Jeszcze nie skończyłam 'prac budowlanych' w Grafice, ale od niedzieli będę mieć więcej wolnego czasu, więc podzielę i to - tylko cierpliwości
Michael Scofield
xD
Jeszcze nie skończyłam 'prac budowlanych' w Grafice, ale od niedzieli będę mieć więcej wolnego czasu, więc podzielę i to - tylko cierpliwości
Michael Scofield
- to ja się tym zajmę.Dusqmad pisze:Z 'Twórczości własnej' do 'Twórczości literackiej' w Offtopic'.
[mod] Agulec napiszę do ciebie na gg [/mod]
Dziękuję. Jak zwykle niezastąpione 
Michael Scofield
Od dłuższego czasu o tym myslałam i teraz zauwazyłam takie tez propozycje w SB , mianowicie:
Chyba już czas najwyzszy wprowadzić nowe rangi , ponieważ wiekszośc stałych uzytkowników dawno osiagneła rangę Michaela (najwyzsza) i dalej nic...
Dobrze by było tez rozszerzyć grupy albo dodac nowe bo same zielone kolorki nam sie pojawiły
Nowe rangi i nowe grupy na pewno "pobudza " nowych jak i już stalych ( którzy już się nieco rozleniwili
, wiem to po sobie ) użytkowników do działania, dadza jakiś cel. Na poczatku marzeniem każdego była ranga VIP i każdy sie starał, pisał , udzielał aby przynalezec do tej grupy , ale wiekszość "zasłuzonych" uzytkowników dawno osiagneła ten poziom i przydałaby się nowa motywacja
To taka moja mała propozycja , co ty na to Dusq i przede wszystkim co o tym myslą uzytkownicy ??
PatuŚ
Chyba już czas najwyzszy wprowadzić nowe rangi , ponieważ wiekszośc stałych uzytkowników dawno osiagneła rangę Michaela (najwyzsza) i dalej nic...
Dobrze by było tez rozszerzyć grupy albo dodac nowe bo same zielone kolorki nam sie pojawiły
Nowe rangi i nowe grupy na pewno "pobudza " nowych jak i już stalych ( którzy już się nieco rozleniwili
To taka moja mała propozycja , co ty na to Dusq i przede wszystkim co o tym myslą uzytkownicy ??
PatuŚ
Michael Scofield
Tak własnie.Miałam o tym pisać.
Dodanie kolorów byłoby niezłym urozmaiceniem. Tak samo rangi.Mozemy pomyśleć od ilu do ilu co by było. Przede wszystkim na forum byłoby 'żywiej'.bardziej kolorowo i wgl.
Jestem całkowicie za.
Dodanie kolorów byłoby niezłym urozmaiceniem. Tak samo rangi.Mozemy pomyśleć od ilu do ilu co by było. Przede wszystkim na forum byłoby 'żywiej'.bardziej kolorowo i wgl.
Jestem całkowicie za.
Michael Scofield
Ja tez o tym myślałam i to by było fajne!!
Jak już proponowali np. kolor niebieski!
I jak ta grupa by się miała nazywać??
Pro V.I.P.
Jak już proponowali np. kolor niebieski!
I jak ta grupa by się miała nazywać??
Pro V.I.P.
T-Bag
Ja sie jak najbardziej zgadzam z PatuŚ. Przydałyby się nowe rangi dla stałych użytkowników. Dodać można nowy kolorek - ja preferuje niebieski dla userów z liczba postów np powyżej 2000. I nowe nazwy pod nickiem.
Michael Scofield
Weterani
na przykład xD
Michael Scofield
To jest fajneAutumnLeaf pisze:Weterani![]()
Michael Scofield
Świetny pomysł z nowymi grupami i rangami^^ jestem jak najbardziej za.
Chociaż z rangami może być problem, bo Michael Scofield jest główną postacią w PB i odzwierciedleniem tego są rangi na forum.
Ale nowa grupa wyżej niż VIP to uważam bardzo dobry pomysł.
a to mi się podoba najbardziej xDDD
Chociaż z rangami może być problem, bo Michael Scofield jest główną postacią w PB i odzwierciedleniem tego są rangi na forum.
Ale nowa grupa wyżej niż VIP to uważam bardzo dobry pomysł.
hahahahaAutumnLeaf pisze:Weteranina przykład xD
Ostatnio zmieniony 2008-07-05, 21:54 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
chociażby xD ale ja jaki tam weteran... 6 miechów dopiero... xDWeteranina przykład xD
a kolory to niebieski.o Taki o.
Michael Scofield
podoba mi sie^^
do wymyslania nazw nie mam głowy xD a wy tacy kreatywni wiec wymyslicie cos fajnego ;-) wazne zeby kolorek dobrac miły dla oka, tylko prosze nie żaden róż xD
do wymyslania nazw nie mam głowy xD a wy tacy kreatywni wiec wymyslicie cos fajnego ;-) wazne zeby kolorek dobrac miły dla oka, tylko prosze nie żaden róż xD
Michael Scofield
Xaneta... 
On jest zbyt bright
Taki jakis łagodniejszy 
On jest zbyt bright
Michael Scofield
o nazwy bylyby super. np ja bym se wpisala walkerowa, wiadomo. xD
Michael Scofield
to już lepiej ten błękitny - pięknie odzwierciedlałby wysoką rangę^^Xaneta pisze:a kolory to niebieski.o Taki o.
Mahone
Tez jestem za.
Będzie to miłe urozmaicenie dla forumowiczów.
Xaneta jaśnieszy niebieski byłby lepszy
Agulec o dokładnie taki mi chodziło
Będzie to miłe urozmaicenie dla forumowiczów.
Xaneta jaśnieszy niebieski byłby lepszy
Agulec o dokładnie taki mi chodziło
Michael Scofield
ooo ten od agulca jest swietny, przyjemnie sie na niego patrzy 
Michael Scofield
Ten jest idealny ^^
Michael Scofield
w sumie masz racje.to już lepiej ten błękitny - pięknie odzwierciedlałby wysoką rangę^^
te nazwy też dobry pomysł. Ja też bym wiadomo co bym wpisała.Ale dobra.Teraz na temat.
Co do rangi to można by jak narazie wprowadzić Postacie z 3 sezonu. a po za kończeniu 4 i z 4,
Michael Scofield
Jesli ktoś był na pokrewnym forum o Lostach tam na początku dla activ userów był piekny kolor - tez błekit ale delikatny (nie raził tak w oczy i ładnie sie komponował z szatą graficzna forum)
A rangi.. to nie wiem ..mozna by je całkowicie zmienić wartościowo (nie tylko dodawać do góry )
Aco do hasła: weterani - haha^^ to moze od razu kombatanci
A rangi.. to nie wiem ..mozna by je całkowicie zmienić wartościowo (nie tylko dodawać do góry )
Aco do hasła: weterani - haha^^ to moze od razu kombatanci
Michael Scofield
Myślałam też kiedyś o innym systemie przyznawania 'przynależności do grupy' - mam na myśli to, że VIP jest od 500 postów i po przekroczeniu tego progu stajesz się nim automatycznie.
Może ta nowa ranga byłaby przyznawana przez administratora/moderatorów, tak aby miały ją osoby, które naprawdę sobie na nią zasłużyły? Tzn. pisały nie tylko dużo, ale i na temat, dużo wniosły na forum, ich posty były wartościowe itp.
Bo jeżeli będzie osiągalna po przekroczeniu np. tych 2000 postów, to po pewnym czasie zrobi nam się niebiesko i taka ranga znowu nie będzie niczym szczególnym, żadnym wyróżnieniem.
edit:
właśnie PatuŚ - Dusqmad pewnie dysponuje szerszą gamą kolorów niż my
Może ta nowa ranga byłaby przyznawana przez administratora/moderatorów, tak aby miały ją osoby, które naprawdę sobie na nią zasłużyły? Tzn. pisały nie tylko dużo, ale i na temat, dużo wniosły na forum, ich posty były wartościowe itp.
Bo jeżeli będzie osiągalna po przekroczeniu np. tych 2000 postów, to po pewnym czasie zrobi nam się niebiesko i taka ranga znowu nie będzie niczym szczególnym, żadnym wyróżnieniem.
edit:
właśnie PatuŚ - Dusqmad pewnie dysponuje szerszą gamą kolorów niż my
Michael Scofield
Oo!!! To jest świetnie idealny pomysł!!agulec pisze:Może ta nowa ranga byłaby przyznawana przez administratora/moderatorów
Michael Scofield
ooo to też moze cos dla elity grafików? jsporo ich tutaj ale sa tacy którzy sa naprawde dobrzy i szczególnie zasługuja na dodatkowe wyróznienie^^
co myslicie?
co myslicie?
Michael Scofield
ooo!! Taki grafik ^^ Ale to już różowy xD
Michael Scofield
no moze bez przesady...Hand i MarQ różowi? nieee.Aglek pisze: Ale to już różowy xD
To Agulec byłoby dobre. Taki typ jak 'ekipa Forum'. Pomysł jest świtny.