Zaczyna sie sprawdzać powiedzenie "Co za dużo to niezdrowo" Teraz też wydaje mi się, że to wszystko mnie już męczy ale zobaczymy co nam zaoferują, pierwszy odcinek napewno zobaczę i czekam na niego, jak mnie zniechęcą na samym początku to mogą stracić jednego widzaTanira pisze:Zastanawiam sie nawet czy bede sciagac bo już pomału mi sie odechciewa
Fernando Sucre
Mahone
Coś w tym jest... Zresztą, zamiast wydurniać się z 13 odcinkami to mogli normalnie, powoli dolecieć do 22.Mia pisze:13 "niedorobionych' odcinków
Jednak 2 pierwsze seozny były najlepsze.
Fernando Sucre
Screeny od ThePrisonBreak.net z 3 traileru, dla wyczytania czegoś dokładniej
wygląda jakby miał zaraz zemdleć
a tu jakby go coś bolało
oni są chyba na siebie skazani
???????
Mahoniaczkowi jak ładnie w czarnym
kojak powraca
czy to nie T-Bag???
cóz za ujęcie
ona chyba jednak żyje
wygląda jakby miał zaraz zemdleć
a tu jakby go coś bolało
oni są chyba na siebie skazani
???????
Mahoniaczkowi jak ładnie w czarnym
kojak powraca
czy to nie T-Bag???
cóz za ujęcie
ona chyba jednak żyje
Mahone
Oj tak, żyje żyjeMia pisze:ona chyba jednak żyje
Michael Scofield
U ła.. ile akcji
Michael jak zwykle cierpiący xD Alex za kratkami oO
tylko szkoda, że ma takie krótkie włosy

No ciekawe, ciekawe.. mam nadzieję, że sezon 4 będzie tak dobry jak trailer, ale właściwie to trailery zwykle są lepsze niż film.
Mia, dobrze powiedziane. Fajnie to wszystko streściłaś, ale mam nadzieję, że się mylisz i w nadchodzącym sezonie będzie co oglądać.. chociaż już pisząc to mam mieszane uczucia
My po prostu już za długo czekamy :]
pam pa ram.. moje życzenie się spełniło - Mahone w czarnym mmmm...Mia pisze:Mahoniaczkowi jak ładnie w czarnym
chyba T-Bag. Na początku myśleliśmy, że Linc bije Alexa, ale patrząc po ubraniach, to raczej Teddy, co nie powinno, ale mnie cieszyMia pisze:czy to nie T-Bag???
No ciekawe, ciekawe.. mam nadzieję, że sezon 4 będzie tak dobry jak trailer, ale właściwie to trailery zwykle są lepsze niż film.
Mia, dobrze powiedziane. Fajnie to wszystko streściłaś, ale mam nadzieję, że się mylisz i w nadchodzącym sezonie będzie co oglądać.. chociaż już pisząc to mam mieszane uczucia
My po prostu już za długo czekamy :]
Michael Scofield
Łooo... Chyba Mia masz rację... Im chyba brakuje pomysłów. Ale jak zwalą taki serial too..I chyba nie stracą tylko jednego. Sie mogą pożegnać z wielką oglądalnością.
Michael Scofield
Łoo matko Alex w czarnym sweterku - Bosko 
T-bag +rąsia w wąsach wyglada jak alfons
a Jednak Lincoln pomoże Michaelowi , po tym co powiedział w 3x13 myslałam że już więcej nie zobaczymy jego krzywej "aparycji"
T-bag +rąsia w wąsach wyglada jak alfons
a Jednak Lincoln pomoże Michaelowi , po tym co powiedział w 3x13 myslałam że już więcej nie zobaczymy jego krzywej "aparycji"
Na wszystkich ujeciach z Alexem wydaje mi się, że się obciął
Piękny sweterek
On też
Tylko czemu wsadzili go za kratki 
Nie przypuszczałam, że ta prostytutka będzie czekać na T-Baga...
Nie przypuszczałam, że ta prostytutka będzie czekać na T-Baga...
Michael Scofield
Nie wydaje Ci się , obciął się na bank - ale i tak wygląda niezwykle i powalająco 
Niech mi lepiej ktoś powie kto jest na 8 zdjęciu bo takie rozmyte ze nie mogę nikogo poznac
Niech mi lepiej ktoś powie kto jest na 8 zdjęciu bo takie rozmyte ze nie mogę nikogo poznac
Mahone
Na 8 ? TAm jest Sofia, i jakiś facet podobny.. do Bill Kima
( co raczej jest niemożliwe )
T-Bag
Mi sie zdaje, że na ósmym jest ten agent rządowy Don i jakaś babka, ale nie wiem która to. A Alex to chyba faktycznie się obciął - ale to przecież w niczym nie przeszkadza 
Michael Scofield
chyba jakby sie ostro na solarce przysmazył .. przeciez to jest ktoś czarnoskóryAlexxa pisze:do Bill Kima
racja to chyba ten nowy , widac że gentelmen z niego żaden bo poniewiera tam, jakas kobitke , ale to nie jest SofiaMahonia pisze:Mi sie zdaje, że na ósmym jest ten agent rządowy Don
Ja wolę go i tak i tak. Byle nie na łysoPatuŚ pisze:Nie wydaje Ci się, obciął się na bank - ale i tak wygląda niezwykle i powalająco
Ale lepiej mu w krótkich włosach. Ale najkrócej chyba jest obcięty w Helikopterze w ogniu
Ciekawe czy T-Bag sobie ułoży zycie z tą dziewczyną
Fernando Sucre
Ta babka nie przypomina mi Sofii, kurde kto to jest??A ten facet to zupelnie nowa twarz ale skoro szarpie sięz kobietą to szmaciarz z niego niezły i pewnie go nie polubięAlexxa pisze:Na 8 ? TAm jest Sofia, i jakiś facet podobny.. do Bill Kima
Zgadzam się!Alex w krótszych włosach i w czarnym wygląda boskoPam pisze:Ale lepiej mu w krótkich włosach
Michael Scofield
A zadam małe pytanko : a wczym on bosko Nie wygląda ?Mia pisze:Zgadzam się!Alex w krótszych włosach i w czarnym wygląda bosko
Coraz gesciej się robi od Trailerów, spojlerów itp... nono już czuć z daleka zbliżający się 4 sezon
Fernando Sucre
No wiesz ja nie jestem zagorzałą fanka William'a, ale muszę przyznać, że na tych screenach wygląda...ciachowoPatuŚ pisze:a wczym on bosko Nie wygląda ?
On dla mnie zawsze pozostanie boskim facetem
Czy będzie w długich, czy też w krótkich włosach, to dla nie "może" nie będzie sprawiało różnicy
Mi sie podoba taki jaki jest i niech tak zostanie 
Michael Scofield
Nie ma co tu kryc- co prawda to prawdaPam pisze:On dla mnie zawsze pozostanie boskim facetem
Ja chcę już 4 sezon : zobaczyc Alexa w tym wdzianku czarnym, minę Michaela jak zobaczy Sarę itp.
Ja też już nie mogę doczekać
Napewno Alex nas jeszcze czymś zaskoczy... Jakimś pięknym wdziankiem albo akcja bez pistoletu. Mówię, poczekamy, zobaczymy... To już niedługo
Tylko chcę wiedzieć co się stanie z T-Bagiem, a także z Sucre i Maricruz, a także Bellickiem...
Tylko chcę wiedzieć co się stanie z T-Bagiem, a także z Sucre i Maricruz, a także Bellickiem...
Mahone
Ii taamPam pisze:co się stanie z T-Bagiem,
Fernando Sucre
A czy na tym 8. zdjęciu to nie jest ten cały Wyatt i Susan? Bo przecież było w spoilerach, że on ją więzi wbrew jej woli, więc by pasowało.
A co do Alexa i więzienia, to wydaje mi się, że Michael pomoże mu się z tego więzienia wydostać. Bo najpierw widzimy Alexa za kratkami, a potem Alexa razem z Michaelem jak uciekają. A potem Alex spotyka Linca, który nie popiera tego, co zrobił Michael ;-)
A później to Linc uderza jakiegś gościa pracującego dla Firmy - tak mówił The Man w którymś spoilerze.
A co do Alexa i więzienia, to wydaje mi się, że Michael pomoże mu się z tego więzienia wydostać. Bo najpierw widzimy Alexa za kratkami, a potem Alexa razem z Michaelem jak uciekają. A potem Alex spotyka Linca, który nie popiera tego, co zrobił Michael ;-)
A później to Linc uderza jakiegś gościa pracującego dla Firmy - tak mówił The Man w którymś spoilerze.
T-Bag
To na pewno nie jest Susan - nie te włosy, zresztą twarz tez nie jest podobna. Kilka postów wyżej napisałam, że ten gość to chyba agent rządowy Don i ciągle będę przy tej wersji ;-)Luthien pisze:A czy na tym 8. zdjęciu to nie jest ten cały Wyatt i Susan?
A co do Mahona za kratkami, to fajnie by było gdyby Mike mu pomógł (może tak będzie?)
Mahone
Mahone za kratkami to jakaś ściema jest... znowu???
ta kolesiówa wcześniej nie było jej w ogóle to to może jest ta nowa, od tego kolesia od walizki? ta co w nazwisku ma coś z liściem...
ciekawe, ciekawe...
no i ta moja słabość do facetów w czerni (hah)
mogliby dać jak Susan się bawi z córeczką... ^^
ta kolesiówa wcześniej nie było jej w ogóle to to może jest ta nowa, od tego kolesia od walizki? ta co w nazwisku ma coś z liściem...
ciekawe, ciekawe...
no i ta moja słabość do facetów w czerni (hah)
mogliby dać jak Susan się bawi z córeczką... ^^
Świeżak
Najbardziej się ciesze że TBah bd z Siostra zakonna ;D Fajny związek z nich 
Świeżak
przepraszam, a to nie jest czasem żona waszego boskiego AleXa ?