Jak dla mnie chyba Jodi Lyn O'Keefe.
Michael Scofield
Nie ma ich wielu w porównaniu z panami
mam nadzieję, że nie zapomniałam o nikim ważnym^^
Michael Scofield
ja tez zaglosowalem na jodi, bo chyba dobrze zrozumialem ze chodzi o gre aktorska, a nie o urode
bo tak to oczywiscie sofia by dostala glosik 
Michael Scofield
tak dokładnie, chodzi głównie o grę aktorską :]
Michael Scofield
oddałam głos na Jodi. Bardzo mi się podoba to jak gra bo gra fantastycznie. Oprocz talentu ma takze urode wiec nic dodac nic ujac
Mahone
Jodi
widzę, ze po prostu wymiotła wszystkie konkurentki.... i dobrze...
bo jest bezkonkurencyjna
świetnie gra swoją rolę, i w ogóle 
Mahone
Ja również głosuję na Jodi. Nie dość, że piękna kobieta to i dobra aktorka..Ah, kiedy jąwidzęna ekranie mam ochotęzrobić to samo, gdy na ekranie był Bill Kim(rozwalić monitor/telewizor
).
Lincoln Burrows
A ja oddałem głos na Harris, która grała Agentkę Lang. Świetnie grała swoją rolę i myślę, że prawie najlepiej z całego PB(oprócz m.in. Kneppera). Świetna gra aktorska.
Brakuje Holly Valance w ankiecie.
Brakuje Holly Valance w ankiecie.
Michael Scofield
ja tez na Jodie ;-) bo jej gra jest naprawde porażająca, podobnie jak postac w która sie wcieliła.
Michael Scofield
ja zagłosowałam na Sarah , była swietna aktorka, potrafiła zagrac wiele trudnych scen np. jak Kellerman Topił Sarę . Wogóle całkształt gry , wykreowanie postaci strasznie mi się podobały. 
Michael Scofield
Ja też jak Patuś zagłosowałam na Sare. Ona mnie najbardziej z aktorek urzekła w tym serialu. Szkoda, że już jej nie zobaczę w PB.. ale cóż zawsze można sobie obejrzeć I i II sezon
Oo.. a ta scena z Kellermanem jeszcze bardziej utwierdziłą mnie w przekonaniu jaką jest rewelacyjną aktorką.
Oo.. a ta scena z Kellermanem jeszcze bardziej utwierdziłą mnie w przekonaniu jaką jest rewelacyjną aktorką.
Michael Scofield
Jodi Lyn O'Keefe
Sara Tancredi
Zagłosowałem na JoDi, ponieważ świetnie gra swoją rolę zimnej i bezwzględnej kobiety po przejściach 
C-Note
Jak dla mnie to cięzko określić. Prawie każda z nich miała/ ma jakąs swoją rolę która odegrała jak najlepeij.. sama nie wiem..
Fernando Sucre
Uważam, że największe możliwości wykazania się talentem aktorskim ma Jodi.Aktorzy grający czarne charaktery zawsze moga pokazać cosik więcej (w przypadku Jodi kobitka daje z siebie naprawdę dużo, czasem aż strach na nia patrzeć), dlatego głos na nią.
T-Bag
Ja tam głosowałem na Jodi ,choć miałem dylemat czy Sary nie zaznaczyc ale wybrałem Jodi ponieważ taka role jak ona ma to napewno trudno jest zagrac ;-)
Michael Scofield
Jodi wymiotła wszystkie ^^ uwielbiam ją...
Tweener
Zdecydowanie najlepszą aktorką jest Jodi Lyn O'Kaffe, gdyż najtrudniej jest wg mnie wcielić się w takie postaci, jak jej postać, czyli w czarne charaktery i do tego świetnie wykreowana rola... ;-)
T-Bag
I ja zagłosowałam na Jodi
Najlepiej gra z tych wszystkich pań. Gra bezwzględną morderczynię i świetnie jej to wychodzi ;-)
Ja swój głos oddałam na Jodi. Ten jej wyraz twarzy potrafi przekonać, że ona jest z Firmy...
C-Note
mi się bardzo podobała rola Veroniki i w jaki sposób ją odgrywała
T-Bag
Mi osobiście się nie podobała rola Veroniki i za ta aktorka nie przepadamnecik665 pisze:mi się bardzo podobała rola Veroniki i w jaki sposób ją odgrywała
John Abruzzi
Bez wątpienia Jodi Lyn O'Keefe (Susan B. Anthony). Domyślałem się, że to ona będzie miała w ankiecie pierwsze miejsce, ale nie ma się co dziwić, najbardziej pasuje na to miejsce. Ogólnie jednak w PB role żeńskie jakoś za dobre nie były.
C-Note
ja głosowalem na Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi) . najbardziej mi sie jej rola podobala , no ale bez watpienia Jodi miala tez ciekawa role 
Świeżak
Zdecydowanie Jodi Lyn O'Kaffe.
Zachwyciła mnie swoją grą i tym, jak potrafi się wcieli w postać...
Aktorka bardzo dobra, a ja zawsze mam słabość do czarnych charakterków
Nie miała łatwej roli, ale podołała. Miło się ją ogląda w PB.
Zachwyciła mnie swoją grą i tym, jak potrafi się wcieli w postać...
Aktorka bardzo dobra, a ja zawsze mam słabość do czarnych charakterków
Nie miała łatwej roli, ale podołała. Miło się ją ogląda w PB.
Świeżak
Jak dlamnie to Sarha