Tweener
Ja zaczęłam oglądać w Polsacie, ale znudziły mi się te odcinki z lektorem i z reklamami ciągłymi i jeszcze cały tydzień czekania na kolejny odcinek. Obejrzałam, więc tak od połowy 1 sezonu we własnym zakresie, w kilka dni cały 1 i 2 sezon...No i teraz 3 oczywiście... ;-)
T-Bag
Ja po raz pierwszy zobaczyłam ten serial na Polsacie. Pewnego wieczoru nic nie było ciekawego w telewizji, więc stwierdziłam, że zobaczę ten serial o którym wszędzie trąbią i bardzo mnie wciągnął zwłaszcza po drugim odcinku. Teraz to cała moja rodzina go ogląda, bo ich namówiłam :-P :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield
Zobaczylam na polsacie pierwszy odcinek a dzien pozniej mialam jzu 1 i 2 sezon na plytkach ;p
Fernando Sucre
Ja zobaczyłam dwa pierwsze odcinki na polsacie i się wkurzyłam że pokazali tylko dwa episody tego dnia.
Roe
Sara Tancredi
Sara Tancredi
A ze mną było inaczej niż ze wszystkimi, którzy zaczęli to oglądać od 1 odcinka.
Nie oglądałam w ogóle całej pierwszej serii. Zaczęłam od 6 odcinka drugiej, bo nudziło mi się w domu, a PB akurat się zaczynał ; ) Pomyślałam sobie tak jak Mahonia, a co mi tam, obejrzę ten super serial. Nie żałuję ; ))
Michael Scofield
Roe, pewnie nie ma czego żałować. Ja obejżałam 1 serię w telewizji, a drugą już z internetu. No i potem poszło już za ciosem i wszystko obejżałam nadal będę oglądać. :-) :-) :-)
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Zobaczyłam zapowiedź na Polsacie i z ciekawości zaczęłam ogladac. A po 4 odcinku mnie wciągnęło na dobre :D
Świeżak
Pewnego dnia wpadł do mnie kumpel i powiedział że ma jakiś serial o jakimś kolesiu w więzieniu..A ja na to: No to daj zrzucę sobie na kompa i obczaję. no i obczaiłem cały sezon na dwa razy i to o wiele,wiele wcześniej zanim zaczął się w Polsacie.
Michael Scofield
Ja podobnie jak Pam. Zaczęłam oglądać w polsacie i mnie wciągnęło. Zaczęłam ściągać z neta i to trwa do tej pory :-D :-D :-D
John Abruzzi
Większość z was zaczęła oglądać Pb od Polsatu, no u mnie było troszkę inaczej. Pewnego dnia brat przyszedł od jakiegoś kumpla i mówi, że załatwił jakiś serial o kolesiu, który najpierw specjalnie daje się złapać do więzienia, a później chce z niego uciec, pomyślałem: debil xd
Ale na drugi dzień mama chciała zobaczyć czy fajne to to, postanowiłem, że też usiądę i zobaczę czy warte to obejrzenia. No i chyba każdy wie jakie serial wywarł na mnie wrażenie :) Miałem całą I serie na dysku to oglądałem po 3 odcinki dziennie, a rekord miałem 5;). Działo się to na dość długo przed premierą w polsacie. tak, że jak na tv zaczęła lecieć pierwsza seria ja już miałem połowę II.
Tweener
Oczywiście od Polsatu. Najpierw myślałem że to będzie głupota, ale okazało się że to najlepszy serial. :mrgreen: Tak się wciągnąłem. ;-) Mój rekord to cały sezon 3 w jeden dzień. :mrgreen:
C-Note
ja to pamiętam, pewnego dnia kiedy rozpoczęto emitowanie w polsacie 1 sezonu, nigdy wcześniej nie słyszałem o skazanym, a tu my brother włącza tv i tak kątem oka tam raz po raz patrze no i jakoś mnie to zaciekawiło :-) no to mówię spadam z kompa i oglądam :mrgreen: no i dalej to już reakcja łańcuchowa
Świeżak
Właściwie to u mnie to bylo tak ze przypadkowo kiedy w Tv leciala po raz I pierwsza seria PB to z nudow wieczorem zaczalem ogladac 4 ostatnie odcinki...no i tak mnie to wciagnelo
ze siedzialem prawie do 12 w nocy nie odrywajac wzroku od telewizora i niecierpliwie znoszac przerwy reklamowe w polsacie.
Potem to juz zalatwilem sobie wszystkie odcinki I serii i obejrzalem w calosci.
Dalej to juz ogladalem serie po serii.
Świeżak
To ja powiem wam tak że ja pierwszej serii PB nie oglądałem wcale (widziałem pierwszy odcinek ale po 0,5h oglądanie stwierdzałem że nudne i dałem sobie spokój) drugi raz powróciłem do PB w trakcie emisji 2 sezonu na Polsacie i wtedy mnie ten serial wciągnął i obejrzałem cały 2 sezon, na 3 sezon nie chciało mi się czekać całe wakacje więc ściągałem z sieci odcinki a 4 to już wiadomo ... ;-)
Świeżak
Ja również zacząłem oglądać PB na Polsacie. Obejrzałem pierwszą serię, potem cierpliwie czekałem na drugą. Doczekałem się, obejrzałem. Ale później nie wytrzymałem. Musiałem obejrzeć 3 serię. I tak się zaczęła moja mania z PB ;)
Świeżak
Dzięki mojemu bratu. Przyjechał na weekend do domu i zaczął mi opowiadać o Prison Break, mówił że jak przychodzi z wykładów to z kolegami ogląda i chyba lepszego serialu nie widział. Później gdy mój drugi brat złamał nogę, kazał temu pierwszemu nagrać sobie całą 1 serię i gdy czasami znajdywałam czas wolny, siadałam i z nim oglądałam. Później zaczęłam oglądać w Polsacie i tak się jakoś zaczęło ; )
Tweener
polsat tak ładnie reklamował PB że jeszcze przed emisją 1 odcinka wiedziałam że to będzie fajny serial:) i oglądałam całą serię uparcie nie dając innego wyboru reszcie rodziny...chcieli coś obejrzeć to tylko PB:P no i od razu się wciągnęłam..niestety nie miałam jeszcze neta więc musiałam dzielnie czekać na nowe odcinki:|
C-Note
nom, ja tez ogladalem :) zobaczylem reklame PB i powiedziałem ja to bede ogladal , nie wiem dlaczego :) no i było warto .:) a teraz juz koniec PB :( nie dlugo ;(
Mahone
A ja zaczęłam oglądać, kiedy już 2 sezon był zakończony. Pamiętam jak ściągałam odcinki z Internetu, i oglądałam do 3 w nocy, tak mnie to wciągnęło :) Nigdy nie oglądałam tego typu seriali, więc sam dziewię się sobie do tej pory.
C-Note
no juz tak dlugo leci :) sczerze to moj najlepszy film ;[[ bedzie mi brakowalo PB mam na kompie no ale wiecie to nie to samo co Tv ;/
Mahone
Ja nigdy nie oglądałam PB w TV. Uważam że lektor to profanacja. O wiele bardziej wole werję oryginalną.
Świeżak
to ja pamietam ze moja siostra (o dziwo) włączyła 1 odc. i ja jakos usiadlam i mnie na maxa wciągneło.... nie opuscilam ani jednego odcinka :-D
Mahone
No własnie w tym cała rzecz! Kiedy inni się tym zachwycali myślałam: "matko boska, seriali jakichś głupich się im zachciało, pfff". A kiedy obejrzałam kilka minut pierwszego odcinka to potem już nie mogłam sie oderwać. Totalna magia!
Świeżak
Dokładnie. Jeszcze I sezon przemyślany i perfekcyjnie zaplanowany no i przede wszystkim oryginalny, więc trudno żeby mnie nie wciągnął.
Mahone
No więc taka nauczka na przyszłość, żeby nie oceniać niczego z góry ^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie o Prison Break ”