T-Bag
T-Bag
Michael Scofield
T-Bag
Michael Scofield
T-Bag
Xaneta, , a może coś ściągasz i dlatego jest tak wolno?
Michael Scofield
haha .. ja tu nie wyjade z tym szajsem BC bo nawet nie ma porównania..a jak sprawdzam to mój server jest w Malmo w szwecji ;-D
Moze ktos wie jaki jest dobry bezprzewodowy internet ? może ktoś ma coś godnego polecenia ?
Moze ktos wie jaki jest dobry bezprzewodowy internet ? może ktoś ma coś godnego polecenia ?
Michael Scofield
--'
ja tego nie będę komentować ^^
Michael Scofield
ahahahaha, chcecie się pośmiać?xD bo ja sama nie wyrabiam xD
w domu to ja normalnie szaleje xD
w domu to ja normalnie szaleje xD
Tweener
Michael Scofield
jak zobaczyłam wynik Jesieni to mi się humor poprawił xD
Download mam najlepszy póki co
Download mam najlepszy póki co
Michael Scofield
Ostatnio zmieniony 2008-06-30, 23:20 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
hahaha! Ja to nie wyrabiam jak patrzę na swój xDxDxD
Czekajta tylko do akademika wrócę, zmiotę wszystkich swoim wynikiem xD
Czekajta tylko do akademika wrócę, zmiotę wszystkich swoim wynikiem xD
Michael Scofield
zrobiłam test jeszcze raz i proszę co mi wyszło xD

Niewielka różnica

Niewielka różnica
T-Bag
No nie ktorym zazdroszcze swietne predkosci macie ;-) a Ci co maja mało pewnie w tym czasie sciagaja wiec dlatego pewnie taka predkosc a nie inna 
Michael Scofield
AutumnLeaf pisze:ahahahaha, chcecie się pośmiać?xD bo ja sama nie wyrabiam xD
haha ^^ to coć jak u mnie było 67 , ale ten test to jakas lipa bo potem zaraz zrobiłam drugi i juz było coś koło 1200
T-Bag
jaka lipa wcale NIE poprostu predkosc internetu nie jest cały czas taka sama co chwila sie zmnienia i dlatego nie ktorym wychodza takie predkosci a nie inne,a moze nawet ktos cos sciaga lub wysyla dlatego ma taka mała a pozniej juz nie sciaga i jest wieksza ;-)PatuŚ pisze:haha ^^ to coć jak u mnie było 67 , ale ten test to jakas lipa bo potem zaraz zrobiłam drugi i juz było coś koło 1200
Michael Scofield
no ale daj spokój ..ja specjalnie jak robiłam te testy to wyłaczałam ściaganie - ja rozumiem jakies rozbierznosci w setkach ale z 60 do 1200-1500 to chyba nie jest możliwe
T-Bag
spoko spoko przeciez kazdy ma swoje zdanie i moze Ty masz racje ;-) Ogólnie mówiac to mi przynajmniej sie wszystko zgadza a moze dlatego ze mieszkam w Bydgoszczyno ale daj spokój ..ja specjalnie jak robiłam te testy to wyłaczałam ściaganie - ja rozumiem jakies rozbierznosci w setkach ale z 60 do 1200-1500 to chyba nie jest możliwe
Michael Scofield
Michael Scofield
Michael Scofield
No to mój

A był szybszy

A był szybszy
John Abruzzi
Sara Tancredi