Świeżak
Najbardziej mnie denerwował ten cały KIM ale cieszę się, że Sara go zabiła
:D:D i tak trzymać.
Lincoln Burrows
zdecydowanie wykopałbym tego kolesia który za wszystkimi łazi (tego z firmy co sie tak poci jak swinia
) tzn. zamienilbym aktora 
Michael Scofield
nikogo.
mysle ze za duzo juz ludzi umarło w tym filmie..
no moze tylko tych co usmiercili wazna postac, tak, chodzi mi o sare. oni zasługują na śmierc.
mysle ze za duzo juz ludzi umarło w tym filmie..
no moze tylko tych co usmiercili wazna postac, tak, chodzi mi o sare. oni zasługują na śmierc.
Ostatnio zmieniony 2007-11-01, 14:53 przez niunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
ja bym z checia sama usmiercila tego bezębnego, bezrękiego obrzydliwca, czy jak to nazwac. wkurza mnie goscio i straszy tylko. Teraz troche sie uspokoił ,bo czyści buty szefowi,ale i tak wystarczajaco mnie denerwuje,ze moga go usunąc.
Michael Scofield
to było o T-bagu? 
T-Bag
T-Bag'a uśmiercić? absolutnie się z tym nie zgadzam, przecież ta postać jest bezcenna w PB to dzięki niemu mamy tak świetne akcje; poczynając od 1 sezonu kończąc na 2, ponieważ teraz niezbyt mnie facet przeraża, a mówili iż w 3 sezonie będzie jeszcze okrutniejszy, a jakoś tego nie mogę zobaczyć, mam nadzieję, ze facet się rozkręci i pokaże na co go stać tak jak to było przynajmniej w dwóch pierwszych sezonach...
Lincoln Burrows
Mela0607, w 100% się zgadzam.. takie postacie jak Theodoro i Alex nakręcają serial.
Sara Tancredi
Sebastian66i6, ale co by zostało z serialu bez Michaela 
Fernando Sucre
Ten nowy dupek co tak się dowalał do wszystkich, ten co zdemaskował whistlera, mam nadzieję że umrze, bo go nie lubię XD... OBY Z NIMI NIE UCIEKAŁ!!!!!!!!!
Świeżak
a ja nie chcialbym sie pozbyc nikogo
Kazdy gra wlasna role, taka ktora mu przypisano i mysle, ze nawet bez tych najmniej znaczacych postaci PB nie osiagna by takiego powodzenia jakie osiagna.
Michael Scofield
a ja chyba podzielę zdanie Oktarynki
ten nowy jest naprawdę wkurzający, iaż mnie oczy bolą jak na niego patrzę 
Lincoln Burrows
AutumnLeaf, a ja sie nie zgodze. jak dla mnie to swietnie pasuje ten nowy koles .. wreszcie pojawilo sie cos nowego
T-Bag
ja też się nie zgodzę, bardzo się cieszę z tego iż ktoś w końcu przedstawił nam coś nowego na temat Whistler'a; on coś kombinuje i nie mówi wszystkiego Scofield'owi, niby nie powinno go to interesować, ale jednak coś tu jest nie tak z tym gościem, on coś ukrywa i zapewne to nie jest żadna błachostka
Michael Scofield
łe, ja go tam nie lubię. Nreszcie przynajmniej znalazł się ktoś, kto mnie wkurza i kogo z chęcią bym wykopała 
T-Bag
Nie. On musi zostać by w końcu przedstawić nam prawdę o Whistlerze, który znów aż tak "święty" to nie jest...
Michael Scofield
No jak ma wkopać Whistlera to niech sobie żyje...NARAZIE 
T-Bag
skoro tak to dlaczego go nie chcecie; uciec nie ucieknie, a jedynie zrobi coś dobrego dla społeczeństwa
John Abruzzi
No tym społeczeństwem chyba my jesteśmy
bo dzięki temu gościowi dowiemy sie wszystkiego o Whistlerze 
Michael Scofield
a później dowidzenia "panie jakiśtam bez koszuli i z serem w ręku". Sorry za okrucieństwo, ale jakos go nie trawię, zaraz po Whistlerze ^^
Ostatnio zmieniony 2007-11-04, 22:23 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
FIRMĘ bym wywalił bo zabili SARĘ!!
Sara Tancredi
Moim skromnym zdaniem uśmiercenie Sary było spowodowane tym ze odtwórczyni roli nie mogła grać
koniec kropka
koniec kropka
Lincoln Burrows
Po przeczytaniu pewnego tematu na tym forum stwierdzam iż uśmiercenie Sary było też spowodowane pojawieniem się MollyDamian1989 pisze:Moim skromnym zdaniem uśmiercenie Sary było spowodowane tym ze odtwórczyni roli nie mogła grać
koniec kropka
Świeżak
T-Bag ,bo nie lubie pedałów.
T-Bag
T-Bag nie jest pedałem! Może się taki wydaje i daje to nam do zrozumienia (bo przecież w 1 sezonie tak było), aczkolwiek się to zmieniło i już tak nie jest; tak więc możłiwe, że to było wywołane tym iż w więzieniu nie ma kobiet tak też musiał się nacieszyć facetami, ale nic po za tym...piotrek199 pisze:T-Bag ,bo nie lubie pedałów.
Michael Scofield
ale fajnie wytłumaczyłas...Mela0607 pisze:T-Bag nie jest pedałem! Może się taki wydaje i daje to nam do zrozumienia (bo przecież w 1 sezonie tak było), aczkolwiek się to zmieniło i już tak nie jest; tak więc możłiwe, że to było wywołane tym iż w więzieniu nie ma kobiet tak też musiał się nacieszyć facetami, ale nic po za tym...
a tak na serio to ktos chyba powinnien bardziej zgłebic sie w osobowosc T-Bag'a bo ta kwestia nie jest w tym wszytskim najważniejsza i musze sie przyznac ze pierwszy raz spotkałam sie z podobna opinia na temat tej postaci- moim skromnym zdaniem "cudownej" w tej całej swojej nienormalnosci.