C-Note
Moi niektórzy nauczyciele 
Mahone
koleś z reklamy, który mówi " Aegon się nie reklamuje, sprawdź dlaczego nie musi..."
żal jakich mało...
aaa... no i wszystkie laleczki z "moje supersłodkie 16 urodziny..." wczoraj oglądałam z koleżanką maraton...
mamusiu!!!
żal jakich mało...
aaa... no i wszystkie laleczki z "moje supersłodkie 16 urodziny..." wczoraj oglądałam z koleżanką maraton...
mamusiu!!!
C-Note
aktorzy z mody na sukces
oj a o dodzie to szkoda gadać ;> i te jej lody to nie są wcale takie mMMM
oj a o dodzie to szkoda gadać ;> i te jej lody to nie są wcale takie mMMM
Sara Tancredi
Ja nie wiem, jak można w ogóle występować w reklamie. Trzeba być ładnym bubkiem xD
I zgadzam się z madamebuterfly, te wszystkie panienki z moje supersłodkie urodziny ;/
Nie wspominając już o gwiazdeczkach, które myślą, że są nie wiadomo jak świetne...
I zgadzam się z madamebuterfly, te wszystkie panienki z moje supersłodkie urodziny ;/
Nie wspominając już o gwiazdeczkach, które myślą, że są nie wiadomo jak świetne...
Michael Scofield
o tak...naoglądałam sie tego jak byłam w Olsztynku...żałosne..Roe pisze:te wszystkie panienki z moje supersłodkie urodziny ;/
Mahone
a jednak może być coś gorszego od maratonu "supersłodkich urodzin"
maraton efektu ex !!!!
Paris....
chociaż.. w zasadzie to ją trochę podziwiam... nie umiałabym być tak pusta chyba
maraton efektu ex !!!!
Paris....
chociaż.. w zasadzie to ją trochę podziwiam... nie umiałabym być tak pusta chyba
C-Note
chyba xD ... ojej ... pamela anderson 
Sara Tancredi
Czemu Pamela ? ;PP
Moim zdaniem (nie wiem czy ktoś już wcześniej wymienił ) Britney Spears.
Fakt, ma babka w życiu ciężko, ale żeby tak się stoczyć...
Moim zdaniem (nie wiem czy ktoś już wcześniej wymienił ) Britney Spears.
Fakt, ma babka w życiu ciężko, ale żeby tak się stoczyć...
C-Note
a co powiesz na jej rolę w słonecznym patrolu? ;O
Sara Tancredi
Słoneczny patrol się oglądało kiedyś xD
Huhu ;D
Nie no, babka mi tam nie przeszkadza za bardzo, tak tylko zapytałam. Już bardziej mogę się czepić wspaniałej dziedziczki Paris ;/
Huhu ;D
Nie no, babka mi tam nie przeszkadza za bardzo, tak tylko zapytałam. Już bardziej mogę się czepić wspaniałej dziedziczki Paris ;/
Michalina... Moja "była" psiapsióła. Oskarżała mnie co chwile o kłamstwo
Nauczyciel od chemii
Normalnie porażka...
Nauczyciel od chemii
C-Note
sąsiadka z góry ... która umila mi życie puszczając muzykę na fula i urządza jakieś potupanki do rana ... była zagranicą i wróciła do Polski.. a ja miałam już nadzieje że jej nie zobaczę 
Sara Tancredi
Nie ty jedna miałaś taką nadzieję...
A na przykład moja ekhm.. 'koleżanka' z klasy, przy której nie można nosić nawet krótkich spódnic ( czyt. przed łydki) bo uważa to za grzech najwyższy...
A na przykład moja ekhm.. 'koleżanka' z klasy, przy której nie można nosić nawet krótkich spódnic ( czyt. przed łydki) bo uważa to za grzech najwyższy...
Mahone
plastikowe panienki z mojej klasy...
"osz kochaniutka jak ja cię dawno nie widziałam (po powrocie z kibla) muach muach skarbeńq....
no i ten ich rytualny ślinotok codziennie rano (bu$$ bu$$... )
"osz kochaniutka jak ja cię dawno nie widziałam (po powrocie z kibla) muach muach skarbeńq....
no i ten ich rytualny ślinotok codziennie rano (bu$$ bu$$... )
Sara Tancredi
Argh, trafiłaś w sedno madamebutterfly. U mnie też przebywają takie osobniczki, nazywają siebie 'soskami' i uważają się za nie wiadomo jakie. W ogóle chyba biust dody jest mniej sztuczny od nich...plastikowe panienki z mojej klasy...
C-Note
omg... nie mówie może jakie ja to mam w klasie panny.. przebiją nawet dziewczyny z programu ''moje supersłodkie urodziny''