Michael Scofield
Michael Scofield
Re: sweet dreams. ;]

Post autor: edzik »

ej mi sie snim Paul kilka dni temu <buja w oblokach>. taka mial koszuline jak w potedze strachu xD. Nie pamietam co tam dokladnie sie dzialo ale chyba gdzies uciekalismy...jakas laska chyba jeszcze tam byla taka czarna gdzies ja z tv kojarze. Ale ona nie istotna jest ;p. Szkoda ze takie sny sa tak rzdako ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Ania1991_ck »

W średniowieczu musiało być ciekawie. Mnie sie śniło ostatnio że w szkole była rzeźnia. Dobre nie. I ja uciekałam stylem Michaela tz. robiłam dziury w ścianach i jakieś podkopy. Aż w końcu mi się udało. Nawiałam.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

ja jak za szybko zasypiam ni sni mi sie nic --'
moj ostatni sen...kangury...w australii...ech...Naszynal dżeografik
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Scylla »

A mi do 6 rano nic się nie śniło. A potem:
Mecz Rosja z kimś tam. Dziwne bo grał John Terry a ja kierowałam tym meczem z klawiatury.
Moja wyprowadzka z domu. (już drugi raz z rzędu)
Jakieś spotkanie, tylko nie pamiętam z kim.
C-Note
C-Note

Post autor: necik665 »

mi się śniła zima ;D i że robiłam zakupy na targu xD
Roe
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Roe »

Hoho.
Mi się dzisiaj śnił Patoshik xDD
Sen był niezły, nie przeczę ;D Byłam sobie w jakimś centrum, chodziłam z aparatem i cykałam fotki ludziom. W jakim celu - nie pytajcie, ale w każdym razie Patoshik gwizdnął mi aparat i wyskoczył przez okno, a ja za nim. No pogratulować wybujałości mojemu mózgowi ;P
C-Note
C-Note

a mi się śniło że baba mnie chciała pociachać siekierą.. ale wbiła mi tylko w nogę :lol:
i roe też sie sniła ... szłyśmy przez stacje i na autobusy mówiłyśmy tuweny ..;D hjehjehje
Michael Scofield
Michael Scofield

Nie pamietam kiedy pamietalam swoje sny i kiedy az tyle mi sie snilo xD
No wiec najpierw snilo mi sie ze brat napisal mi smsa ze w cos sie wpakowal ze cos spapral jakos tak. jak powiedzialam rano mamie to sie tylko spojrzala xD. Poetm snilo mis ie ze dziedek mial umalowane paznokcie u nog i rak na bordowo a babcia na turkusowo :shock: .
A przez reszte nocy snilam o butach Xd. tyle butow jeszcze nie widzialam... o Lol
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Post autor: Pam »

Tylko raz przyśnił mi się Will :D Mówił do mnie po polsku, aż byłam zdziwiona, ale byłam za to podekscytowana... :) Nawet o tym forum wiedział i bardzo sie ucieszył, że ma tylu fanów, szczególnie dziewczyny... I w śnie jeszcze mi powiedział, że mam was pozdrowic ;)
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Mi się przyśnił jakiś tydzień temu.
Śniło mi się że zaczął pracować tam gdzie ja i wprowadził się do mojego budynku. Szef kazał mi omówić z nim wszystkie szczegóły nowej pracy. Will zaprosił mnie na kolacje i w momencie gdy siadałam do stołu nagle do drzwi zapukała moja była wychowawczyni z gimnazjum i zaczęła mi gratulować matury. Sen zamiast iść w stronę rozmowy z Willem poszedł w wspominanie czasów szkolnych..... Ale byłam wkurzona. No cóż.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

mi sie ostatnio nic nie sni...zupełnie^^
nie wiem czemu... chyba dlatego ze nic sie u mnie ostatnio nie dzieje, bo ja mam tak ze jak o czyms mysle w dzien to potem to samo jest w czasie snu.
Moj ostatni sen miałam w noc przed wynikami z matur, w którym moj nauczyciel ukochany chyba :roll: od historii i Wosu rozdawał wyniki w jakiejs jaskini :lol:

z Prisona snili mi sie ludzie tylko raz, w takim głupim snie...^^ Mieszkali se u mnie w domu, potem gdzies uciekali...taki jakos nieskładny był ten sen
z reszta zwykle takie mam :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

Pam, Scylla, ja też chce takie sny :D
Mi się nikt z Prisona nigdy nie śnił jeszcze. A nie! Hahahaha
Kiedyś mi się śniło, że do mojego domu schodzą się tłumy ludzi, chyba na jakaś imprezę. W każdym bądź razie stałam w drzwiach i wszystkich witałam, a na klatce schodowej było czarno od ludzi xD i co chwilę wyglądałam patrząc, ile jeszcze tych osób idzie ciężko wzdychając xD
Ale najlepsze było to, że to byli chyba wszyscy ludzie, których choć raz widziałam w swoim życiu - z uczelni, z liceum, z ulicy, kasjerki ze sklepów, właśnie z seriali, aktorzy, piosenkarze, pan listonosz, sąsiedzi.. xD Najlepsze, że mówiłam odpowiednim językiem do każdego, tak żeby zrozumiał, że go witam xD
To był jakiś chory sen, chyba już wiem skąd się wzięła pierwsza scena w tym moim nieszczęsnym opowiadaniu xD Właśnie sobie skojarzyłam opisują sen xD

A ostatnio mi się śniło, że moja koleżanka była w ciąży i się cieszyła, że to nie tłuszcz na brzuchu xD
Michael Scofield
Michael Scofield

agulec pisze:A ostatnio mi się śniło, że moja koleżanka była w ciąży i się cieszyła, że to nie tłuszcz na brzuchu xD
o matko leze xD
:lol: :lol: :lol:

kurde musze dorwac jakis sennik bo te moje sny mnie załamuja xD a podobno sporo mowia o człowieku, ciekawe czego bym sie dowiedziała^^ ze potrzebuje pomocy specjalisty?
Fernando Sucre
Fernando Sucre

agulec pisze:Pam, Scylla, ja też chce takie sny
Ja też pod warunkiem że doczekam końca ich fabuły. Bo takie przerywanie przez dziwne zjawiska (np: była wychowawczyni) sprawiają tylko że człowiek się wkurza.
B... pisze:urde musze dorwac jakis sennik
dobry pomysł, zaraz poszukam w necie :mrgreen:
C-Note
C-Note

o nie zapomniałam co mi się śniło .... ale pamiętam że dalej to było coś strasznego ... może jeszcze sobie przypomne
Roe
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Roe »

A ja miałam dzisiaj koszmar.
Taki fajny^^'
Śniła mi się dyrektorka ze szkoły. A tak się z nią kłóciłam, że mało co mnie nie trzepnęła xD
Bardzo realistyczny, bo w końcu ona mogłaby być do tego zdolna ;>
oooo od mojej to byś dostałą pękiem kluczy już... :P

mi się śniło dziś coś z tym forum...ale nie pamiętam co dokładnie...
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mahonia »

Jakieś dwa dni temu śniło mi się, że byłam na lotnisku odprowadzając ciocię która wracała do domu i na ruchomych schodach wpadłam na babkę podobną do Paris Hilton, która była cała wygłupiona, a później przechodziłam obok wysokiego faceta który był w długim czarnym płaszczu, miał czarne okulary i patrzył w moja stronę i się do mnie tajemniczo uśmiechał. Gdy mu się przyjrzałam dokładniej okazało się że to William Fichtner :shock: Później nie wiedzieć czemu leciałam samolotem, a kilka foteli dalej po mojej lewej stronie siedział Will z jakimiś typkami tez na czarno i miał minę jakby chciał zabić. Aż się go wystraszyłam w pewnym momencie ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

ej bez jaj snil mi sie dzisiaj ksiadz i opowiadal ze kupil sobie BMW najnowsze i ma w garazu ale nie njezdzi nim jeszce bo co ludzie powiedza xD i jeszcze kazal powiedziec mojemu tacie ktorego zna zeby kase na koscil dal :D
hehe a mi się śniło że była u mnie babcia z dziadkiem, wszyscy mali kuzyni i kuzynki moja siostra i Michał taki jeden...
no i użądziliśmysobie popijawę ( z dziadkami michałem i siostrą) i potem bawiliśmy się w pociąg !!! (i jeździliśmy po domu i babcia śpiewala chwalicie łąki umajone....)
no i siedziałam z michałem i gadaliśmy sobie i zobaczyłam że pali się choinka to poszliśmy ją gasić... i dalej nie pamiętam...
a no i jeszcze kuzyni wstalio 3 w nocy i zaczeli sie bawić klockami... ^^
chyba muszę oszukać objaśnienia :P
T-Bag
T-Bag

A mi się dzisiaj śniło, że widziałam Piotrasa jako psychologa i rozmawiał z Alexem Mahone, który był jego pacjentem :-P
ooo to chyba ide na psychologie ^^
Michael Scofield
Michael Scofield

chryste Mahonia Ty to masz z tym Alexem ze sie tak Ci sni czesto! xD
mi nawet Henry snił sie moze tylko raz :roll:
C-Note
C-Note

ojej mi się śniła sąsiadka i chciała mi sprzedać skarpetki... a ja uciekałam przed nią i krzyczałam precz ode mnie :mrgreen: :mrgreen:
T-Bag
T-Bag

B... pisze:chryste Mahonia Ty to masz z tym Alexem ze sie tak Ci sni czesto!
Ja nie wiem dlaczego się tak dzieje ;-) Jak chcę żeby mi się śniło, to mi się nie śni, a jak w ogóle o tym nie myślę, to mi się śni :-D Ale oczywiście wcale mi to nie przeszkadza :-P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”