C-Note
TEST 3
Zróbcie poniższy test, jest naprawdę zadziwiający. Obiecuję, to nie żadna atrapa.
Proszę, zróbcie go porządnie od początku do końca, nie jest zbyt długi.
Zastanawialiście się kiedyś, czy wasz mózg jest normalny, czy wyjątkowy?
Cóż, zrobicie porządnie to ćwiczenie - i znajdziecie odpowiedź!!!!!!
Postępujcie tylko wg instrukcji, odpowiadajcie na pytania jedno po drugim i tak szybko, jak to możliwe, ale nie przechodźcie do kolejnego przed skończeniem poprzedniego.
Nie musicie pisać swoich odpowiedzi.
Będziecie zadziwieni rezultatem!!!
Gwarantuję !
Ile to jest:
15+6
3+56
89+2
12+53
75+26
25+52
63+32
ech, wiem, wiem, ciężko tak liczyć, ale takie jest ćwiczenie !
więc powodzenia!!
123+5
SZYBKO!! POMYŚLCIE O JAKIMŚ NARZĘDZIU I KOLORZE!!! potem przejdźcie troszkę niżej.
Jeszcze trochę niżej.
Jeszcze niżej…
Pomyśleliście o czerwonym młotku, prawda???
Jeśli nie, jesteście w 2% populacji, którzy mają rozum na tyle inny, że mogą myśleć o innej rzeczy.
98% populacji odpowiada 'czerwony młotek'.
Do diabla z tym, nie??
A wy o czym pomyśleliście?
Zróbcie poniższy test, jest naprawdę zadziwiający. Obiecuję, to nie żadna atrapa.
Proszę, zróbcie go porządnie od początku do końca, nie jest zbyt długi.
Zastanawialiście się kiedyś, czy wasz mózg jest normalny, czy wyjątkowy?
Cóż, zrobicie porządnie to ćwiczenie - i znajdziecie odpowiedź!!!!!!
Postępujcie tylko wg instrukcji, odpowiadajcie na pytania jedno po drugim i tak szybko, jak to możliwe, ale nie przechodźcie do kolejnego przed skończeniem poprzedniego.
Nie musicie pisać swoich odpowiedzi.
Będziecie zadziwieni rezultatem!!!
Gwarantuję !
Ile to jest:
15+6
3+56
89+2
12+53
75+26
25+52
63+32
ech, wiem, wiem, ciężko tak liczyć, ale takie jest ćwiczenie !
więc powodzenia!!
123+5
SZYBKO!! POMYŚLCIE O JAKIMŚ NARZĘDZIU I KOLORZE!!! potem przejdźcie troszkę niżej.
Jeszcze trochę niżej.
Jeszcze niżej…
Pomyśleliście o czerwonym młotku, prawda???
Jeśli nie, jesteście w 2% populacji, którzy mają rozum na tyle inny, że mogą myśleć o innej rzeczy.
98% populacji odpowiada 'czerwony młotek'.
Do diabla z tym, nie??
A wy o czym pomyśleliście?
T-Bag
Już dawno temu gdzieś o tym słyszałam. Naprawdę zaskakujące. O czym pomyślałam? O czerwonym młotku
hahaha
Michael Scofield
Pff... robilam to juz jakis czas temu. Bylo tam cos tez z mlekiem, i warzywami Xd. Pomyslalam o mlotku ale o czarnym XD
C-Note
Czyli jesteś w 2% ludności która myśli inaczej:)edzik pisze:Pomyslalam o mlotku ale o czarnym XD
Michael Scofield
gdyby nie to, że to znałam... No i nie było to dla mnie zaskoczenie 
Michael Scofield
Ja pomyslałam o czerwonym śrubokręcie
jestem inna .... xD
Mahone
Ja o niebieskim śrubokręcie 
Michael Scofield
ja tak jak edzik o czarnym młotku
Fernando Sucre
A ja o czarnym pistolecie. Za dużo oglądam filmów. 
Mahone
he robiłąm to już dawno, chociaż na początku myślałam ze to jest o tym co pije krowa,
teraz już wiedziałam odpowiedx wiec sie nie liczy ale za pierwszym razem nie pomyślałam o czerwonym młotku tylko o czymś innym...
widze że na tym forum to normalka ^^
teraz już wiedziałam odpowiedx wiec sie nie liczy ale za pierwszym razem nie pomyślałam o czerwonym młotku tylko o czymś innym...
widze że na tym forum to normalka ^^
Mahone
jej xD Tylko ja pomyślałam o różowej wiertarce ? 
Sara Tancredi
hehe ja o żółtymMadzialena pisze:Ja o niebieskim śrubokręcie
T-Bag
hyhy ja pomyslalem o młotku ale o czarnym zas z drugiej strony to jest zastanawiajace jak to mozliwe 
Ja pomyślałam o niebieskim młotku 
Michael Scofield
ja o czerwonym młotku ;D nie wiem. xD i niby ze ja jestem normalna? xD
Michael Scofield
to mnie rozwalilo. xD
TO JEST KRÓTKI, PRAWDZIWY TEST PSYCHOLOGICZNY: HISTORIA PEWNEJ DZIEWCZYNY. NA POGRZEBIE SWOJEJ MATKI SPOTYKA CHŁOPAKA, KTÓREGO WCZEŚNIEJ NIGDY NIE WIDZIAŁA. NIEOCZEKIWANIE DOSTRZEGA W NIM MĘŻCZYZNE SWEGO ŻYCIA I W TYM SAMYM DNIU ZAKOCHUJE SIĘ... . KILKA DNI PÓZNIEJ DZIEWCZYNA ZABIJA SWOJĄ SIOSTRĘ. ....JAKI JEST POWÓD ZABICIA WŁASNEJ SIOSTRY???????
Odpowiedź znajdziesz poniżej. Zanim zajrzysz POMYŚL SAM(A).
Riposta: MIAŁA NADZIEJĘ, ŻE TEN CHŁOPAK ZNOWU POJAWI SIĘ NA POGRZEBIE.
Jeżeli odpowiedziałeś(aś) prawidłowo znaczy to, że rozumujesz jak psychopata....!!!!! Ten test został stworzony przez słynnego amerykańskiego psychologa i pozwala weryfikować potencjalnych zabójców. Wielu seryjnych morderców odpowiedziało prawidłowo na to pytanie. Jeżeli odpowiedziałeś(aś) błędnie lepiej dla Ciebie. Jeżeli ktoś z Twoich przyjaciół odgadł odpowiedź sugeruję trzymać się od niego z daleka.
TO JEST KRÓTKI, PRAWDZIWY TEST PSYCHOLOGICZNY: HISTORIA PEWNEJ DZIEWCZYNY. NA POGRZEBIE SWOJEJ MATKI SPOTYKA CHŁOPAKA, KTÓREGO WCZEŚNIEJ NIGDY NIE WIDZIAŁA. NIEOCZEKIWANIE DOSTRZEGA W NIM MĘŻCZYZNE SWEGO ŻYCIA I W TYM SAMYM DNIU ZAKOCHUJE SIĘ... . KILKA DNI PÓZNIEJ DZIEWCZYNA ZABIJA SWOJĄ SIOSTRĘ. ....JAKI JEST POWÓD ZABICIA WŁASNEJ SIOSTRY???????
Odpowiedź znajdziesz poniżej. Zanim zajrzysz POMYŚL SAM(A).
Riposta: MIAŁA NADZIEJĘ, ŻE TEN CHŁOPAK ZNOWU POJAWI SIĘ NA POGRZEBIE.
Jeżeli odpowiedziałeś(aś) prawidłowo znaczy to, że rozumujesz jak psychopata....!!!!! Ten test został stworzony przez słynnego amerykańskiego psychologa i pozwala weryfikować potencjalnych zabójców. Wielu seryjnych morderców odpowiedziało prawidłowo na to pytanie. Jeżeli odpowiedziałeś(aś) błędnie lepiej dla Ciebie. Jeżeli ktoś z Twoich przyjaciół odgadł odpowiedź sugeruję trzymać się od niego z daleka.
Michael Scofield
juz gdzies to chyba tu było...w zagadkach czy gdzie^^
cos mi te testy śmierdzą
cos mi te testy śmierdzą
Ostatnio zmieniony 2008-07-04, 14:28 przez B..., łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Aaaa to znam ^^
Ja pomyślałam o srebrnych kombinerkach --'
Ja pomyślałam o srebrnych kombinerkach --'
T-Bag
to edzika znam bo było już w zagadkach
C-Note
nie znalam tego.
ja pomyślałam o zielonej pile ;D;D hjehjehjee
ja pomyślałam o zielonej pile ;D;D hjehjehjee