ja to wszystko widze właściwie tak : http://www.youtube.com/watch?v=074OG3aT9ZY
zbieram już kase bo musze tam poprostu być.
a jesteś pewnien? ja to jakoś nie moge sobie wyobrazić ,że od tak, w niecałe 4 lata odbudują cała infrastrukturę (zwłaszcza autostrady) która teraz niestety lezy, a własciwie jak dla mnie to wcale jej nie maPiotras003 pisze:a jak juz beda stadiony to potem wszystko pojdzie z górki
Właśnie niby wszystko zrobimy w 4 lata? kto w to wierzy? ja gdzieś słyszałem że nie mamy ludzi do budowania, wszyscy za granicą..hahaha...a do takiego jednego stadionu potrzeba trochę ludu^^ wiec powstaje kolejne pytanie poza tym czy zdążymy, a mianowicie kto to wszystko zrobi? myślę że zabieramy sie(zabierają sie) za coś, co jest niewykonalne w tak krótkim czasie, Polska...Tyle...(patriota jestem..xDDD)Xaneta pisze:budowy stadionów trwały od jednego do trzech lat. Niby zdązymy.Ale co z hotelami,drogami,sklepami?
;DSebo160186 pisze:(patriota jestem..xDDD)
wiesz. więźniów pozatrudniają....będą robić łapanki na ulicach to budowlańcy będą^^Sebo160186 pisze: ja gdzieś słyszałem że nie mamy ludzi do budowania, wszyscy za granicą
O dobry pomysł, tylko niech sie o nim Ci z Sejmu nie dowiedzą bo tak zrobią..xDDDXaneta pisze:więźniów pozatrudniają
OO hahahahha kolejna ciekawa informacja..xDXaneta pisze:wogóle to wyszło tak ze podobno ukraina wogóle nie będzie przygotowana bo tam nie ma NIC
Bardzo bardzo ciemnych^^Xaneta pisze:Wszystko to widzę w ciemnych barwach
ja wtedy też z Wami byłamB... pisze:Sebo zasilamy szeregi patriotów-realistów po raz kolejny
pewnie tak.jak zatrudnią mlodocianych przestępców=gimnazjalistów i Owsiaka moze zdąza^^
w Polsce wszystko możliwe xD moze nawet nie trzeba im bedzie tego uświadamiać ;DO dobry pomysł, tylko niech sie o nim Ci z Sejmu nie dowiedzą bo tak zrobią..xDDD
a wiesz jest lepsza.Ża Właśnie Euro moze teraz sie odbyć TYLKO i WYŁĄCZNIE w Polsce. Koszmar xDSebo160186 pisze:OO hahahahha kolejna ciekawa informacja..xD
nawet Manson nie jest w połowie tak mroczny jak to.Bardzo bardzo ciemnych^^
B... no po raz kolejny w tej samej drużynie i X...hahaha i wydaje mi sie że coraz bliżej Euro to jest nas co dzień więcej ;-) Widać co jest ;-)Sebo zasilamy szeregi patriotów-realistów po raz kolejny
Taaa.. oni mają zawsze SUUper pomysły.Xaneta pisze:w Polsce wszystko możliwe xD moze nawet nie trzeba im bedzie tego uświadamiać ;D
OO....Xaneta pisze:Ża Właśnie Euro moze teraz sie odbyć TYLKO i WYŁĄCZNIE w Polsce
tak.tylko u nas.OO........o ja
...tylko u nas?...
....ale..
..nie?
![]()
to jest bardzo prawdopodobne xD inaczej chyba to niemozliwe.PatuŚ pisze:Ja nie wiem pewnie ich przyjeli po Staropolsku (chlebem , sola i skrzynką wódki) to jak sie rano na kacu obudzili to mówili ze wszytko OK żeby jak najszybciej wrócić do łózia xD
t mogliśmy zrobić Euro z Rosją... to nikt by nawet nie zauważył że nie ma ani stadionów ani dróg..PatuŚ pisze:przyjeli po Staropolsku (chlebem , sola i skrzynką wódki) to jak sie rano na kacu obudzili to mówili ze wszytko OK żeby jak najszybciej wrócić do łózia xD
moze na Euro 2(1)12 zdążymy?Xaneta pisze:mają 'aż' cztery lata.
cóz zrobic jak tu samców jak na lekarstwo^^Sebo160186 pisze:Fajnie sie pisze ogólnie o sporcie z Kobietami, myślałem że w tematach sportowych będą pisać zazwyczaj faceci, a tutaj jest odwrotnie, i fajnie właśnie, osobiście mnie to cieszy ;-)
ja poprostu ubóstwiam sport i nie mogę się bez niego obyć.Poprostu. ;] z Wami też się fajnie rozmawiaSebo160186 pisze:Fajnie sie pisze ogólnie o sporcie z Kobietami, myślałem że w tematach sportowych będą pisać zazwyczaj faceci, a tutaj jest odwrotnie, i fajnie właśnie, osobiście mnie to cieszy ;-)
albo 20xx(data blizej nieokreślona)Sebo160186 pisze:moze na Euro 2(1)12 zdążymy?

Dokładnie.. kiedys jeszcze MarQ wiecej się udzielał a teraz żadko się go widuje, ale jak na tyle Pan to sobie Sebo dobrze radzisz, az dziw że jeszcze się nie załamałeś wysłuchujac tych naszych wywodówB... pisze:cóz zrobic jak tu samców jak na lekarstwo^^
tak to też.Same panie.No nie wiem czy kiedys dojdzie do równości ;DB... pisze:cóz zrobic jak tu samców jak na lekarstwo^^
no ja też niePatuŚ pisze:Xaneta- flaga jak najbardziej odpowiednia.. ja w cuda nie wierze i do 2012 -mimo najszczerszych checi- nie damy rady
własnie własnie^^PatuŚ pisze:az dziw że jeszcze się nie załamałeś wysłuchujac tych naszych wywodów![]()
Oj tam wywodów..xDPatuŚ pisze:ale jak na tyle Pan to sobie Sebo dobrze radzisz, az dziw że jeszcze się nie załamałeś wysłuchujac tych naszych wywodów
O tak , i zazwyczaj K&M sie zgadzają na tym forum ;-)B... pisze:bo kobiety, nawet jesli w jakimś stopniu w sprawie sportu sie orientuja to i tak zawsze analizuja go pod jakims innym katem ;-) a my tu zawsze jakis wspólny mianownik znajdziemy xD
Skojarzyła mi sie piosenka z orłem, zapewne wiecie jaka^^B... pisze:a to wszystko dzieki nszym narodowym orłom sportowym