Michael Scofield
Króciutki niusik:

Dominic Purcell został nominowany do AFI AWARD (Nagrody Australijskiego Instytutu Filmowego) w kategorii Najlepszy Aktor za rolę w PRISON BREAK. Jego rywalami są:
Eric Bana - "Lucky You"
Julian McMahon - "Nip/Tuck"
Hugh Jackman - "The Prestige"
Uroczysta gala odbędzie się 5 i 6 grudnia w Melbourne

źródło: http://www.afi.org.au/awards/nominees.asp

:shock: dla mnie szok ^^
Lincoln Burrows
AutumnLeaf pisze::shock: dla mnie szok ^^
a dla mnie wrecz przeciwnie i trzymam za niego kciuki.. gra lincolna zjefajnie wlasnie tak jak powinien jest super !
T-Bag
A może jednak zasłużył; grając twardziela, zresztą ta nagroda nie należy do prestiżowych jak przykładowo Oscar, wiec nie ma się czego obawiać jeśli chodzi o osoby, które jednak za jego osobą, czy za samym aktorem nie przepadają, dla mnie to wręcz normalne - każdy zasługuje na nagrodę; inni na najlepszą, a innie na troszkę mniej, ale jednak każdy, bez wyjątków, a niestety w tym showbiznesie jest całkiem inaczej
Michael Scofield
hehe pochodzi z Australii to chociaż go nominowali ;)
on czy twardziela, czy zwykłego faceta, gra tak samo, żadnej różnicy. Przykro mi, ale ja tu nie widzę żadnego talentu.
Michael Scofield
Michael Scofield
własnie, być może zasłużał na nominacje do takowej nagrody. :-)
osobiscie postac grana przez niego podoba mi się, na pierwszy rzut oka - twardziel, jednakze po blizszym poznaniu równiez ma uczucia i jest wrażliwy..
trzymam za niego kciuki :-P
Michael Scofield
Ja oglądając jego grę, czuję się czasami, jakbym patrzyła na manekina, kóry mruga oczami i wydaje jakieś dźwięki.
Od początku go nie lubiłam i nie polubię, choćby niee wieem co.
Absolutnie nie mam zamiaru obrażać jego fanów, po prostu jestem szczera i nie zamierzam piać o nim peanów skoro nic w nim nie widzę;)
Lincoln Burrows
Ja oglądając jego grę, czuję się czasami, jakbym patrzyła na manekina, kóry mruga oczami i wydaje jakieś dźwięki.
ale wlasnie taki jest lincoln burrows !!!! mrukliwy brutal !! pomysl..
Michael Scofield
ależ ja cały czas myślę i do inych wniosków nie dochądzę. Czasami zmieniam zdanie, a czasami trzymam się swoich racji do upadłęgo.
Nawet mrukliwego brutala można zagrać w ciekawy sposób, jeżeli tylko aktor ma charyzmę.
Może jeszcze kiedyś przekonam się do tego aktora, ale nie bardzo w to wierzę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”