I proponuję przenieść kilka postów z tematu "Czy chcielibyście żeby Sara powróciła w czwartym sezonie?"
Michael Scofield
Ich pierwsze spotkanie... Jak myślicie?? Jak to będzie wyglądać?? W jakiej atmosferze??
I proponuję przenieść kilka postów z tematu "Czy chcielibyście żeby Sara powróciła w czwartym sezonie?"

Napewno będzie wielkie zaskoczenie ze strony Mike'a, bo Sarę zabili, a teraz ożywa... Mam nadzieję, ze nam nie zemdleje xD
Napewno od razu do łożka nie pójdą; pogadają, Michael sie zapyta co sie stało, ze jeszcze żyje a potem dopiero pójdą iskry ;-)
Napewno od razu do łożka nie pójdą; pogadają, Michael sie zapyta co sie stało, ze jeszcze żyje a potem dopiero pójdą iskry ;-)
Michael Scofield
Ja to sobie wyobrażam tak...
Michael chodzi po jakiś piwnicach...
...Słyszy wołanie Sary...
...spotyka Susan która chce go zatrzymać...
...ale on ją wali całkiem obojętnie pistoletem w głowę i ta traci przytomność...
...to samo robi z ochroniarzami przed pomieszczeniem z Sarą...
...wchodzi iiiii widzi Sara stoi zapłakana i powie tylko "Wiedziałam że mnie znajdziesz", a Michael na to "Wiedziałam że mnie nie zostawisz" i przytulenie i ta muzyczka wiecie jaka......
Michael chodzi po jakiś piwnicach...
...Słyszy wołanie Sary...
...spotyka Susan która chce go zatrzymać...
...ale on ją wali całkiem obojętnie pistoletem w głowę i ta traci przytomność...
...wchodzi iiiii widzi Sara stoi zapłakana i powie tylko "Wiedziałam że mnie znajdziesz", a Michael na to "Wiedziałam że mnie nie zostawisz" i przytulenie i ta muzyczka wiecie jaka......
Fernando Sucre
A ja raczej myślę że dowie się przez przypadek. Np spotka się z Susan i ta mu coś powie niechcący.
Michael Scofield
A ja myślę że to spotkanie nie będzie w miłych okolicznościach, powiem więcej^^ myślę że Mike będzie musiał ją jeszcze uwolnić, walczyć o jej życie i dopiero w połowie/pod koniec sezonu zobaczymy jakieś sceny teges^^ czy coś w tym stylu..xDDD moje domysły 
Fernando Sucre
raczej nie pod koniec sezonu bo w trzecim odcinku prawdopodobnie bedą razem.
Michael Scofield
No ale na ile? coś mi sie to za proste wydaje ;-)Scylla pisze:raczej nie pod koniec sezonu bo w trzecim odcinku prawdopodobnie bedą razem.
Michael Scofield
Zamiast strzelać będzie ich prał po głowie xDale on ją wali całkiem obojętnie pistoletem w głowę i ta traci przytomność...
Też mi się wydaje, że to będzie z zaskoku.
Michael Scofield
po pierwsze nie pierwsze ^^
Majkiel bedzie wygladał
własnie tak. A Sarunia?
"och...Michael...och..."
Majkiel bedzie wygladał
"och...Michael...och..."
Michael Scofield
XDTanira pisze:"och...Michael...och..."
Ale mi sie wydaje, ze Susan sama nie wie, ze Sara żyje xD Tak jakoś...
Dlatego spotkanie M i S będzie mniej drastyczne
Michael Scofield
ja tez mysle ze to bedzie suprajs dla niego...tzn on nie bedzie wiedzial i gdzies tam bedzie szedl ulica i zobaczy ja jak kupuje kartofle albo pomidory. stawaim jeszcze ze sara straci pamiec i bedzie wesolo xD.
nie liczylabym na nic takiego xDdopiero w połowie/pod koniec sezonu zobaczymy jakieś sceny teges^
Świeżak
Ten scenarzysta powiedział że w 3 odcinku będzie ''teges teges''.Będzie się działo! A co do ich spotkania to na tym drugim promo widać minę Michaela jak widzi Sarę.
Michael Scofield
no za nic w swiecie nie moge sobie wyobrazic mike'a z sara! no chocbym bardzo sie staralam to nie moge. widze w namietnych scenach whistka z tanira, mahonie z mahonem ale nie mike'a z sara! dostana po buziaku i koniec sexu xD''teges teges''.Będzie się działo!
C-Note
No dokładnie i na tym się pewnie skończy!edzik pisze:mike'a z sara! dostana po buziaku i koniec sexu xD
Co za dużo to nie zdrowo XdXd
;-)
T-Bag
No to edzik mnie tym rozwaliłaśedzik pisze:widze w namietnych scenach whistka z tanira, mahonie z mahonem ale nie mike'a z sara!
też tak myślę ;-)edzik pisze:dostana po buziaku i koniec sexu xD
Ale dałaś czadu, edzik !!edzik pisze:widze w namietnych scenach whistka z tanira, mahonie z mahonem ale nie mike'a z sara! dostana po buziaku i koniec sexu xD
Nawet między nimi do jeszcze bliższego kontaktu nie dojdzie... Chyba że pod koniec serialu
Ale tak to nie sądze, że na początku... Tylko cmok, cmok; przytulanki i koniec
C-Note
No i tego też bym nie był pewien czy pod koniec serialu coś między nimi zajdzie,ale jeśli tak to będzie fajnie w końcu zasłużyli sobie na chwile relaksu po tym wszystkim co przeszli,a gdy do tego dojdzie to żeby chociaż urywek był pokazany bo sobie coś ich nie wyobrażam.Pam pisze:Chyba że pod koniec serialu
No i oby reżyserowie nie zrobili nam niespodzianki tzn. gdy już zacznie coś iskrzyć ekran się ściemni no i pojawi się nasze ''ulubione'' THE END......
Michael Scofield
swoja droga to niezli z was erotomani xD. Wszyscy tylko licza na jakies gorace sceny xD.
C-Note
Każdy czegoś od nich chce a pewnie i tak wszystko potoczy się inaczej.....hehe
Świeżak
Ja tez nie wyobrażam sobie Mika z Sarą.Raczej to będzie tylko buzi buzi i koniec sceny ,,erotycznej,, 
Mahone
hehe Mike i Sara...
oj coś mi się wydaje że nam tego nie pokażą...
najwyżej Mike ją zobaczy i powiedzą coś w stylu "it's ok now" czy coś takiego i koniec czułości między nimi...
no może ewentualnie jakiś cmok w policzek...
juz prędzej Sofia ze zlewem się "poseksi" ^^
oj coś mi się wydaje że nam tego nie pokażą...
najwyżej Mike ją zobaczy i powiedzą coś w stylu "it's ok now" czy coś takiego i koniec czułości między nimi...
no może ewentualnie jakiś cmok w policzek...
juz prędzej Sofia ze zlewem się "poseksi" ^^
Fernando Sucre
Też mi się wydaje że tego nie pokażą. Albo pokażą początek albo jak Sara wychodzi z łazienki (pewnie stąd jej szlafrok)
T-Bag
Ja uwielbiam takie romantyczne sceny ,a wyobrazam sobie ja tak, napewno rezyser da jakas fajna piosenke taką smutna aby nastroj sie kazdemu udzielil . , jak Michael zobaczy Sare to napewno ujrzymy w jego oczach łzy bo coz nie widzial przeciez swojej ukochanej bardzo długo,no i wpadna sobie w ramiona ;-)
Świeżak
Moim zdaniem spotkają się przez przypadek gdzieś na ulicy. Michael nie będzie mógł uwierzyć że widzi Sarę. Podejdą do siebie i nie obejdzie się bez przytulania i pocałunków

Mahone
albo....
Sara się na niego obrazi że to on ją w to wszystko wciągnąl, zmarnowal jej życie i odejdzie w stronę jakiegoś opalonego ratownika ^^
a mike się zalamie i się zabije... ^^
Sara się na niego obrazi że to on ją w to wszystko wciągnąl, zmarnowal jej życie i odejdzie w stronę jakiegoś opalonego ratownika ^^
a mike się zalamie i się zabije... ^^