John Abruzzi
Wentworth Miller kocha swoją pracę, wszyscy o tym wiemy... ale czy wiedzieliście, że również uwielbia kręcić sceny pełne akcji i kaskaderskie?
"W przeciętnym filmie, jest zwykle jeden wypadek samochodu lub strzelanina. A w serialu mamy to wszystko co tydzień. Bylem już duszony, grożono mi śmiercią nożem, kastetem i innymi rożnymi rodzajami broni. Kręcenie tego rodzaju scen jest dość wymagające, w większości z nich uczestniczę sam, a jest ich w serialu naprawdę sporo"
Źródło: prisonbreak.org.pl
"W przeciętnym filmie, jest zwykle jeden wypadek samochodu lub strzelanina. A w serialu mamy to wszystko co tydzień. Bylem już duszony, grożono mi śmiercią nożem, kastetem i innymi rożnymi rodzajami broni. Kręcenie tego rodzaju scen jest dość wymagające, w większości z nich uczestniczę sam, a jest ich w serialu naprawdę sporo"
Źródło: prisonbreak.org.pl
Świeżak
prawie jak kamikadze
.. a prawie robi wielka roznice heh
.. a prawie robi wielka roznice heh
Michael Scofield
a kto by tam nie lubił odrobinki adrenaliny
. to zrozumiałe...ale co maja jakieś sceny grożenia nożem albo kastetem do wyczynów kaskaderskich
??
T-Bag
patus1905 zgadzam sie; przecież to co się dzieje w PB nie jest niczym nie zwykłym; niby serial sensacyjny jednakże nie ma tutaj scen, które by człowiek ryzykował własnym życiem czy coś, za bardzo to wyolbrzymili - zresztą sam Miller chyba do końca nie jest pewien jakie to są sceny kaskaderskie... nie ogląda filmów i się nie zna 
Michael Scofield
no własnie .chyba jedyna prawdziwa scena kaskaderska przez duże K w PB bedzie ta akcja z helikopterem w przyszłych odcinakach
, dlatego czekam ..i czekam na 6 i 7 odcinek 
T-Bag
no tak, można by było zaliczyć, aczkolwiek zależy to od sytuacji jak się potoczy; jeśli to będzie tylko sekundowa akcja na lince, aby tylko przenieśli ich ze Sony na zewnątrz to nie będzie to nic specjalnego, ale zobaczymy
Michael Scofield
no własnie, rowniez jestem ciekawa jak sie potoczy ta akcja z helikopterem..
trzeba niestety czekać..
zgadzam sie z powiedzeniem, że w PB co tydzien jest jakaś scena z wypadkiem, zabójstwem, itp., jednakże najwiekszym wyczynem kaskaderskim było, gdy to Patooshik skoczył z tej wieży. prawie jak na bungie [nie wiem jak to sie pisze^^].
trzeba niestety czekać..
zgadzam sie z powiedzeniem, że w PB co tydzien jest jakaś scena z wypadkiem, zabójstwem, itp., jednakże najwiekszym wyczynem kaskaderskim było, gdy to Patooshik skoczył z tej wieży. prawie jak na bungie [nie wiem jak to sie pisze^^].
John Abruzzi
No nie wiem czemu on tak powiedział, że ma do czynienia ze scenami kaskaderskimi bo ja tam nic takiego nie widziałem jeszcze od samego początku. Może i groźne są sceny jak ktoś wywija nożem czy kastetem ale napewno nie są to sceny kaskaderskie bo tu żadnego maksymalnego wyczynu nie ma.
Michael Scofield
dokładnie, też się nad tym zastanawiałam, on tylko mówi o scenach, którą mrożą krew w żyłach jemu 
a jeżeli chodzi o scenę kaskaderską , to na pewno był nią skok z motora do rzeki w 2 sezonie^^.
a jeżeli chodzi o scenę kaskaderską , to na pewno był nią skok z motora do rzeki w 2 sezonie^^.