Michael Scofield
Coś na kształt mini scenariusza.
Jak Wy widzicie ten pierwszy odcinek?
Jak Wy widzicie ten pierwszy odcinek?
T-Bag
Ja go nie widzę ;-) Chyba będą musieli trochę pokazać co robili bohaterowie po wyjściu z Sony i jakie między nimi układy nastały.
Michael Scofield
Przede wszystkim w 1 odc. chciałabym zobaczyć Whistlera, Susan i Alexa... Co robią i o co chodzi... Kto to jest ten facet z teczki Whistlera... Mika i Sare zostawię na później, ale chciałabym zobaczyć ją w pierwszym odc. Co się z nią działo... I wydaje mi się, że wróci C-Note... Tak mi się zdaje!!
Jeszcze się nad tym aż tak bardzo nie zastanawiałam, ale myślę, że zobacze Alexa i Teddy'ego... Oczywiście chciałabym też poznać plany Mike'a na zniszczenie Firmy... To mnie najbardziej ciekawi... 
Fernando Sucre
Nie wiem jaki będzie pierwszy odcinek ale mam nadzieję że genialny. Chciałabym żeby pokazali co się działo z Sarą i mam nadzieję że również w tym odcinku Michel ją spotka. No i oczywiście sprawa Mahona i tego banku.
Michael Scofield
Według mnie to w 1 odcinku pokarzą co sie działo z Sarą bo to najważniejsze. A po za tym to co u Michaela słychać np. idzie sobie ulica w jakimś mieście i wypytuje o Jamesa.
Tweener
T-Bag będzie cś kombinował w Sonie, Mike pojedzie najprawdopodobniej do Susan, ale nie użyje broni , bo zoabczy Sarę. Tak mi się zdaje
.
Mahone
hmn... Linc biegnie ulicą.. jest ciemno. Wpada do sklepu nocnego i krzyczy : Widzial ktoś może mojego brata?!
a tak serio to pewnie sprawa Sary, moze spotka się z Michaelem (chociaż wątpię zeby już w pierwszym i nie mam zielonego pojęcia jakby to mialo wyglądać... )
może w końcu pokażą firmę bardziej "od środka" no bo jak tam teraz jest tyle glównych bohaterów to wypadaloby ich pokazywać...
no i może sprawa tajemniczego Jamesa W i równie tajemniczej teczki spod lóżka zacznie się rozwiązywać...
chyba za dużo jak na pierwszy odcinek ale jak się sprężą to dadzą radę ^^
a tak serio to pewnie sprawa Sary, moze spotka się z Michaelem (chociaż wątpię zeby już w pierwszym i nie mam zielonego pojęcia jakby to mialo wyglądać... )
może w końcu pokażą firmę bardziej "od środka" no bo jak tam teraz jest tyle glównych bohaterów to wypadaloby ich pokazywać...
no i może sprawa tajemniczego Jamesa W i równie tajemniczej teczki spod lóżka zacznie się rozwiązywać...
chyba za dużo jak na pierwszy odcinek ale jak się sprężą to dadzą radę ^^
Napewno się z nim spotka,ale chyba na końcu odcinka... Może nawet go powstrzyma przed pociągnięciem spustu...madamebutterfly pisze:a tak serio to pewnie sprawa Sary, moze spotka się z Michaelem (chociaż wątpię zeby już w pierwszym i nie mam zielonego pojęcia jakby to mialo wyglądać... )
Napewno, bo czwarty sezon będzie dotyczyć głównie Firmy... Może pokażą jeszcze jakieś wcześniejsze sprawy, czyli jak sie tworzyło itp.madamebutterfly pisze:może w końcu pokażą firmę bardziej "od środka" no bo jak tam teraz jest tyle glównych bohaterów to wypadaloby ich pokazywać...
Ja już taką walizkę widziałam w Zagubionych... Jest dokładnie taka sama jak ta, która Jack ma pod kluczem. Mi się wydaje, że tam będzie broń i dokumenty Jamesa...madamebutterfly pisze:no i może sprawa tajemniczego Jamesa W i równie tajemniczej teczki spod lóżka zacznie się rozwiązywać...
Świeżak
apropos, kiedy 1-wszy odcinek 4-tej serii ?
1.09.2008
agulec
1.09.2008
agulec
Ostatnio zmieniony 2008-07-18, 00:58 przez dyLo, łącznie zmieniany 1 raz.
C-Note
a odcinków razem ma być 22? Bo gdzieś mi się to o uszy obiło
To tak jak pierwszy i drugi sezon... Nawet fajnie by było... to bedzie jakby uzupełnienie 4 sezonu... 
C-Note
ja jednak myślę że Mika i Sare pokażą gdzieś chyba najwcześniej w połowie serii po to żeby na bieżąco zaostrzać apetyt
ale najlepsza w tej serii będzie zemsta Mika bo w końcu jak on coś wymyśli to nie ma na niego mocnych
wg mnie to on mógłby nawet pokonać całą to firme ;-)
C-Note
Moim zdaniem pierwszy odcinek zacznie się od tego, że Majkel będzie planował jak zniszczyć firmę tak jak to było z uwolnieniem brata w pierwszym sezonie. Zapewne nie zabraknie wątku Sony, czyli T-Baga i Bellicka. Moim zdaniem na zakończenie pierwszego odcnika Majki dowie się, że Sara żyje 
C-Note
a w ogóle jeżeli premiera jest 1 września to prawdopodobnie jakieś torrenty pojawią się na następny dzień tak ok 10 tak jak było wcześniej, dobrze myślę ?
Michael Scofield
Ja sobie to wyobrarzam tak. Michael będzie myślał jak tu dokopac firmie. A że on ma mózg to wymyśli coś efektywnego. Już w pierwszym odcinku wystąpi Sara, tak mi się wydaje.
A te osoby które mają odejść to obstawiam że Lynk wywiezie gdzieś Sofie i LJ dla bezpieczeństwa.
A te osoby które mają odejść to obstawiam że Lynk wywiezie gdzieś Sofie i LJ dla bezpieczeństwa.
Tweener
Pewnie to będą wszystkie sceny z trailerów, bo jest dwugodzinna premiera.
W Stanach dopadną braci, złożą im propozycje nie do odrzucenia i zacznie się ostra jazda. ;-)
Sara Tancredi
Po 9 miesięcznej (mojej) przerwie od serialu powracam by oglądać go dalej ;]
właśnie kończę pobierać 1 odcinek 4 sezonu
mam nadzieje ze będzie godny obejrzenia
właśnie kończę pobierać 1 odcinek 4 sezonu
mam nadzieje ze będzie godny obejrzenia
Świeżak
po pierwszym odcinku musze stwierdzić iż odcinek był świetny, Michael w końcu dowiedział się że Sara żyje