T-Bag znów zaskakuje, udowadnia, że od geniuszu ważniejszy jest spryt i doświadczenie. Jedno mnie tylko dziwi: dlaczego wziął szmal i wsadził niewielką działkę do biustonosza tej blondynki? Toż to zdecydowanie nie w jego stylu. Nawet jej nie przebił gardła za tą gierkę z poprzedniego odcinka... Ależ pieniądze potrafią zmienić człowieka... Ponadto świetna scena nad rzeką (potrafi wycisnąć z widza obawę o losy bohaterów) i umiejętne zakończenie scenami z Mahonem.
Tweener
Odcinek pokazuje, że nie tylko T-bag chce mieć kasę dla siebie. Podobnie kombinuje Michael, z tą jednak różnicą, że ma zamiar podzielić się z bratem i Sucre. No, ale przebiegły Teddy ich przechytrzył:P
Sara Tancredi
No i Teddy znowu pokazał co potrafi;)
W sumie to też mnie dziwi to, że panią blondyneczkę zostawił w spokoju, ale najwidoczniej mu się śpieszyło gdzie indziej. Podobała mi się scena nad rzeką. Michael znowu wykazał się sprytem ^^'
W sumie to też mnie dziwi to, że panią blondyneczkę zostawił w spokoju, ale najwidoczniej mu się śpieszyło gdzie indziej. Podobała mi się scena nad rzeką. Michael znowu wykazał się sprytem ^^'
Sara Tancredi
Jak zwykle Bagwell nie dla drużyny tylko dla siebie. Cwaniak jeden
Oprócz tego świetna jest jeszcze scena jak Michael ratuje Sucre.
Oprócz tego świetna jest jeszcze scena jak Michael ratuje Sucre.