C-Note
HORROR ofkors
Michael Scofield
akcja i thriller bo tylko dwa mozna zaznaczyc a oprocz to komedie i horrory
T-Bag
Ja lubię dużo gatunków filmowych. Często oglądam ze względu na aktora tam grającego. Ale zdecydowanie przeważa akcja.
Tweener
komedia i thriller. brakowało mi tu filmów psychologicznych, czy thrillerów psychologicznych.
Zastanawiałam się czy horrorów nie zaznaczyć, ale ostatnio nie obejrzałam żadnego godnego uwagi, który by umiał przestraszyć...
A tak ogólnie to zazwyczaj oglądam praktycznie wszystkie gatunki filmów, przygodowe, akcji, komedie, horrory, thrillery, dramaty, itp. To zależy od fabuły i aktorów. ;-)
A tak ogólnie to zazwyczaj oglądam praktycznie wszystkie gatunki filmów, przygodowe, akcji, komedie, horrory, thrillery, dramaty, itp. To zależy od fabuły i aktorów. ;-)
Michael Scofield
Tez tak mam;p I jeszcze lubie denne komedie ktore sa takie glupie ze az smieszneMahonia pisze:Ja lubię dużo gatunków filmowych. Często oglądam ze względu na aktora tam grającego. Ale zdecydowanie przeważa akcja.
T-Bag
Raz na jakiś czas warto obejrzeć jakieś denne komedie. Ostatnio w szkole na polskim oglądaliśmy Wielkie Kino. Niezła jazda była. Jak pani to zobaczyła to stwierdziła, ze może coś innego obejrzymy, ale my się jej postawiliśmy.

Tweener
No te głupie komedie, to też lubię sobie czasem obejrzeć, bo można sobie humor poprawić...No i są takie bezsensowne, że nie da się nie śmiać... np. Eurotrip. 
Michael Scofield
E tam nic nie przebije O dwoch takich co poszli w miasto.jak do tej pory njaglupsza komedia jaka widzialam.
John Abruzzi
oddałam moje cenne głosy na thriller & dramat
lubie jeszcze katastroficzne, filmy akcji... ale głosów mi nie starczyło 
C-Note
czemu tylko 2? zaznaczyłam horrory i akcji ... xD lubię wzrost adrenaliny
Sara Tancredi
nie ty jedna ;>
Ja tam wybrałam katastroficzne i thrillery.
Jakoś tak...
Ja tam wybrałam katastroficzne i thrillery.
Jakoś tak...
C-Note
w ogóle lubie filmy różnego gatunku .. ;D katastroficzne? hmmm... te to mnie jednak nie wciągają
Mahone
a ja lubie jak coś niszcza,.... ahhh...
a szczególnie jak ma zginąć caly świat...
tylko lipa że zawsze jakoś szczęśliwie to kończą
a szczególnie jak ma zginąć caly świat...
tylko lipa że zawsze jakoś szczęśliwie to kończą
Michael Scofield
Ja też zaznaczyłam katastroficzne i baaaardzo długo byłam sama 
Zaznaczając to miałam na myśli też filmy wojenne, za którymi wręcz przepadam^^ Jeżeli chodzi o katastroficzne, to najbardziej lubię takie, gdzie sprawa nie jest aż tak wielka - nie takie naciągane filmy, gdzie najpierw świat się wali, a później dzięki jednemu człowiekowi wszystko pięknie się kończy, chociaż przyznaję się, że na takie rzeczy też lubię popatrzeć^^
Nie wiem, co takiego maja w sobie te filmy, że je lubię xD
A właściwie, to oglądam wszystko w zależności od nastroju :]
Zaznaczając to miałam na myśli też filmy wojenne, za którymi wręcz przepadam^^ Jeżeli chodzi o katastroficzne, to najbardziej lubię takie, gdzie sprawa nie jest aż tak wielka - nie takie naciągane filmy, gdzie najpierw świat się wali, a później dzięki jednemu człowiekowi wszystko pięknie się kończy, chociaż przyznaję się, że na takie rzeczy też lubię popatrzeć^^
Nie wiem, co takiego maja w sobie te filmy, że je lubię xD
A właściwie, to oglądam wszystko w zależności od nastroju :]
Mahone
a ja lubię filmy dokumentalne jeszcze... albo chociaż takie oparte na faktach...
i tajemnicze... chyba nie ma takiego gatunku jeszcze...
i tajemnicze... chyba nie ma takiego gatunku jeszcze...
Michael Scofield
fajne dokumenty leca na tvp2 po północy, ostatnio z powodu mej bezsennosci sobie je ogladam czesto
o Titanicu, Hitlerze, wulkanach, wojnie w Korei^^
Sara Tancredi
Katastroficzne i wojenne najlepiej się ogląda ; )
Pamiętam, że na TVN jakiś czas temu emitowali coś o katastrofach samolotów. To było oparte na faktach i w ogóle. Bardzo fajnie się to oglądało, takie małe katastrofy. Kojarzy ktoś może o czym mówię ?
Pamiętam, że na TVN jakiś czas temu emitowali coś o katastrofach samolotów. To było oparte na faktach i w ogóle. Bardzo fajnie się to oglądało, takie małe katastrofy. Kojarzy ktoś może o czym mówię ?
Michael Scofield
No! pewnie, że kojarzę! oglądałam^^ i właśnie nie wiem, co w tym takiego jest, że mnie przyciąga :]Roe pisze:na TVN jakiś czas temu emitowali coś o katastrofach samolotów
T-Bag
tez to pamiętam. momentami było to straszne ;-) katastroficzne są też fajne, ale jak to kat. smutne lub przerażające. w sumie to o to chodzi ;-)Roe pisze:a TVN jakiś czas temu emitowali coś o katastrofach samolotów.
John Abruzzi
Zagłosowałem na horror, oraz fabularny, bo najczęściej oglądam takie filmy i najbardziej je lubię. Jeżeli można by przydzielić jeszcze jeden głos, to nie zastanawiałbym się tylko od razu głosował na katastroficzne.
Tweener
Tylko dwa?
Lubię wszystko, oprócz horrorów.
No ale jak mam już wybierać, to zaznaczał komedie i film akcji.
Bo lubię jak coś się dzieje i lubię też się pośmiać.
Lubię wszystko, oprócz horrorów.
No ale jak mam już wybierać, to zaznaczał komedie i film akcji.
Bo lubię jak coś się dzieje i lubię też się pośmiać.