John Abruzzi
John Abruzzi
Wentworth Miller zwyciężył w plebiscycie Ultimate Male Hottie magazynu Entertainment Weekly na najseksowniejszego aktora od 1990 roku.Weźmie udział w “Ultimate Hottie Ever” czyli konkursie na najseksowniejszego aktora wszechczasów , konkurując z takimi sławami jak Leonardo DiCaprio , Mel Gibson , Orlando Bloom czy Marlon Brando.

Źródło: skazany-na-smierc.info
Michael Scofield
Marlon Brando sexowny? nie no błagam....
WYnt najseksowniejszy?phi. bez przesady.
Lincoln Burrows
AutumnLeaf pisze:Marlon Brando sexowny? nie no błagam....
WYnt najseksowniejszy?phi. bez przesady.
Oczywiście Ty głosowała byś na Wiliama Fichtnera :D .
Michael Scofield
a i owszem ^^ dajcie mi tylko taki ranking a pierwsza tam wpadne^^
od 1990 roku było trochę więcej sexownych aktorów od naszego WYnta niepozornego;) *uchyla się przed rzucanymi w jej stronę obiektami*:P
T-Bag
AutumnLeaf Marlon Brando jak był młodszy był naprawdę sexowny; jejku jak tylko sobie przypomnę zdjęcie na motorze; uwielbiam te maszyny (odziedziczyłam to po tatusiu), więc mnie każdy facet podnieci co na niej przynajmniej siedzi... hmm... rozpływam się, zresztą dam Ci link z fotą ;)

http://artfiles.art.com/images/-/Marlon ... 01713.jpeg

właśnie Miller wcale nie jest najsexowniejszy, podobnie jest z Leo, a i Mel jest, więc poniekąd to ma ze mną wspólnego, tak też żałuję iz przegrał
Michael Scofield
aach no po tej fotce natychmiat zmieniam zdanie ^^ świetnie wygląda na tym motorze^^
o Melu Gibsonie też bym nie powiedziała, że jet sexowny...Leo się strasznie roztył teraz, ale kiedyś fajny był z niego chłopaszek ;) zwłaszcza w Titanicu...aach...wzdychało się za młodu do niego XD
T-Bag
ano widzisz, gdyby nie ja to byś dalej myślała iż Marlonek nie był sexi :P o nie tylko nie wspominać mi o "Titanicu"... a Mel nie jest taki zły; stary, ale jary; trzyma się facet :)
Michael Scofield
Mela Gibsona bardzo lubię, uwielbiam go zwłaszcza za Zabójczą broń, jest przystojny, ale jak dla mnie nie sexowny ^^
dobra, o T... ani mru mru ;)
otworzyłaś mi oczy na prawdziwego Marlona Brando :shock: :P
T-Bag
AutumnLeaf pisze:otworzyłaś mi oczy na prawdziwego Marlona Brando :shock: :P
Bardzo mnie to cieszy, a jest więcej takich fotek, ale ta chyba należy do ulubionych jeśli chodzi o Marlonka ;)
A Mel moze i sexowny nie jest, ale strasznie podoba mi się jego poczucie humoru; nie tylko w filmach, ale "Zabójcza broń" jest rewelacyjna; każda z części
Michael Scofield
Mel ma ładny uśmiech ^_~ pomimo ostatnich wybryków, bardzo go szanuje nie tylko jako reżysera jak i aktora, ale również za to jakim jest człowiekiem, przynajmnie nie gania za każdą napotkaną laską i nie rozpija się po klubach jak reszta tej bandy z Hollywoodu.
T-Bag
u mnie jest podobnie jesli chodzi o Mela, szczególnie po filmie Braveheart go polubiłam, jednakze "Zabójcza broń" poniekąd miała większy udział jeśli chodzi o moją sympatię do niego, a to iż zachowuje się dosyć normalnie od innych gwiazd to tylko świadczy o nim, czyli porządny z niego facet :)
Ble
C-Note
AutumnLeaf pisze:Mel ma ładny uśmiech ^_~
Podpisuję sie obiema rękami, chociaz jako całokształt mężczyzny mnie nie przekonuje... :P
Mela0607 pisze:Marlon Brando jak był młodszy był naprawdę sexowny;
Też byłam nieświadoma jego sexowności... Mela, właśnie uświadomiłaś jescze jedną nieświadomą :P

A Leo był fajny w 'Krwawym diamencie' :-D

I co jescze chciałam... Went jest fajny.... ale... pierwszy? No cóż...

I brakuje mi tu kogoś bardzo, ale to bardzo ważnego! A Johnny?!
Lincoln Burrows
co za dyskus ^^ Melusiu kochanie na tej fotne sexowny to jest ale motor^^
Michael Scofield
mnie też tu kogoś brakuje...a Will?? :-D ten to dopiero ma to COŚ, jak dla mnie oczywiście;)
a tam Sebastian nie znasz się:P
T-Bag
Ble pisze:Też byłam nieświadoma jego sexowności... Mela, właśnie uświadomiłaś jescze jedną nieświadomą :P
hehe wiedziałam, cóż zdjęcie potrafi powalić na kolana ;)
Ble pisze:A Leo był fajny w 'Krwawym diamencie' :-D

Nie widziałam, ale mi się jedynie podobał w "Infiltracji"
Ble pisze:A Johnny?!
Oj tak, ale widocznie nie był brany pod uwagę, ale za to pojawił się Bloom, który jest rozchwytywany; no tak brzydki nie jest, ale jednak wole Jack'a Sparrow'a :D
Sebastian66i6 pisze:co za dyskus ^^ Melusiu kochanie na tej fotne sexowny to jest ale motor^^
Oj tak; motor też, ale jednak tym razem bardziej przyciąga mnie sam Marlon niż maszyna
AutumnLeaf pisze:mnie też tu kogoś brakuje...a Will?? :-D ten to dopiero ma to COŚ, jak dla mnie oczywiście;)
Ech a ja w nim nie mogę ujrzeć tej sexowności (jak to ślicznie ujeła Ble)
Michael Scofield
Wentworth Miller zwyciężył w plebiscycie Ultimate Male Hottie magazynu Entertainment Weekly na najseksowniejszego aktora od 1990 roku.Weźmie udział w “Ultimate Hottie Ever” czyli konkursie na najseksowniejszego aktora wszechczasów , konkurując z takimi sławami jak Leonardo DiCaprio , Mel Gibson , Orlando Bloom czy Marlon Brando.
ot i prosze ^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”