Michael Scofield
o abstract genialny! ta tenisitka to taka se ale abstracta to bym se wziela...
Michael Scofield
ta fotomanipulacja z tenisistka to ladna ladna
i tenisistka ladna 
ogolnie miales dobry pomysl i go obrze wykorzystales
ale troche mi tlo nie pasuje
ale tylko troche 
ale troche mi tlo nie pasuje
C-Note
Chcesz to bierzo abstract genialny! ta tenisitka to taka se ale abstracta to bym se wziela...
Inicjatywę miałem dobra xD Poza tym ja foto manipulacją pierwszy raz robiłem xDMarQ pisze:ta fotomanipulacja z tenisistka to ladna ladnai tenisistka ladna
ale troche mi tlo nie pasujeale tylko troche
A teraz mój best Art

Michael Scofield
ladnie
kolorki fajne, napis mi tez pasuje, i duzym plusem jest tlo, ten blask wokol postaci 
T-Bag
Bardzo mi sie podoba. jak napisał MarQ dużym plusem jest blask wokół postaci ;-) Tło bardzo ładnie pasuje i ten napis też 
C-Note
nieźle,prócz rozmiaru xD
C-Note
Heh To fajnie, że wam się podobają 
Nowa praca. Osobiście nie lubię bohatera, ale musiałem coś zrobić na pojedynek na innym forum.

Nowa praca. Osobiście nie lubię bohatera, ale musiałem coś zrobić na pojedynek na innym forum.

C-Note
lol to z tenisistką to nie fotomanipulacja,tylko podpisówka,nie znacie znaczenia słowa-nie uzywajcie go.... : /
znow te rozmiary w Potterze
przez nie sigi sie troszke kiczowato prezentuja bo mogło byc niezle
znow te rozmiary w Potterze
T-Bag
Też nie lubię tego gościa, ale sygna bardzo fajna
Podoba mi się to połączenie czarnego z czerwonym i jeszcze ten błysk wokół postaci
Z taka pracą to masz duże szanse na wygraną wg mnie ;-)
Michael Scofield
Potter lepszy od wcześniejszej.
I rozmiar jest inny większy troszke
I rozmiar jest inny większy troszke
C-Note
Jest to fotomanipulacja i nie sprzeczaj się bo wiem co robiłem i co ludzie pisali na forach graficznych.Cwaniak pisze:lol to z tenisistką to nie fotomanipulacja,tylko podpisówka,nie znacie znaczenia słowa-nie uzywajcie go.... : /
Cwaniak pisze:znow te rozmiary w Potterzeprzez nie sigi sie troszke kiczowato prezentuja bo mogło byc niezle
O jakie Ci rozmiary chodzi chłopie?
Normalna sygna...
C-Note
heh ale mam z Ciebie polewke
rozbawiłes mnie do łez
na jakich ty sie forach udzielasz chłopie,co za tępaki ci wbijają głupoty do głow to ja nie wiem
fotomanipulacja nazywasz cos w rozmairach siga?
fotomanipulacje mają duze rozmiary,spojrz na kilka manipulacji @Handcannona np ze statuą wolnosc....to fotomanipulacja,i nie sprzeczaj sie
dodałes jedna c4d i myslisz ze to fotomanipulacja,pogratulowac xD
A Ty jak bardzo ograniczony jesteś, że jeszcze nie zrozumiałeś, że nie obraża się tutaj nikogo? Nie wiem, po co tu w ogóle przychodzisz, skoro wolisz udzielać się gdzie indziej.
Chcesz przestać móc pisać? Jesteś na najlepszej drodze. Gratuluję.
agulec.
wyluzuj xD jeszcze nie wyczerpałem limitu ostrzezen chyba : D
Nie, jeszcze nie.
o większe? jestes az tak ograniczony ze na to nie wpadłes?O jakie Ci rozmiary chodzi chłopie?
A Ty jak bardzo ograniczony jesteś, że jeszcze nie zrozumiałeś, że nie obraża się tutaj nikogo? Nie wiem, po co tu w ogóle przychodzisz, skoro wolisz udzielać się gdzie indziej.
Chcesz przestać móc pisać? Jesteś na najlepszej drodze. Gratuluję.
agulec.
wyluzuj xD jeszcze nie wyczerpałem limitu ostrzezen chyba : D
Nie, jeszcze nie.
Ostatnio zmieniony 2008-07-13, 13:48 przez Cwaniak, łącznie zmieniany 3 razy.
T-Bag
W tym twoim best arcie jedynie fajny jest jedynie blask za postacią a reszta niestety do kitu 
Ta sygna z Harrym bardzo fajna ale wydaje mi się że dałeś za dużo sharpena
Ta sygna z Harrym bardzo fajna ale wydaje mi się że dałeś za dużo sharpena
C-Note
Cwaniak pisze:dodałes jedna c4d i myslisz ze to fotomanipulacja,pogratulowac xD
C4D - pozdro... d(-_-')b
T-Bag
Rafagio sygna z harrym poterem zajefajna ,tło dopasowane no i wogole sygna ma to cos gratuluje twojej kolejnej dobrej sygny ;-)
Mahone
mi się tam podoba... nie znam sie na tych waszych wszystkich dziwnych terminach ale dla mnie one nie mają najmniejszego znaczenia, bo liczy się przecież ogólny efekt, a ten jest fajny...
nie rozumiem tylko dlaczego się tak o to kłócicie, przecież każdy ma inny gust i każdemu się co innego podoba....
wyluzuj cwaniaczku troszkę... ^^
Harry fajny, chociaż ogólnie uważam że to taka ciemota (jako postać i aktor...)
no ale sygna wyszła łądnie a że lubię też książki to bardzo pozytywnie
nie rozumiem tylko dlaczego się tak o to kłócicie, przecież każdy ma inny gust i każdemu się co innego podoba....
wyluzuj cwaniaczku troszkę... ^^
Harry fajny, chociaż ogólnie uważam że to taka ciemota (jako postać i aktor...)
no ale sygna wyszła łądnie a że lubię też książki to bardzo pozytywnie
C-Note
Last Arts
1#

2# Moja najlepsza chyba praca jaką kiedykolwiek zrobiłem
\/

1#

2# Moja najlepsza chyba praca jaką kiedykolwiek zrobiłem
\/

Michael Scofield
No ta praca jest fajna ^^
Postac jest bardzo wyraźna i dobrze ustawiona
Postac jest bardzo wyraźna i dobrze ustawiona
C-Note
Nowe

Michael Scofield
1 praca mi sie podoba kompozycjam prostota i ramka 
2. fajne to cos wijace sie wokol gitary, jezeli to zrobiles pen toolem to jestes gucio
3. fajne kolorki i napis
4. nic nadzwyczajnego
i jeszcze poprzednie.. music tag ladne ale dzisiejsza 1 praca lepsza
2. fajne to cos wijace sie wokol gitary, jezeli to zrobiles pen toolem to jestes gucio
3. fajne kolorki i napis
4. nic nadzwyczajnego
i jeszcze poprzednie.. music tag ladne ale dzisiejsza 1 praca lepsza
C-Note
Nowe prace
Wiem zasypuje was nimi, ale jakoś produkcja mi sprzyja.

Michael Scofield
super praca ze scarlett, ladnie jej ubranie rozmyles, a sprite tez fajny, tylko mogles nogi bardzoej uwidocznic 
C-Note
Michael Scofield
niezle
pierwsza: bardzo udane kolory, miło sie na nie patrzy^^
jedyne co to napis mogłes bardziej pokombinowac, to słowo "abstract" moze jakąs inna czcionką czy czyms? a te znaczki nizej jak dla mnie są troche za nisko, tzn przy samym brzegu i nie bardzo mi to pasuje, zaburza całosc^^
najlepsza moim zdaniem ostatnia, tym bardziej ze widzimy jak to wygladało na początku, fajne elementy dodałes, szczegolnie to "coś" wokół dłoni ;-)
reszta równiez mi sie podoba, jedyne co to te napisy, szczegolnie w 2 i 3 od konca zle sie komponuja, a np ta sygna bez napisu jest bardzo bardzo przyjemna
pierwsza: bardzo udane kolory, miło sie na nie patrzy^^
jedyne co to napis mogłes bardziej pokombinowac, to słowo "abstract" moze jakąs inna czcionką czy czyms? a te znaczki nizej jak dla mnie są troche za nisko, tzn przy samym brzegu i nie bardzo mi to pasuje, zaburza całosc^^
najlepsza moim zdaniem ostatnia, tym bardziej ze widzimy jak to wygladało na początku, fajne elementy dodałes, szczegolnie to "coś" wokół dłoni ;-)
reszta równiez mi sie podoba, jedyne co to te napisy, szczegolnie w 2 i 3 od konca zle sie komponuja, a np ta sygna bez napisu jest bardzo bardzo przyjemna
T-Bag
Ciesze się że znowu dałeś swoje prace 
No i do oceniania, pierwsza praca wygląda jak palące się włosy jedyny plus to jak pisała B... ładne kolory, druga nigdy mi sie sprity nie podobały i chyba nie zaczną, C4D na trzeciej jest świetnie użyte gorzej z tym napisem (napis najlepiej zrobić i potem go potraktować clipping maskiem
) w czwartej pracy też świetnie użyłeś C4D i jest to najlpesza praca z tych wszystkich, piąta nie podoba mi się i tyle, to samo, i ostatnia nie jest zła ale są tutaj twoje lepsze prace niż ta, za bardzo mi nie podchodzi
ogólnie poprawiłeś się i to bardzo 
zapraszam do mnie
No i do oceniania, pierwsza praca wygląda jak palące się włosy jedyny plus to jak pisała B... ładne kolory, druga nigdy mi sie sprity nie podobały i chyba nie zaczną, C4D na trzeciej jest świetnie użyte gorzej z tym napisem (napis najlepiej zrobić i potem go potraktować clipping maskiem
zapraszam do mnie