Sara Tancredi
Nie wiem, nie oglądam. O, jeszcze Samo Życie. Jak dla mnie przynajmniej ; )
C-Note
to już nudne jest.. 
najlepsza jest Sędzia Anna Maria Wesołowska
to tak wciąga...
najlepsza jest Sędzia Anna Maria Wesołowska
Michael Scofield
sie odwal od sedzi! xD. To jest bardzo fajne, szczegolnie jak sie swiadkowie wyzywaja z oskarzonym
. Nie wiem jak moglam pominac "Fabryke gry" i inne tego typu programy
C-Note
nalepszy tekst : Nic Wam Nie Powiem ...
no tak np. teleturniej Dziewczyny w bikini ... żal... babka w bikini prowadzi teleturniej
[ Dodano: 2008-07-18, 16:01 ]
ach... fascynująco denny film Z Archiwum X ... nie przepadam
no tak np. teleturniej Dziewczyny w bikini ... żal... babka w bikini prowadzi teleturniej
[ Dodano: 2008-07-18, 16:01 ]
ach... fascynująco denny film Z Archiwum X ... nie przepadam
Sara Tancredi
Uhuhuhm, dziewczyny w bikini się ogląda... ?
Nono. ^^'
Archiwum X to ufoludkii! Krewniacy ;P Też nie oglądam, chociaż musze przyznać, że po zapowiedziach w Polsacie jakoś nie mam na to nawet ochoty...
Ekhm. Sędzia Anna Maria jest lux.
"proszę wstać, wchodzi sędzia Anna Maria Wesołowska."
"to ty to zrobiłeś! "
"sprawdziliśmy twoje alibi! Nie było cię tam! " xDD
Nono. ^^'
Archiwum X to ufoludkii! Krewniacy ;P Też nie oglądam, chociaż musze przyznać, że po zapowiedziach w Polsacie jakoś nie mam na to nawet ochoty...
Ekhm. Sędzia Anna Maria jest lux.
"proszę wstać, wchodzi sędzia Anna Maria Wesołowska."
"to ty to zrobiłeś! "
"sprawdziliśmy twoje alibi! Nie było cię tam! " xDD
C-Note
hjehjehje :> najbardziej denny program to.... ''miłość jest ślepa'' na MTV
Sara Tancredi
Nie oglądałam jeszcze...
Ale na MTV w ogóle niektóre programy są tak... żałosne.
"Date my Mom" na przykład. No zlituj się xD
Ale na MTV w ogóle niektóre programy są tak... żałosne.
"Date my Mom" na przykład. No zlituj się xD
Sara Tancredi
Moda na sukces, klan
Seriale które mają po pare tysięcy odcinków są denne, albo telenowele dla starych bab
lubi ktoś telenowele?
Seriale które mają po pare tysięcy odcinków są denne, albo telenowele dla starych bab
C-Note
omg ! masz racje.. no na MTV to w ogóle ... programy są the best... np. ''Z Pamiętnika Byłej Dziewicy'' MASAKRA
Mahone
"efekt ex, supersłodkie urodziny..."
zlitujcie się ludzie!
moda na sukces ale to już wymieniałam...
a sędzina nasza jest bardzo fajna ^^ "ja wycofam oskarzenie Jasiu, tylko oddaj mi tą cukierniczkę.."
chyba najlepszy odcinek jaki widziałąm.. i w ogóle ta ich "gra aktorska" bardziej sztucznie niż na szkolnych przedstawieniach które organizuje moja klasa
zlitujcie się ludzie!
moda na sukces ale to już wymieniałam...
a sędzina nasza jest bardzo fajna ^^ "ja wycofam oskarzenie Jasiu, tylko oddaj mi tą cukierniczkę.."
chyba najlepszy odcinek jaki widziałąm.. i w ogóle ta ich "gra aktorska" bardziej sztucznie niż na szkolnych przedstawieniach które organizuje moja klasa
Michael Scofield
oj moda czasami jest ciekawa... wczoraj jaki szokujacy odcinek jak na Mejsi spadl zyrandol xd. A w srode albo w czwartek umrze Ricz 
C-Note
ojej.. a co powiecie na temat Big Brother'a? lub podobnych tego typu programów...
''wielki brat przemawia''
Sara Tancredi
Hehe ;D
Pokój wielkiego brata zawsze mi się kojarzył z ubikacją , że tak się ładnie wyrażę : )
Ta, Ricz na pewno ożyje po 1000 odcinkach, nie martwcie się xD
Uwolnić orkę i tak wymiata ^^
Pokój wielkiego brata zawsze mi się kojarzył z ubikacją , że tak się ładnie wyrażę : )
Ta, Ricz na pewno ożyje po 1000 odcinkach, nie martwcie się xD
Uwolnić orkę i tak wymiata ^^
Mahone
eeee a ja ostatnio z nudów obejrzałam 2 odcinki mody...
i wszystkie komedie mogą się przy tym schować...
jak ricz został uwięziony przez strasznych porywaczy i pomógł mu ten jego brat, niick chyba... (najlepsza akcja była jak z nimi walczyli... dotknęli ich ledwo a tamci aaa i nieprzytomni z bólu.. albo ten co wpadł do pieca ^^ )
a Rick odżyje na pewno
i wszystkie komedie mogą się przy tym schować...
jak ricz został uwięziony przez strasznych porywaczy i pomógł mu ten jego brat, niick chyba... (najlepsza akcja była jak z nimi walczyli... dotknęli ich ledwo a tamci aaa i nieprzytomni z bólu.. albo ten co wpadł do pieca ^^ )
a Rick odżyje na pewno
Michael Scofield
No faktycznie, bym pominęła takie cudowne i sztuczne programy na MTV..
przykład.. "Efekt Eks" "Co na to tato? " "Supersłodkie urodziny" i inne tego typu.. żenada.
mi też xD chyba przez odcinek Kiepskich.. gdzie tam sparodiowali i było "Pokój wielkiego Włodka" czy coś takiego w ich ubikacji ^^Roe pisze:Pokój wielkiego brata zawsze mi się kojarzył z ubikacją , że tak się ładnie wyrażę : )
C-Note
masz racjęchyba przez odcinek Kiepskich.. gdzie tam sparodiowali i było "Pokój wielkiego Włodka" czy coś takiego w ich ubikacji ^^
a program Bar to tak samo ... dostawanie jakiś plusów i minusów ... hje xD
nie do zniesienia...
a te wszystkie teleturnieje na wysyłanie sms-ów to tylko zdzieranie kasy
Michael Scofield
Ja pamiętam kiedyś był jakiś konkurs w telewizji .. i nie mogłam jak przeczytałam:
" Jak bierzesz udział w konkursie "Do wygrania 10 000zł" napisz sms o treści TAK, a jeśli nie bierzesz udziału w konkursie napisz sms o treści NIE na nr 7216 koszt sms wynosi 5 zł + VAT)
śmiech na sali, jak oni chcą kasę wyłudzić przez te tępe konkursy ^^
Bar również dziwny.. dobrze, że już nie emitują.
" Jak bierzesz udział w konkursie "Do wygrania 10 000zł" napisz sms o treści TAK, a jeśli nie bierzesz udziału w konkursie napisz sms o treści NIE na nr 7216 koszt sms wynosi 5 zł + VAT)
śmiech na sali, jak oni chcą kasę wyłudzić przez te tępe konkursy ^^
Bar również dziwny.. dobrze, że już nie emitują.
Ja oglądałam kiedyś, ale był do kitu, tylko dwa programy mi się podobały, a reszta poszła na strate... 
Jeszcze "Gwiazdy tanczą na lodzie" jest do kitu. Po co tam wcisnęli Okupnikową i Kurzajewskiego?? I przede wszystkim Dode? Dla mnie sie wyglupiła niestety...
Jeszcze "Gwiazdy tanczą na lodzie" jest do kitu. Po co tam wcisnęli Okupnikową i Kurzajewskiego?? I przede wszystkim Dode? Dla mnie sie wyglupiła niestety...
C-Note
zeby sie ona przynajmniej znala na jezdzeniu na lyzwach...
jeszcze pamietam jej tą kłótnie z saletą ... ale on jej dogiął wtedy (i dobrze)
ale ten wystrój jej w tym programie ... to... mowy mi odebrało
jeszcze pamietam jej tą kłótnie z saletą ... ale on jej dogiął wtedy (i dobrze)
ale ten wystrój jej w tym programie ... to... mowy mi odebrało
Michael Scofield
ja ogladam to srednio raz na kilka miesiecy zeby rozczaic na jakim etapie tam stoja i najlepsze jest to, ze moge nie ogladac prze pół roku a jak w koncu obejrze to i tak doskonale wiem co skad jak i dlaczego^^ magiczny serial po prostuedzik pisze:oj moda czasami jest ciekawa... wczoraj jaki szokujacy odcinek jak na Mejsi spadl zyrandol xd. A w srode albo w czwartek umrze Ricz
to tez ogladałam czasem, zwykle tak, ze siedziałam u siebie na kompie a przez drzwi spogladałam^^ i kilka fajnych piosenek wyczaiłam, jedyny plus ;-)Pam pisze:eszcze "Gwiazdy tanczą na lodzie" jest do kitu.
" Królowa jest tylko jedna " xD
Michael Scofield
Jak film, to ten...Ludzkie dzieci! O matko oO Jakie to były nudne, beznadziejne, bezsensowne flaki z olejem i jeszcze chodzi o coś zupełnie innego o czym się myślało, że chodził. Prosty jak drut jest ten film.
Mahone
umarłam śmiercia męczeńską gdy w pewnym odcinku (włączyłam przez przypadek, kanaly im sie pomyliły) puścili nirvane....Pam pisze:Jeszcze "Gwiazdy tanczą na lodzie" jest do kitu.
omg!!!
i te pseudo gwiazdeczki w sukienkach przed pępek sie zaczeły tam wyginać...
masakra...
Michael Scofield
Tak gwazdy na lodzie i w cyrku to totalne dno! Kurzajewski zepsul sobei wizerunek tym gownem. ogliby zrobic "jak oni tancza z gwaizdami w cyrku na lodzie" xd. Ciekawe by to bylo XD
A co do filmow to sadysta xd Dno i 2 m mulu.
A co do filmow to sadysta xd Dno i 2 m mulu.
Sara Tancredi
Najlepsze są telezakupy Mango i te wszystkie konkursy interaktywne.
Po prostu boskie.
Babka gada przez pół godziny, że za minute 'czas się skończy, czekam, czekam! ' ... xP
Po prostu boskie.
Babka gada przez pół godziny, że za minute 'czas się skończy, czekam, czekam! ' ... xP
Mahone
buachachacha.... a widzieliście jak babka w takiej jakiejś tele grze pawia puściła??? eee...
na youtube jest...
ja tam kiedyś oglądałam nałogowo mango, ale wtedy jeszcze nie było mango 24 kanału...
na youtube jest...
ja tam kiedyś oglądałam nałogowo mango, ale wtedy jeszcze nie było mango 24 kanału...