pod krawatem i w ogóle wygląda prawie jak w swoim biurze FBi w PB (tylko tam nosi ciemniejsze garnitury... ^^)
w ogóle on na każdej focie fajnie wychodzi (nawet na takich z zaskoczenia, w takiej w ręcniku nawet ^^)
strasznie fotogeniczny jest
Nie podsuwaj nam na myśl takich rzeczy, bo jak sobie wyobraziłam.. toooo.. mhm^^Mahonia pisze:a tu sobie wyobraźcie, ze to wy, zamiast jego serialowej córki
no i oto chodzi Agulec, żebyś sobie wyobraziłaagulec pisze:Nie podsuwaj nam na myśl takich rzeczy, bo jak sobie wyobraziłam.. toooo.. mhm^^![]()
No chyba nie mamyMahonia pisze:Takich zdjęć chyba jeszcze nie mamy?![]()
heheheB... pisze: jaki 'układ' nog

Ostatnio zmieniony 2008-07-20, 11:20 przez Pam, łącznie zmieniany 1 raz.
hyhy.. nooo^^PatuŚ pisze:wyszedł jak zwykle- niezwykle mesko
Ostatnio zmieniony 2008-07-19, 20:27 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.
Na ImageBamie możesz to sobie ustawić, jakbyś chciała wrzucić. Zaczał mi sie wieszać Shack i Venue, więc teraz używam Bamaagulec pisze:Pam, jak Ty ładnie wrzucasz, w takich kwadracikach^^
Źródełko podaneagulec pisze:tylko źródełko proszę, no chyba, że to Twoje własne zdjęcia, wtedy osobiście Cię zatłukę![]()
też tak myślę PatuŚ, koś to zrobił bo Will ma za dużo fanek - zwłaszcza tutaj, ale i tak nam to w niczym nie przeszkadzaPatuŚ pisze:na którym zdjęciu on wygląda na 51!? - mi sie osobiscie wydaje że ktoś mu podorbił metryke - z zazdrosci oczywiście
Tez widziałam filmik... Nawet chyba mam go ściągniętego...PatuŚ pisze:ja widziłam z tego filmik
15, 15 na bank xD haha nie no przegięłam, 15 nie może być.. chyba dobrze widzisz..21.. tak! tak! ja też tak widzę xDB... pisze:które to urodziny?
21? dobrze widze![]()
Ok, dziękiPam pisze:Tutaj masz podane, jak to trzeba zrobić
taaa bo jakby było 21 to bys była starsza^^agulec pisze:A nie! 25!
25 widzę na bank xD
Ostatnio zmieniony 2008-07-21, 12:23 przez Pam, łącznie zmieniany 1 raz.