Michael Scofield
Michael Scofield
Kosmetyki

Post autor: B... »

Trzeba rozruszac ten dział trochę, skoro juz został utworzony ;-)
Na początek proponuje taki temat: kosmetyki.

A zatem: jakich kosmetyków uzywacie? Jakie polecacie? Jakie są wasze ulubione?
marki, sklepy itp.

ja ostatnio zakupiłam sobie krem nawilzajacy z serii A.A. Cosmetics za jakies 19 zł do cery naczynkowej i dostałam uczujenia ahahaha :roll: stosowal to ktos moze?
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Kosmetyki

Post autor: edzik »

nie...ja mam tego troche xD. Polecam Garnier czytsa skora. NHie wiem w sumie jak to nazwac reklamuja to w tv. Jest to zel do twarzy maseczka i piling w jednym. Do tego mam jakis krem, nie za drogi nastolatki. Jestem uzalezniona od pomadki do ust nivea! non stop nosze w kieszeni i sie maluje juz tak pewnie ze 2 lata xd. mam tez fiola na punkcie malowania paznokci wiec mozna znalezc u mnie calkiem sporo lakierow.
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Post autor: Pam »

Ja też nie stosowałam.
Ale też jak edzik polecam GARNIER czysta skóra, tylko dawno go nie stosowałam...
Albo też różnego rodzaju dezodoranty... Mój ulubiony zapach to niebieska herbata... Jest w zestawie z perfumem... Polecam... :-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

Iwostin.Coś tam do skóry.Dostałam ostatnio próbki i nawet skuteczne.
a tak to Nivea Visage Young Peeling.
Dezodorant Rexona Aloe Vera a perfuma Missy 'Azzuro'Kiedyś dostalam i do tej pory używam.
Michael Scofield
Michael Scofield

pomadka NIVEA hmmm skad ja to znam? ^^
Mlik & Honey :-D

dla mojej cery NIVEA jest bardzo odpowiadajace, bo po tym uczulenie mi nie grozi :lol:
z kosmetyków mam fioła na punkcie kremów i toników do twarzy, a ze mam cere suchą i naczynkowa do tego musze bardzo uwazac co kupuje bo moze byc zle xD

LOreal Paris - Pure Zone Tonik oczyszczająco- kojący to ostatnio stosowałam, ale juz mi sie konczy wiec skoncze z eksperymentami i wróce do Nivea - Visage.

Edzik pisałas o paznokciach: wolisz jednolite kolory czy wzorki? mi sie strasznie podoba french manicure ale na moich paznokciach długo nie wytrzyma xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Edzik pisałas o paznokciach: wolisz jednolite kolory czy wzorki? mi sie strasznie podoba french manicure ale na moich paznokciach długo nie wytrzyma xD
B... ja to co leci! zalezy tez od ilosci czsu okazji i wogole. Do szokly to raczej jasne barwy i jednoloite a we wakacje szaleje. Juz sie zaopatrzylam w lakiery. Wzroki wymyslam jzu mi brakuje pomyslow Xd. I jeszcze naklejki... Wyczailam taka fajna blaszke do wzorkow na allegro i chyba se zakupie...
Mlik & Honey
truskaweczka <mniam>

Od jakis 3 lat uzywam C-thru Emerald czy jakos tak...zielone takie. Slicznie pachna i bardzo trwale sa.

Zapomnialam jeszcze o jednej bardzo waznej rzeczy: najlepszy pod sloncem (jak narazie) antyperspirant Etiaxil.
Mahone
Mahone

Post autor: Madzialena »

Używam głównie kosmetyków z Avonu. Ciocia ma w tej firmie jakieś poważne stanowisko. Czasem daje cosik :P poza tym mamy 30% zniżki.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Aglek »

pomadka NIVEA hmmm skad ja to znam? ^^
Mlik & Honey :-D
Moja ulubiona :P

Ja głównie delikatnych kosmetyków :D Tylko jakieś oczyszczające :P Głównie z Vichy bo mam tam znajomych :P
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

U mnie ostatnio tez króluje Avon , gdyz siostra jest uzalezniona od zamaawiania i po domu wala się milion katalogów - seria balsamów do ciała jest boska zwłaszcza: kokos & papaya i jarzyna & wanilia , fajna jest tez galaretka do ciała :-D Hym *mysli*- z Avonu znam jeszcze jendą rzecz godna polecenia Podkład avon Prefectwear - pierwszy raz jestem tak zadowolona z podkładu , jest na prawde dobry maskuje niedoskonałosci, matuje , przy wysokiej temp. nie "splywa" , poza tym jest lekki.

nie lubie dezydorantów- jakoś do mnie nie przemawiaja

Kocham za to mój fioletowy lakier do paznokcie Virtual hot pot (z Joko ) - zazwyczaj zadko malowałam paznokcie ale od tego lakieru jestem uzalezniona
Michael Scofield
Michael Scofield

kurde jakie macie "dojscia" hehe xD

ktos pisał o antyperspirantach: ja nie uzywam bo mi podrazniaja skóre :] kurde ja to mam szczęscie.

a skoro juz jestem przy takim "pseudo-zapachowym" watku to jakich perfum/dezodorantów uzywacie?

ja lubie te spokojne, o delikatnych i lekkich zapachach...
na przemian zwykle kupuje szarą i rózowa Pumę, bo ma nawet trwały zapach i jest niedroga^^. Na gwiazdke :-D dostałam od matki zestaw Naomi Campbell, byl strasznie mocny i intensywny, no ale na taki wydatek co miesiac mnie JESZCZE xD nie stac wiec trzeba sie ratowac tanszymi :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield

Ja preferuje słodkie, delikatne zapachy , czasami na zmiane z jakimś cytrusem- ale tez lekkim. Strasznie mi sie podoba tez Puma czerwona
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mahonia »

Moja siostra też uwielbia kupować w Avon, bo tam jakąś koleżankę miała, czy coś i też zawsze katalogi sie walały po domu ;-) A co do zapachów to też lubię te bardziej spokojne i delikatne, bo nie chciałabym potem walić na kilometr, żeby ode mnie uciekali :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

kiedys masowo kupowalismy z avonu, ale teraz to jakos mniej...tzn mama uzywa wielu kosmetykow i jest zadowolona z tej marki, ale ja jakos coraz mniej. Kocham zelepod prysznic Sense czy jakos tak z Avonu...mandaryna jest lux mniam az mi slinka pociekla :lol:
Mahone
Mahone

Post autor: Madzialena »

PatuŚ pisze: Strasznie mi sie podoba tez Puma czerwona
Kocham ten zapach. :D
Michael Scofield
Michael Scofield

A ja mam mój kochany Emporio Armani Remix :D Kocham ten zapach :P
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

ja używam wszystko co Vichy.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

Ja mam całą serię z Pure Zone...cudo.
A z Vichy podład xD Głodziłam się tydzień, ale kupiłam xD
I czasem coś z Maybelline...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

Pomadka Nivea - Perl & Shine <3 uwielbiam ją
Balsam z Eveline.. cudowny
A tak to również jak Patuś, mam sporo kosmetyków z Avonu - w tym także moją ukochaną czarną kredkę i tusz czarny do rzęs - polecam.
A moim ulubionym perfumem jest z Oriflame Lady Vintage; normalnie się zakochałam w takim słodkim i delikatnym zapaszku..
Paznkocie zazwyczaj maluje na perłowy, bądź robię sobie francuski..
A na lato polecam jeszcze z Avonu mgiełke do ciała - np. truskawkową. Fajnie orzeźwia w takie cieplejsze dni..
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Ania1991_ck »

Ja jestem uzależniona od kremu do rąk "Kozie mleko" z Zaja. używał ktoś może uwielbiam ten kremik wszędzie go zabieram.
Michael Scofield
Michael Scofield

Tanira pisze:ja używam wszystko co Vichy.
Troche luksusu dla skóry :P
Michael Scofield
Michael Scofield

czy ja wiem czy to vichy takie dobre... Zrujnowalam sie na antyperspirant (drogi jak cholera no ale co tam) z nadzieja ze cos pomoze a tu nic. dziala tak samo jak te wszystkie inne za 14 zl.
Michael Scofield
Michael Scofield

ja uzywalam kremu do twarzy do cery naczynkowej jak zwykle^^ i działal, ale jakos bez rewelacji. A wydalam na niego 89,99 zł! xD

za to szamopn do włosów przetłuszczajacyh sie (niestety^^) jest godny polecenia. Długo były swieze i nie "klapły" od razu ;-) a kosztował cos koło 30 zł wiec w miare jeszcze
Michael Scofield
Michael Scofield

Może taki sie trafił, ale to co ja używam jest bardzo skuteczne :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

Aglek pisze:Troche luksusu dla skóry
a co. i działa wszystko fantastycznie. nie wydałam na to ani grosza ^^ jak sie gra to sie wygrywa ^^
Michael Scofield
Michael Scofield

B... pisze:za to szamopn do włosów przetłuszczajacyh sie (niestety^^) jest godny polecenia. Długo były swieze i nie "klapły" od razu a kosztował cos koło 30 zł wiec w miare jeszcze

hymm ale z Vichy ?? bo szczerze mówiąc zafundowałabym sobie taki... i ile to dla Ciebie jest "długo" bo to pojecie wzgledne ?? Ja to pól dnia i włosy do umycia ...w życiu sie jeszcze nikomu nie pokazałam z dwu- dniowymi włosami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moda/uroda”