie dostrzegłam ze ma bardzo ladne oczy
za to Wilsona przypominaja mi slepia ALFA kosmity.
Zastanawia mnie ta przyjazn z Housem. Jestem ciekawa jak wygladały ich poczatki. Jak to sie stało ze zdobył jego zaufanie? hmmm moj ulubiony duet w tym serialu ;-) Bo para House-Cuddy jest dla mnie czasem bardzo przewidywalna a czasami zupelnie odwrotnie i troche mnie to drazni.
A ten nowy szef przypomina mi Stalina. Taki wielki kloc, zimny i bezwzgledny. Z własna ideologia, która za wszelka cene chce narzucic innym, z tym ze bardziej kapitalistyczna, dosłownie^^
hehe tłumaczenie House a co jest łapówką a co nie totalnie rozłozyła
w ogole ciekawy odcinek, pomysłowe rozwiazanie motywu pacjenta...mafioso-gejek
no i ładny klaskacz dla Chase'a
no ze akurat w ostatnim odc w tym tygodniu rozpoczeli ten temat ze zwolnieniem któregos z podwładnych
Cuddy walczyła jak lwica, w ostatniej scenie dostrzegłam ze ma bardzo ladne oczy
Zastanawia mnie ta przyjazn z Housem. Jestem ciekawa jak wygladały ich poczatki. Jak to sie stało ze zdobył jego zaufanie? hmmm moj ulubiony duet w tym serialu ;-) Bo para House-Cuddy jest dla mnie czasem bardzo przewidywalna a czasami zupelnie odwrotnie i troche mnie to drazni.
A ten nowy szef przypomina mi Stalina. Taki wielki kloc, zimny i bezwzgledny. Z własna ideologia, która za wszelka cene chce narzucic innym, z tym ze bardziej kapitalistyczna, dosłownie^^
T-Bag
Świnia tez mnie zaskoczyła ;-)
Fajne było to jak do House'a przychodził ten chłopak z braciszkiem co w nosie miał pełno zabawek
"Wysłał strażaka, policjanta i wóz strażacki na ratunek kotu" 
Fajne było to jak do House'a przychodził ten chłopak z braciszkiem co w nosie miał pełno zabawek
Michael Scofield
Dzisiejszy odcinek bardzo ciekawy, dużo się działo i złego i dobrego^^
Motyw ze świnią był niezły^^ i ten dzieciak z misją ratunkową figurki kotka wepchniętej do nosa też.
Mam nadzieję, że Cuddy (może z pomocą House'a?
) jakoś pozbędzie się tego nowego prezesa, bo facet jest straszny, fałszywy, kłamliwy, wredny, nieśmieszny, nikczemny, podły, perfidny i wyrachowany. A najchętniej to chciałabym, żeby tak go sprytnie zrobili, żeby sam odszedł.
No i właśnie... że też dzisiaj środa i teraz trzeba czekać do poniedziałku, a tu takie zmiany mają się szykować
Motyw ze świnią był niezły^^ i ten dzieciak z misją ratunkową figurki kotka wepchniętej do nosa też.
Mam nadzieję, że Cuddy (może z pomocą House'a?
No i właśnie... że też dzisiaj środa i teraz trzeba czekać do poniedziałku, a tu takie zmiany mają się szykować
Michael Scofield
A który odcinek teraz leci?? Bo ja tak jakoś chyba koło tego ze ściąganiem 
Odcinek mi sie podobał jak zawsze. Motym ze świnką najlepszy
Albo z dzieciakiem magikiem. Dobrze, że sie House skapnął, że miał w nosie jeszcze kotka...
Nie widzi mi sie w fartuchu totalnie!!!! Ale było widać. Domyslił się i załozył
Albo z dzieciakiem magikiem. Dobrze, że sie House skapnął, że miał w nosie jeszcze kotka...
Nie widzi mi sie w fartuchu totalnie!!!! Ale było widać. Domyslił się i załozył
Michael Scofield
Haha motyw z chłopczykiem i zabawkami w nosie był bardzo fajny,
uwielbiam to
No i końcówka taka dramatyczna - że kogoś bedzie musiał wylac! (powinienn Chase'a - bo jest kablem , za te tabletki w poprzednim odcinku poporstu bym go wykopała)
- Hałsowski tekstRoe pisze:"Nie jest za mądry" "Z genami nie wygrasz"
No i końcówka taka dramatyczna - że kogoś bedzie musiał wylac! (powinienn Chase'a - bo jest kablem , za te tabletki w poprzednim odcinku poporstu bym go wykopała)
Sara Tancredi
Też tak myślę.
Powinien wylać Chase'a i już. Chociaż i tak zbulwersowała mnie wiadomość, że kogoś będzie musiał wylać... I jeszcze trzeba czekać aż do poniedziałku, żeby się dowiedzieć kogo.. to strasznie dużo czasu ^^'
Powinien wylać Chase'a i już. Chociaż i tak zbulwersowała mnie wiadomość, że kogoś będzie musiał wylać... I jeszcze trzeba czekać aż do poniedziałku, żeby się dowiedzieć kogo.. to strasznie dużo czasu ^^'
T-Bag
Wystarczy przeczytać program telewizyjny na następny tydzień i tam w opisach seriali pewnie będzie pisać ;-)
Sara Tancredi
E tam, poczekam. Nie lubię czytać opisów, bo mi się później źle ogląda, jak wiem co będzie ;P Ale mam nadzieje, że House pozbędzie jednak fartucha. Jakoś tak głupio w nim wygląda. Tak jak nie on ^^'
Michael Scofield
opisy to pierwsza rzecz jaka czytam w gazecie xD. Juz wiem jak sie zakonczy ta akcja
. W sumie ja wywalilabym foremanna ale wtedy wyszloby ze jestem rasistka wiec lepiej byloby wywalic chasee'a...fajny odcinek jak wszystkie zreszta xd
Ja też tak wczoraj od razu pomyślałam... Za dużo kabluje i bedzie mial jaja.PatuŚ pisze:powinien Chase'a
Ale na tych fotkach promocyjnych, co wrzucalam, to jest. Wiec go nie wyrzucil...
Michael Scofield
nie oglądałam i nie wiem, ale jestem pewna, ze pozbędą się "fartuszka". No bo to wszystko jego wina!!
Michael Scofield
ale mnie korci zeby wam powiedziec xD.
bardziej prawdopodobne wydaje mi sie ze murzyn kabluje... chyba sie za bardzo nie lubia z housem (chociaz podobno doktorek nikogo nie lubi)..chociaz moze chasee sie msci na gregu za ta akcje sprzed paru odcinkow...
bardziej prawdopodobne wydaje mi sie ze murzyn kabluje... chyba sie za bardzo nie lubia z housem (chociaz podobno doktorek nikogo nie lubi)..chociaz moze chasee sie msci na gregu za ta akcje sprzed paru odcinkow...
Ostatnio zmieniony 2008-07-24, 18:34 przez edzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
A może fartuszek sam wszystko widzi, docieka i szuka...
C-Note
No mi też się wydaje że murzyn kabluje ale kto wie jak jest naprawdę..edzik pisze:bardziej prawdopodobne wydaje mi sie ze murzyn kabluje.