szalona 15-letnia fanka Willa, pochodzi jak polowa forum^^ z Poznania, napisała 414 postów, ma bardzo fajne poczucie humoru i genialna sygne od Taniry
Michael Scofield
Mahonia
szalona 15-letnia fanka Willa, pochodzi jak polowa forum^^ z Poznania, napisała 414 postów, ma bardzo fajne poczucie humoru i genialna sygne od Taniry
T-Bag
B...
ostudzona fanka Willa, ale zawsze ;-) jest pełnoletnia, napisała 2966 postów, nie posiada sygny, bardzo miła, zabawna
ostudzona fanka Willa, ale zawsze ;-) jest pełnoletnia, napisała 2966 postów, nie posiada sygny, bardzo miła, zabawna
Mahone
Mahonia
zagorzała fanka Willa, mieszka w Poznaniu, ma dwoje rodzeństwa (jest najmłodsza)- miłego brata, który remontuje jej pokój
, miła, sympatyczna, fajnie się z nią rozmawia 
zagorzała fanka Willa, mieszka w Poznaniu, ma dwoje rodzeństwa (jest najmłodsza)- miłego brata, który remontuje jej pokój
T-Bag
Madzialena
mieszka w Krakowie, uwielbia grać w siatkówkę, ma brata, który pracuje w firmie jej taty, fanka Willa jak większość osób na tym forum
, miło sie z nia gada, przyjazna ;-)
mieszka w Krakowie, uwielbia grać w siatkówkę, ma brata, który pracuje w firmie jej taty, fanka Willa jak większość osób na tym forum
Michael Scofield
Mahonia
15-letnia fanka Mahona (ble), zakrecona na jego punkcie totalnie. Mieszka w poznaniu xD. Lubi sport i ma fajny av
15-letnia fanka Mahona (ble), zakrecona na jego punkcie totalnie. Mieszka w poznaniu xD. Lubi sport i ma fajny av
Michael Scofield
Edzik
szaaaalona fanka pana Walkera...wie co dobre
lubi Piutbulla i chyba nie lubi Alexa
dołączyła do nas 6 czerwca i kurde załuję ze tak pozno
szaaaalona fanka pana Walkera...wie co dobre
lubi Piutbulla i chyba nie lubi Alexa
dołączyła do nas 6 czerwca i kurde załuję ze tak pozno
B...
Najzacieklejsza fanka Alexa
Bardzo go uwielbia. Lubi duzo pisać, a także oceniać prace innych (szczególnie pozytywnie).
Najzacieklejsza fanka Alexa
Michael Scofield
B... no swoj czlowiek! Lubi Paula a to wazne
Lubi Pitbulla a to tez wazne. nawet pisala do TV. Tez lubi Alexa ale to nie wazne xDzdala mature bardzo dobrze ma na imie beata i chce isc na prawo
Michael Scofield
edzik emmmm edzik to edzik ^^ YCD i wiadomo o co chodzi ^^ wspole przezywanie finalu to jest coś xD lubi pana W. ma juz 300 postow i nie ma jej na gadu ^^
Michael Scofield
tania!!!
ania jej na imie ma 27 lipca imieniny, ma dwa n-y gadu, kocha sie w whistku, robi swietne avy i sygny, pisze cudne opwiadania i wiersze, ma postow od zaje***ia, idzie na biotechnologie lub biochemie, mieszka w poznaniu, ogladala ze mna ycd, ma sonny ericsona, oglada csi
ania jej na imie ma 27 lipca imieniny, ma dwa n-y gadu, kocha sie w whistku, robi swietne avy i sygny, pisze cudne opwiadania i wiersze, ma postow od zaje***ia, idzie na biotechnologie lub biochemie, mieszka w poznaniu, ogladala ze mna ycd, ma sonny ericsona, oglada csi
Michael Scofield
edzik ^^ znam od dawna z pewnego miejsca ^^ Wielbi pana Walkera, ale zarywa do mojego Messera xD Lubi YCD, kiedyś z tego co wiem szlała na punkcie pana M. ^^
Michael Scofield
Autumn xD
Hm... Jesienia
Lubi Messera *przystojniaka* 
śmieje się bez przerwy!!
ma 2799 postów i dołączyła prawie rok temu 
Hm... Jesienia
śmieje się bez przerwy!!
Michael Scofield
Aglek^^
Ma 14 lat i mieszka yyy^^ no i dołączyła 23 lutego, i lubi LJ'a...xDD tyle wiem..wiem wiem DUŻO^^
Ma 14 lat i mieszka yyy^^ no i dołączyła 23 lutego, i lubi LJ'a...xDD tyle wiem..wiem wiem DUŻO^^
Michael Scofield
Sebo
Potrafi byc poważny xD dołączył 10 dni przede mną
Ma 22 lata
Pracuje
I ma 972 posty 
Potrafi byc poważny xD dołączył 10 dni przede mną
Michael Scofield
Sebo
niezmienny av, wymowny podpis
ma 22 lata i w koncu nie wiem czy idzie do tego wojska czy nie? xD
ups
niezmienny av, wymowny podpis
ups
Michael Scofield
B... ma na imie beata i oryginalny nick oraz 2973 posty co daje jej 3 pozycje wsrod najczesciej udzielajacych sie uzytkownikow
T-Bag
edzik
fanka pana Walkera, pochodzi z 'skąd ze znowu'
jest Fernando Sucre, ma 301 postów, ogółem spoko laska ;-)
fanka pana Walkera, pochodzi z 'skąd ze znowu'
Michael Scofield
Mahonia, ma 15 lat, jak wskazuje nick, podpis, sygna, uwielbia Alexa, mieszka sobie w Poznaniu i nie dawno dołączyła do forum.
T-Bag
Sebo swietny kumpel zawsze pomocny no i najwazniejsze super sie z nim gada ;-)
Piotras
Wielki fan C-Note'a. Można z nim się porozumieć. Robi fajną grafikę
Wielki fan C-Note'a. Można z nim się porozumieć. Robi fajną grafikę
Michael Scofield
Pam
Uwielbia Łila,Ma 14 lat, mieszka w Wągrowcu o ile dobrze pamietam ;D
Kochana i świetnie się rozmawia ;]
Uwielbia Łila,Ma 14 lat, mieszka w Wągrowcu o ile dobrze pamietam ;D
Kochana i świetnie się rozmawia ;]
Michael Scofield
Xaneta,
Mieszka baaaaardzo daleko xD ma 13 lat na które nie wygląda
Ślini się na widok Podolskiego lub jak woli "Pedalskiego", do tego stopnia, że musi się opanowywać
Po wakacjach idzie do nowego gimnazjum, gra w siatkę i na gitarze^^
Mieszka baaaaardzo daleko xD ma 13 lat na które nie wygląda
T-Bag
Xaneta
bardzo sympatyczna 13 latka, zrobiła mi ładne avki
mieszka w Olsztynie, jest na forum od 27 stycznia 2008, świetna, miła userka ;-)
bardzo sympatyczna 13 latka, zrobiła mi ładne avki
Michael Scofield
mahonia
sympatyczna, pochodzi ze stolicy wielkopolskiego, ma sygne zrobiona przez tanie a ava to nie wiem bo nie napisala xD. Spokojna i fajnie sie z nia gada
sympatyczna, pochodzi ze stolicy wielkopolskiego, ma sygne zrobiona przez tanie a ava to nie wiem bo nie napisala xD. Spokojna i fajnie sie z nia gada
Michael Scofield
Agulec ma 21 latek,mieszka w Poznaniu.Wolałaby oczywiście w Mahonarium-krainie w której mogłaby cały czas napalać się nad Williamem i nikt by jej nie zrzędził nad uchem że jest za stary ;D
Ma przeboski av,zmiana była bardzo duża,robi piekne rzeczy w PS'ie i napisała przeboskie opowiadanie o uzytkownikach forum xD
Ma przeboski av,zmiana była bardzo duża,robi piekne rzeczy w PS'ie i napisała przeboskie opowiadanie o uzytkownikach forum xD