Mahone
ja na żółto nigdy nie malowałam, ale zeby było ładnie to musisz kupić droższy, taki wyrazisty i dwa razy pociągnąć...
ja często maluje na zielono to nakładam dwie warstwy i i tak jest taki blady z deka ^^
ja często maluje na zielono to nakładam dwie warstwy i i tak jest taki blady z deka ^^
Ja ostatnio nie malowalam... Wszystkie lakiery mi sie pokończyły 
Jeszcze używam dobrego błyszczyka, żeby usta nie popękały... Nawet fajny...
Albo antyperspiranty... Też są dobre
Tylko ostatnio kupiłam sobie taki, że się na ubraniu odznacza 
Jeszcze używam dobrego błyszczyka, żeby usta nie popękały... Nawet fajny...
Albo antyperspiranty... Też są dobre
Michael Scofield
a tym co prostuja wlosy polecam L'Oreal Paris Studio Line Hot Liss Krem wygładzający na gorąco. Wlosy prostuje sie duzo latwiej, sa miekkie i ladnie pachna i chyba niszcza sie nieco mniej.
Michael Scofield
ja naszczęście naturalnie mam włosy proste jak druty ^^edzik pisze:tym co prostuja wlosy
A na paznokciach mam akurat francuski. Chyba najbardziej lubię na taki sposób malować..
A właśnie.. używacie jakiś balsamów do ciała, macie swoje ulubione kosmetyki tego typu ?
Bo chcę sobie kupić sprawdzony.
Michael Scofield
No ja tez musze se zakupic jakis ale nie wiem jki wybrac. jet ich tyle na rynku ze mozna oszalec. Mailam z avonu senses, ale nie byl dobry. Nie mialam zamairu go zamawiac ale sie konsultantka pomylila i zamowila go zamiast zelu. dlugo sie wchlanial i wogole
Mahone
hmn... ja ostatnio dostalam próbkę nivea nawet niezle to jest...
ja teraz nie mam bo jak wchodzę do sklepu to dostaję oczopląsu, wybieram pól godziny i w końcu nic nie kupuję...
ale na tą nievee może się skuszę, kto wie
ja teraz nie mam bo jak wchodzę do sklepu to dostaję oczopląsu, wybieram pól godziny i w końcu nic nie kupuję...
ale na tą nievee może się skuszę, kto wie
Mahone
Dzisiaj sobie w końcu kupiłam Pumę Czerwoną 
Uwielbiam ten zapach
Polecam wszystkim 
Uwielbiam ten zapach
Michael Scofield
nio to zazdrszczę ..kocham ten zapach ale ostatnio zbytnio poszalałam w Galerii ł. i mam debetMadzialena pisze:Dzisiaj sobie w końcu kupiłam Pumę Czerwoną
C-Note
kosmetyki ;> ziaje polecam lub garnier
lub zamawiam z avon ;D
lub zamawiam z avon ;D
Ostatnio zmieniony 2008-07-18, 18:50 przez necik665, łącznie zmieniany 1 raz.
Sara Tancredi
(zawsze mnie uprzedzasz, ty ;P )ziaje polecam lub garnier
No, to zgadzam sie z cytowanym wypowiedzeniem ;P Tylko jeszcze dodam, że dobre kosmetyki są też z Nivea.
A Soraya wcale nie jest taka wspaniała jak mówią, nie wierzcie reklamom. ^^'
Michael Scofield
ja do twarzy teraz uzywam Garnier czysta skóra do stosowania wieczorem.Zobaczymy co z tego bedize^^ jako antyperspirant tylko i wyłącznie Rexone Crystal taką niebieską. a do włosów Garnier fructis przeciwłupieżowy --'
Świeżak
ja używam balsam do ciała róznego rodzaju nivey, czasem dave albo garniera, ale najczesciej nivey
Czasami chciała bym wyjsc z wanny i nie musiec sie smarowac, ale mam wrazliwa skóre i niestety to koniecznosc bo potem czuje swedzenie i pieczenie.....
Jelsi permym zaliczyc do kosmetyków to moim ulubionym zapachem jest puma woman (takie szare opakowanie ma) boski jest.
Lubie kosmetyki z avonu, podobaja mi sie te owocowe kremy
pycha!!!
Lubie róznego rodzaju błyszczyki do ust, ale nie lubie mocnych, zdecydowanych kolorów! Wole jasne lub bezbarwne.
Mam takie dziwne zboczenie tez, ze lubie kupowac kosmetyki w rózowym opoakowaniu (chociaz nie lubie tego koloru hehe)...
Paznokcie kiedy malowałam róznie: na zółto, pomaranczowo, zielono....
Teraz lubie malowac na czarno lub czarny z drobnym brokatem koloru czerwonego bądz zielonego i lubie na bezbarwny, fransuki, mleczny, lub różow, który wyglada prawie jak naturalny kolor....
Ale ogólnie to maluje się żadko, bo nigdy mi sie nie chce lub czasu nie ma i wole siebie NATURALNĄ!
Jelsi permym zaliczyc do kosmetyków to moim ulubionym zapachem jest puma woman (takie szare opakowanie ma) boski jest.
Lubie kosmetyki z avonu, podobaja mi sie te owocowe kremy
Lubie róznego rodzaju błyszczyki do ust, ale nie lubie mocnych, zdecydowanych kolorów! Wole jasne lub bezbarwne.
Mam takie dziwne zboczenie tez, ze lubie kupowac kosmetyki w rózowym opoakowaniu (chociaz nie lubie tego koloru hehe)...
Paznokcie kiedy malowałam róznie: na zółto, pomaranczowo, zielono....
Teraz lubie malowac na czarno lub czarny z drobnym brokatem koloru czerwonego bądz zielonego i lubie na bezbarwny, fransuki, mleczny, lub różow, który wyglada prawie jak naturalny kolor....
Ale ogólnie to maluje się żadko, bo nigdy mi sie nie chce lub czasu nie ma i wole siebie NATURALNĄ!
John Abruzzi
z reguły są to kosmetyki z Avonu (mama konsultantka...) 
Michael Scofield
hehe madziula to masz fajnie, bo znizki duze napewno.
Kupilam sobie jakos w poniedzialek chyba tusz do zres bo mi sie skonczyl...chcialam jakis lepszy, ale nie bylo nic specjalnego a i czasu malo wiec kupilam to co bylo. facetka polecila mi z Vipery... no i musze przyznac ze fajny. Nie byl drogi a dlugo sie trzyma na rzesach i nei rozmazuje sie.
Kupilam sobie jakos w poniedzialek chyba tusz do zres bo mi sie skonczyl...chcialam jakis lepszy, ale nie bylo nic specjalnego a i czasu malo wiec kupilam to co bylo. facetka polecila mi z Vipery... no i musze przyznac ze fajny. Nie byl drogi a dlugo sie trzyma na rzesach i nei rozmazuje sie.
Michael Scofield
Nie używam kosmetyków z avonu za długo sie czeka.
najczęściej kupuje w rossmanie. Zreszta moje kosmetyki to puder w kremie, tusz do rzęs, błyszczyk, balsam i krem do rąk.
Nie ma tego za dużo. heh

najczęściej kupuje w rossmanie. Zreszta moje kosmetyki to puder w kremie, tusz do rzęs, błyszczyk, balsam i krem do rąk.
Nie ma tego za dużo. heh
Michael Scofield
aaaa kto mi poleci skuteczny krem dla tych co za długo na słoncu siedzieli? 
Michael Scofield
Ponoc dobre jest kwasne zsiadle mleko...nie wiem co sie w takich sytuacjach robi bo nie mialam nigdy takiego przypadku ;p
Michael Scofield
zsiadłego mleka akurat nie mam xD
ale mi bedzie skóra schodzic...
ale mi bedzie skóra schodzic...
Michael Scofield
Panthenol czy jakoś tak xD to do oparzeń jest pianka ale przynajmniej skóra nie piecze aż tak bardzo.
Michael Scofield
Śmietana albo jogurt naturalny.. niezastąpione są przez jakieś kremy
Ostatnio dostałam takie coś od koleżanki
"hej
chciałabyś testować kosmetyki Maybelline New York ?
Jeśli tak to podaj mi swój e-mail ja Cię zaproszę Ty sie zarejestrujesz tez zaprosisz 10 dziewczyn i co miesiąc będziesz dostawać kosmetyki od Maybelline! w skład kosmetyków wchodzi
maskara pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml,
szminka/błyszczyk 5-7 ml (wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej
kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml)
ZA DARMO OCZYWIŚCIE"
Może się skuszę ^^
Ostatnio dostałam takie coś od koleżanki
"hej
chciałabyś testować kosmetyki Maybelline New York ?
Jeśli tak to podaj mi swój e-mail ja Cię zaproszę Ty sie zarejestrujesz tez zaprosisz 10 dziewczyn i co miesiąc będziesz dostawać kosmetyki od Maybelline! w skład kosmetyków wchodzi
maskara pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml,
szminka/błyszczyk 5-7 ml (wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej
kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml)
ZA DARMO OCZYWIŚCIE"
Może się skuszę ^^
Michael Scofield
O fajnei mozesz mnei zaprosic jak chcesz
.
Ja dostalam od jakiejs firmy cos ze mozna wysylac do firm kosmetycznych prosby o probki. Robilam tak przez maile a on ze przez listy lepiej i podali jakies adresy... a jak sie wstawi banner na strone to jak bedzie 3000 klikniec na miesiac to mi przysla zawieche do fona
Ja dostalam od jakiejs firmy cos ze mozna wysylac do firm kosmetycznych prosby o probki. Robilam tak przez maile a on ze przez listy lepiej i podali jakies adresy... a jak sie wstawi banner na strone to jak bedzie 3000 klikniec na miesiac to mi przysla zawieche do fona
Michael Scofield
Maybelline rządzi OO Zawsze używam podkładu z M. New York ^^ i nie mam zamiaru go zmieniać. Chyba, że mam więcej kasy tu kupuję Vichy Normaderm, ale ten jest raczej dobry na zimę i chłodne dni. Cienie z M. też polecam ^^
Michael Scofield
ja mam tylko podkład ale chyba z niego zrezygnuje bo kupiłam kilka dni temu genialny puder w kamieniu Oo
T-Bag
Haha, ja Niunia dostałam taką samą wiadomość i to nawet 2 razy na gg
A ja mam chyba dokładnie to samo co Tanira, puder antybakteryjny w kamieniu^^ I tez go kupiłam kilka dni temu w Rossmanie i się dobrze sprawuje ;-)
A ja mam chyba dokładnie to samo co Tanira, puder antybakteryjny w kamieniu^^ I tez go kupiłam kilka dni temu w Rossmanie i się dobrze sprawuje ;-)
Tweener
Z Garniera są bardzo dobre. Z Nivea jak dla mnie też nie najgorsze. Poza tym Loreal, Maybeline. Nie lubię kosmetyków z Avonu czy Oriflame'u.