C-Note
Widziałem już te trailery 4 sezon zapowiada się zajefajnie
Fernando Sucre
Fernando Sucre
No rozkrę cają się z tym promowaniem, już 3 zwiastuny
Łysy góru sie pojawił - podoba mi się ta postać nie wiem czemu
mam nadzieję, że będzie go więcej w tym sezonie, Mahone z Linc'iem...i sie nie szarpią, no no. Minę Michael'a już po części znamy kiedy zobaczy swoją wskrzeszoną z martwych ukochaną.Nie ma co bedzie się działo ;-)
T-Bag
Wiedziałam, że Mahone będzie sie bił z Linkiem. Gdzie tak Mike się z Alexem skradał po ogródku? Co raz lepsze te trailery, nie moge się jeszcze bardziej doczekać 4 sezonu. Wiem, że jestem psychopatką, ale Alex jak ślicznie wygląda, o wiele, wiele lepiej niż w 3 sezonie
OMG
przed chwilą się jeszcze bardziej temu przyjrzałam i Alex zostanie złapany i znowu wsadzony do paki
Nie róbcie takich jaj
A T-Bag w wyrku jest z tą niby siostrą zakonną od Lechero.
Ostatnio zmieniony 2008-07-04, 16:44 przez Mahonia, łącznie zmieniany 1 raz.
No coraz ciekawiej sie robi
Nawet Teddy z kims do łóżka poszedł
Ja wiedziałam, ze Linc dołaczy do Mike'a... Przecież by go samego nie zostawił
Ja wiedziałam, ze Linc dołaczy do Mike'a... Przecież by go samego nie zostawił
Michael Scofield
Ale zbyt szczęśliwa to ona nie jest!Mahonia pisze:A T-Bag w wyrku jest z tą niby siostrą zakonną od Lechero.
Czy ona nie jest martwa??
Pod koniec widać Mika bardzo spoconego i z taka miną jakby był porządnie skaleczony...
C-Note
No Teddy Teddy z ciebie to jest agent............wyszedł ze sporej ilości opresji no i żeby sobie samopoczucie poprawić to do łóżka poszedł....nieładniePam pisze:No coraz ciekawiej sie robiNawet Teddy z kims do łóżka poszedł
Ostatnio zmieniony 2008-07-04, 17:26 przez Ernest, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Jak się normalnie ogląda to mi sie wydaje, ze jakis ruch widać, ale wtedy zatrzymuje i ten wzrok taki martwy... Nie jestem pewna czy ona żyje...Mahonia pisze:Chyba nie jest. A może? Ale chyba nie...
C-Note
A to dopiero niespodzianka..gdyby ona martwa była.....LOL
T-Bag
Do T-Baga to nawet byłoby podobne gdyby ona była martwa, ale nie sądzę.
C-Note
Ja też wątpię żeby z martwą.....nie no to chyba przesada.
Michael Scofield
Ale T-Bag jest do tego zdolny!! Przecież na początku jak Mikowi przedstawiali T-Baga to mówili, ze tam gwałcił i zabijał!!
Mahone
Jedyne co mnie zaciekawiło z tym trailerze to T-bag z jakąś kobietą w łóżku
. Eh, eh , jednak jego popęd jest silniejszy od niego xD. Ale z drugiej strony.. dlaczego ma sobie żałowac? 
C-Note
Nie powinien sobie żałować to jedyne co mu zostało...no i po ciężkiej pracy zasłużył sobie na odrobinę przyjemności...Alexxa pisze:dlaczego ma sobie żałowac?
T-Bag
jestem ciekawa po jakiej ciężkiej pracy? gwałciciel i przyjemności? no cóż nie popieram tego, ciekawe czy ona miała ochotę na taką przyjemność?Ernest pisze:o i po ciężkiej pracy zasłużył sobie na odrobinę przyjemności...
Michael Scofield
Mam to samo przekonanie!!Mahonia pisze:jestem ciekawa po jakiej ciężkiej pracy? gwałciciel i przyjemności? no cóż nie popieram tego, ciekawe czy ona miała ochotę na taką przyjemność?
No bo ta "przyjemność" wg. mnie jest kosztem tej laski... Ja dalej uważam, ze ona nie żyje!!
Michael Scofield
jakoś nie za ciekawy ten nowy trailer.
coś czuje, że nie będzie mi się podobał 4 sezon
coś czuje, że nie będzie mi się podobał 4 sezon
Poczekamy, zobaczymy, Tanira
Ja tylko czekam na Alexa
I na powrót Sary 
Michael Scofield
dokładnie poczekamy zobaczymy ^^
chyba, że zrobią coś co mnie zmienie z krzesła
chyba, że zrobią coś co mnie zmienie z krzesła
Mahone
No cóż... jakoś tam pomagał w 3 sezonie z tym ich podkopem, czy co to było. A dawna sprawność mu już nie wróci, no i wiek już ni tenMahonia pisze:ciekawa po jakiej ciężkiej pracy?
Jeśli nie miała to coś z nią nie takMahonia pisze:czy ona miała ochotę na taką przyjemność?
Świeżak
Moim skromnym zdaniem sądzę że zapowiada się bardzo dobry, kolejny sezon

Może... Mimo iż trzeci sezon był trochę naciagany, to jakoś przez niego przebrnęłam...
Czwarty już jest naciagany... Powrót Sary, być może powrót Kellermana do tego... Wszystko do kitu ^^
Czwarty już jest naciagany... Powrót Sary, być może powrót Kellermana do tego... Wszystko do kitu ^^
Świeżak
Założę się że reżyserzy tak nakręcą kolejny sezon, że też będziemy go oglądać z WIELKIM zaciekawieniem... 
Fernando Sucre
Tak samo miało być z 3dav pisze:Założę się że reżyserzy tak nakręcą kolejny sezon, że też będziemy go oglądać z WIELKIM zaciekawieniem...
Michael Scofield
Mia nic dodać nic ująć.
Zastanawiam sie nawet czy bede sciagac bo już pomału mi sie odechciewa
Zastanawiam sie nawet czy bede sciagac bo już pomału mi sie odechciewa