Kolorki wymiatają!!
Michael Scofield
Jaki zajebiaszczy gościu xD Taki jakby z "Superhero" xD Nie oglądałam, ale taki troche xD
Kolorki wymiatają!!
Spoko!! 
Kolorki wymiatają!!
Michael Scofield
pani, pani - mówiłam o Charlize TheronTanira pisze:to raczej nie pani
Świeżak
Cwaniak mam PSD do tamtej sygny.
Wracając do komentarzy nie, każdy musi robić tak jak ty piszesz np.
robicie 6 warstw, tego nie rób ... itd. to nie są porady tylko ... narzucanie, chcesz, żeby wszyscy robili po twojemu, bo inaczej ci się nie podoba.
Weźmy np. Vanessa Anne.
Wracając do komentarzy nie, każdy musi robić tak jak ty piszesz np.
robicie 6 warstw, tego nie rób ... itd. to nie są porady tylko ... narzucanie, chcesz, żeby wszyscy robili po twojemu, bo inaczej ci się nie podoba.
Weźmy np. Vanessa Anne.
Cwaniak pisze:krzywo wycieta twarz
MarQ pisze:a wlasnie bardzo mi sie wyciecie podoba
C-Note
człowieku....ja Ci tylko zaproponowałem dobry sposób na kolory...bo tego w twoich pracach nie widze...ja zawsze robie tak:najpierw robie tło z textur,potem render,efekty na nim,smuz,nałozenie kolorów,podswetlenie smuza dodgem dla lepszego efektu,i danie swiatła na prace,napis i ramka...ew.mozna jeszcze na koniec dac jakies fajne teksturki...nei wiem rób jak chcesz ja Ci tylko zaproponowałem....
[ Dodano: 2008-06-20, 12:19 ]
[ Dodano: 2008-06-20, 12:19 ]
to podeslij jak mzoesz....NN pisze:Cwaniak mam PSD do tamtej sygny.
T-Bag
Fajnie ci wyszły te sygny, takie mroczne i ogniste ;-) Wszystkie są fajne, może oprócz 2 bo kolor tego ludzika nie pasuje do tła ;-)
Mahone
mi się nie podoba druga, bo jest jakaś nie zgrana...
najlepsza jest 3 bo wszystko ładnie pasuje i w ogóle....
fajnie to wszystko wygląda... ten ogień za tym czymś... ^^
no i jeszcze z Larą fajna, bo to w końcu Lara... chociaż wydaje się, jakby była troszkę krzywko... i jakieś dziwne białe smugi są tam, jakby była niedokładnie wycięta...
ale ma bardzo, bardzo fajne tło... i napis ^^
najlepsza jest 3 bo wszystko ładnie pasuje i w ogóle....
fajnie to wszystko wygląda... ten ogień za tym czymś... ^^
no i jeszcze z Larą fajna, bo to w końcu Lara... chociaż wydaje się, jakby była troszkę krzywko... i jakieś dziwne białe smugi są tam, jakby była niedokładnie wycięta...
ale ma bardzo, bardzo fajne tło... i napis ^^
Fajne pracki
Z Larą Croft jest fajna 
Michael Scofield
fajne, najlepsza druga i czwarta. Takie ogniste xD
C-Note
wszystko przekontrastowane i chaotyczne.Wyglada jakbys nie wiedział,co ma sie znajdowac na sigu.Narazie słąbo,ale cwicz,praktyka czyni mistrza
Michael Scofield
Popieram Cwaniaka, jeszcze ta ramka na pierwszym 
T-Bag
Ja sie nie zgadzam z panami u góry bo sygny sa swietne ;-) a te 2 srodkowe wrecz fantastyczne poniewaz kolory do siebie pasują i sa pomysłowo zrobione ;-) i niechce sie kłócic z nikim ale wydaje mi sie ze cwaniak tylko czeka jak ktos wstawi nowe sygny i od razu komentuje ,a w innych tematach jego nicku nie widac ,wiec zadaje pytanie po co nam ktos kto ocenia tylko sygny a nie udziela sie ogólnie,i zauwazylem tez to ze mało osob wrzuca swoje prace sorry cwaniak no ale takie jest moje zdanie pozdro ;-)
Michael Scofield
Yyyyy... srednie...ta druga lkepsza zdecydowanie. Ta pierwsza zbyt czerwona i wszystko sie zlewa
C-Note
eeee 2 całkiem niezłą jest xD niezłe tło,i pasujące kolory,1 raczej nie wyszła z powodu zbyt ostrych kolorow.Zauwazylem ze za duzo kontrastu dajesz na swoje prace.Spróbuj np. powielic warstwe z sigiem,na tej górnej dac Gaussian blur(Rozmycie Gaussa) 2.0 px i tą warstwe ustawic na Lighten/JAsniej
Ostatnio zmieniony 2008-07-15, 16:33 przez Cwaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Bag
Mi sie podoba ta pierwsza choc napis według mnie jest troszke nie widoczny ale jakbym pominal ten napis to sygna wypasna ;-)
C-Note
uuuu w 1 az za duzo tego blura ; / słąbo sie to niestety prezentuje.nic nie widac,i az oczy bolą sorry ; /
2 najlepsza.widac progress Twój.pracuj dlaej
2 najlepsza.widac progress Twój.pracuj dlaej
T-Bag
Jak mówił Cwaniak w pierwszej za dużo blura 
ale 2 jest bardzo dobra, wszystkie efekty świetnie połączone jedyny minus to to że mało widoczny jest render
natomiast w 3 przeszkadza ta duża biała plama po prawej stronie, ale nie jest źle bo render jest dobrze wtopiony.
ale 2 jest bardzo dobra, wszystkie efekty świetnie połączone jedyny minus to to że mało widoczny jest render
natomiast w 3 przeszkadza ta duża biała plama po prawej stronie, ale nie jest źle bo render jest dobrze wtopiony.
Mahone
2 najlepsza, pierwsza jest jakaś mało wyraźna i w ogóle rozmazana jakoś...
3 też fajna, tylko to co "wychodzi" z tego pistoletu mogłoby być ciemniejsze...
coraz ładniej...

3 też fajna, tylko to co "wychodzi" z tego pistoletu mogłoby być ciemniejsze...
coraz ładniej...
Michael Scofield
na 1 postać za bardzo rozmazana
2 bardzo mi się podoba
3 jest ciekawa tylko ten kolor mi nie odpowiada. Może gdyby tak zrobić coś na kształt 2?
2 bardzo mi się podoba
3 jest ciekawa tylko ten kolor mi nie odpowiada. Może gdyby tak zrobić coś na kształt 2?
Michael Scofield
2 mi sie podoba.Fajna jest. Tło ma ciekawe.
T-Bag
mi sie podobaja sygna nr 1 i sygna nr 2,sygna nr 1 dlatego b jest na niej piekna kobieta
no i jest ciekawie zrobiona ,zas 2 ma to cos w sobie ;-)
Świeżak
[center]Widzę, ze teraz tapetki są na topie
Także, 1 sygna i dwie tapetki ;-)
Pierwsza tapeta z tym paskiem na dole, bo zamuliłem i musiałem z pulpitu odzyskać.
Tapeta, namber łan
Tapetka, namber dwa
[/center]
Także, 1 sygna i dwie tapetki ;-)
Pierwsza tapeta z tym paskiem na dole, bo zamuliłem i musiałem z pulpitu odzyskać.
Tapeta, namber łan
Tapetka, namber dwa
C-Note
no widzisz!!!!! sygna bardzo ładna,poradziłes sobie z blurem,jest kontrast,wszystko na swoim miejscu,best napewno
oby tak dalej!
1 tapetka bylaby fajna,gdyby nie chaos w tle.Ogarnij go i bedzie swietnie
2 zas wspaniała,mowie serio
niezłe tło,klimat i fajnie wtopiony render....niech zgadne w tle są texturki? xD
1 tapetka bylaby fajna,gdyby nie chaos w tle.Ogarnij go i bedzie swietnie
2 zas wspaniała,mowie serio