Tweener
Własnie siedam do ogladania bo ostatnio duzo spraw i nie mialem kiedy anwet na to forum zajrzec ale teraz bende czesciej 
Świeżak
Odcinek jest zajefajny. Uważam że w całą tą ucieczkę wmiesza się ten boss tego więzienia oraz ich przyjaciel z FOX RIVER T-Bag. A agent Mahone będzie miał problem z oddaniem długu za narkotyki.
.Już nie mogę się doczekać 6 odcinka 
Tweener
mała dygresja... nigdy nie był przyjacielem Michael'a. ;>
Lincoln Burrows
kredzia to bylo powiedziane zartem.. powinno byc "przyjaciel" heheKredzia pisze:mała dygresja... nigdy nie był przyjacielem Michael'a. ;>
Michael Scofield
chociaż bardzo mi się taka perspektywa nie podoba, to ja również jestem tego zdania 
Michael Scofield
ja też jestem tego zdania : ucieknie Michael i wisthler....ale baaaaaaaaardzo chciałbym się mylić. bez mahona, to już nie bedzie to samo PB. mam nadzieje ze on tez się załapie i że bedzie o nim duzo w pryszłych odcinkach ;-)
Tweener
ktoś już tu wspominał, że Theodore szykuje się na miejsce Lechero..
tu byłoby mu raczej lepiej, niż na wolności.
tu byłoby mu raczej lepiej, niż na wolności.
Michael Scofield
narazie dobrze, ale w przyszłości może znaleźć się jeszcze większy cwaniaczek od Teddy'ego i też go "zdetronizować" 
Świeżak
Natalie w sumie to masz racje

Tweener
Wszystko okaze sie w 6 odcinku ja uwazam ze oni jescze nie uciekna dostana jeszcze jeden tydzien (albo kilka dni) tak by podkrecic atmosfere bo przeciez niedlugo miesiac przewy i tak przed ta przerwa mialo by sie wszystko wyjasnic ? Watpie 
Michael Scofield
mysle ze na końcu 6 bedzie tylko mały poczatek ucieczki, a w 7 juz uciekna...znaczy mam taka nadzieje 
Świeżak
tylko nie doda ....
eh... nierozumiem ludzi ktorzy mowią : oh.. moze nareszcie uciekna w tym odcinku... LUDZIE! Do grudnia ma byc emitowany Prison Break, czyli bedzie jeszcze z 10 odcinków, pozniej bedzie 4 miesieczna przerwa z podowu innego filmu tworców Prison Break'a, wiec bedziemu musieli czekac do kwietnia na nastepne odcinki, a w tej serii prawodpodobnie bedzie ok.24 odcinki, wiec jeszcze daleko do ucieczki. Jak to wszystko ma sie zakonczyc w tej serii to obstawiam na 18-20 odcinek. Pozniej bedzie jak wszystko jest ok, linc z synem i michealem zaloza ten sklep z wyposarzeniem do nurkowania, sucre ozeni sie ze swoja laska, mahone wroci do zony itp...... Jak wy myslicie, co sie stanie z głownymi bohaterami po tym jak uciekna i wszytso bedzie ok ?
Michael Scofield
no co ty przecież jak ma jeden dzien na ucieczke...a pozatym ze zdjec 8 odcinka wynika że uciekna ..i to bardzo niedługo. to nie pierwsza seria że beda uciekac w nieskonczoność.. teraz rzeczy dzieją się szybciej
Tweener
Poprawię to
Ostatnio zmieniony 2007-11-02, 14:09 przez szponnn, łącznie zmieniany 6 razy.
Tweener
szponnn, no i nie ma trailera. ;]
btw. ściągnąłeś ten OST ? bo coś cicho w temacie, a dopiero tam huczało...
btw. ściągnąłeś ten OST ? bo coś cicho w temacie, a dopiero tam huczało...
John Abruzzi
Na co patrzeć jak nic nie ma 
Tweener
Patrzcie uważnie w 13/14-tej sekundzie!!
↓
TRAILER
A tutaj urywki z 6 i 7 odcinka...
↓
LECHERO VISITATION /with WIFE !!
SUSAN. B ANTHONY talk with L.J,
ALEX MAHONE VISITATION /with FBI AGENTS
MICHAEL talk with LINCOLN /about SARA
LECHERO talk with T-BAG
Ostatnio zmieniony 2007-11-02, 16:54 przez szponnn, łącznie zmieniany 2 razy.
Świeżak
fajny triler szkoda ze krutki 
Świeżak
szponnn, nie rozumiem co jest takiego ciekawego w 13/14 sekundzie? Michael jedzie Whistlera i to wszystko...
Tweener
Lincoln Burrows
A widziałeś zdjęcia promocyjne z odcinka 8 ??? ... EOT.. n/cKnakster pisze:tylko nie doda ....![]()
eh... nierozumiem ludzi ktorzy mowią : oh.. moze nareszcie uciekna w tym odcinku... LUDZIE! Do grudnia ma byc emitowany Prison Break, czyli bedzie jeszcze z 10 odcinków, pozniej bedzie 4 miesieczna przerwa z podowu innego filmu tworców Prison Break'a, wiec bedziemu musieli czekac do kwietnia na nastepne odcinki, a w tej serii prawodpodobnie bedzie ok.24 odcinki, wiec jeszcze daleko do ucieczki. Jak to wszystko ma sie zakonczyc w tej serii to obstawiam na 18-20 odcinek. Pozniej bedzie jak wszystko jest ok, linc z synem i michealem zaloza ten sklep z wyposarzeniem do nurkowania, sucre ozeni sie ze swoja laska, mahone wroci do zony itp...... Jak wy myslicie, co sie stanie z głownymi bohaterami po tym jak uciekna i wszytso bedzie ok ?
A co do opuszczania Sony przez Mahona to faktycznie drzwi sie otwierają i Mahone wychodzi wcześniej tego ni zauważyłem lol
T-Bag
tzn. nie wiadomo dokładnie; Alex stoi, a przed nim otwierają się jakieś wrota, albo brama, ale czy na pewno jest to wyjście z Sony?szponnn pisze:W 13/14 sekundzie traileru Alexander Mahone OPUSZCZA SONĘ !!
Michael Scofield
oj tak, ja też się nad tym zastanawiałam, nawet swoją jakże fantastyczną kurtałkę zgarnął, więc kto wie... ^_~ ...jednak dokładnie nie jest to pokazane.
mam nadzieję, że nie przeniesie się z jednego więzienia do drugiego.
mam nadzieję, że nie przeniesie się z jednego więzienia do drugiego.
Tweener
Popatrzcie jaki Alex jest zadowolony gdy opuszcza wychodzi. Gdyby był przenoszony to zabrali by go strażnicy. Jestem pewien na 100% , że Alex opuszcza sonę ;-)
Fernando Sucre
A, to może ja coś od siebie :] Najgłupszy moment:

Zrobię jeszcze coś podobnego z moim uluboonym momentem - postawą T-baga dla tej dziw...zakonnicy XD. To było kochane! Kocham T-baga :0!

Zrobię jeszcze coś podobnego z moim uluboonym momentem - postawą T-baga dla tej dziw...zakonnicy XD. To było kochane! Kocham T-baga :0!