T-Bag
Moja ulubioną dyscyplina sportu jest oczywiscie piłka nożna ,ale w siatke tez lubie sobie pograc i ogladac w tv 
Michael Scofield
Ja lubie oczywiście siatke - ale gram tylko podczas wakacji bo w szkole raczej nie ma z kim na wf-ie bo dziewczyny boją sie piłki i jak leci to uciekają 
Lubię tez piłke nozna - efekty wychowania z chłopakami na jednym podwórku
A poza tym uwielbiam pływanie, nawet kilka razy ze szkolną druzyna pływacką cos tam osiagneliśmy
, preferuje krótkie dystanse
Lubię tez piłke nozna - efekty wychowania z chłopakami na jednym podwórku
A poza tym uwielbiam pływanie, nawet kilka razy ze szkolną druzyna pływacką cos tam osiagneliśmy
T-Bag
Ja uwielbiam grać w siatkówkę, bo praktycznie tylko w to grałam kiedyś na w-f, ale zgadzam sie z PatuŚ, że strasznie dużo dziewczyn boi sie piłki więc jest to bez sensu. Jeszcze lubię grać w piłkę nożną bo tez są to efekty wychowania przez starszzego brata lub granie z sąsiadami zbliżonymi wiekowo ;-) Jeszcze lubię trochę kosza i lubię jeździć na łyżwach. Ogółem to bardzo lubię sport 
Michael Scofield
do praktykowania:
nozna i siatkówka
do ogladania:
nozna, siatkówka męska, boks
, tennis i wszystkie dyscypliny lekkoatletyczne ;-)
nozna i siatkówka
do ogladania:
nozna, siatkówka męska, boks
Michael Scofield
OO łyzwy , własnie tez lubię bardzo choć jeżdziłam dopiero parę razy
ja uwielbiam ogladac halowe Mistrzostwa świata w Lekkoatletyce, nie wiem czemu- poporstu jak leca to nikt mnie nie może oderwac od telewizora, zreszta biega tam brat mojego kolegi z klady Daniel Dabrowski - fajnie czasem popatrzeć jak ktos znajomy osiąga sukcesyB... pisze:wszystkie dyscypliny lekkoatletyczne
Michael Scofield
u nas wlasnie wszystkie bardzo chciały grac, ale poziom był zastraszajacy xDMahonia pisze:a uwielbiam grać w siatkówkę, bo praktycznie tylko w to grałam kiedyś na w-f, ale zgadzam sie z PatuŚ, że strasznie dużo dziewczyn boi sie piłki więc jest to bez sensu.
znowu w nozna nie chcialy, musielismy grac z chłopakami z drugiej grupy, bo u nas było tylko 3 rodzynków i nie raz przychodziłam do domu z zapuchnietym piszczelem
ja tez, halowe i na otwartym stadionie ;-)PatuŚ pisze:ja uwielbiam ogladac halowe Mistrzostwa świata w Lekkoatletyce
T-Bag
ja także grałem kiedys z kobietami w piłke i musze przyznac ze zamiast bolu nog mialem bol brzucha xD bo tak sie nasmialem ze ja dziekuje ale fajnie to wspominam i stwierdzam ze kobiety tez potrafia niezle w pilke grac ;-)B... pisze:nie raz przychodziłam do domu z zapuchnietym piszczelema niby ze nas nie faulowali xD
T-Bag
ja też nie jeździłam dużo, ale mi się bardzo spodobało, nawet mam swoje ;-) Tylko mało jeżdżę bo nikt z moich znajomych nie umie jeździć, a sama nie będę przecież ;-) Też lubię sobie czasami popatrzeć na Lekkoatletykę jak leci w TVPatuŚ pisze:łyzwy , własnie tez lubię bardzo choć jeżdziłam dopiero parę razy
Michael Scofield
ja nie chyba xD co prawda sie nie widziałam, ale jakby widziała to pewnie niezły miałabym ubawPiotras003 pisze:stwierdzam ze kobiety tez potrafia niezle w pilke grac ;-)
Fernando Sucre
a ja lubie wszystkie dyscypliny prócz boksu i innych takich podobnych
Michael Scofield
do uprawiania to tylko i wyłącznie narciarstwo!!
To jest cos dla mnie 
A do oglądania to:
- noga (jak grają fajnie
)
- akrobatyczne skoki do wody
- akrobatyka
- jazda konna, skoki, ujeżdżenie itp
No i oczywiście wszystko co związane z nartami
Ale snowboardowe jakieś popisy to też 
A do oglądania to:
- noga (jak grają fajnie
- akrobatyczne skoki do wody
- akrobatyka
- jazda konna, skoki, ujeżdżenie itp
No i oczywiście wszystko co związane z nartami
Michael Scofield
OO własnie o nartach też zapomniałam.. w tym roku w Sylwestra jeździłam poraz pierwszy i o dziwo (jak na mnie) ani razu się nie wyglebałam, wogóle szło mi chyba całkiem przyzwoicie- bardzo to polubiłam
Moja to siatka. Wszystkie mecze chłopców i dziewczyn oglądam 
Noga też
Codziennie gram z kumplami po pół godziny, bo zawsze daja mi wycisk...
I oczywiście jazda konno
Bardzo ją uwielbiam. Tylko ostatnio mnie koń zwalił, ale nic mi nie było

Noga też
I oczywiście jazda konno
Michael Scofield
Przepraszam ale nie mogę ^^ hahahaPam pisze:Tylko ostatnio mnie koń zwalił, ale nic mi nie było
Nie no na powaznie to dobrze ze nic Ci się nie stało ..bo upadki "z konia" bywają groźne
No
Wysoko podskoczył. Nie utrzymałam rórnowagi, pusciłam wodze i spadłam 
No dobra, niech będzie: spadlam z konia xD
No dobra, niech będzie: spadlam z konia xD
Michael Scofield
Wiem wiem .. tak tylko sobie zażarcikowałam 
Michael Scofield
To w co ja lubie xD
Piłka nożna,siatkówka,jazda na łyżwach... szachy...no bo sie zalicza do sportu ale moim zdaniem to jakaś komedia xD
Ogladać:
Piłka nożna,siatkówka mężczyzn,formułą 1.
Koszykówki -nienawidze.
Piłka nożna,siatkówka,jazda na łyżwach... szachy...no bo sie zalicza do sportu ale moim zdaniem to jakaś komedia xD
Ogladać:
Piłka nożna,siatkówka mężczyzn,formułą 1.
Koszykówki -nienawidze.
Świeżak
najbardziej lubię koszykówkę, zarówno grać i oglądać... później piłka nożna a ostatnio polubiłem grę w rugby ;] raczej sporty zespołowe... nienawidzę siatkówki, dla mnie jest to po prostu nudne
Michael Scofield
Lubie grac w: -
-Kosza
-nogę
-Siatkę
-Bilard^^
a oglądam wszystko, tzn wszystkie sporty(jak mam czas) ;-) wszystko mnie ciekawie fajnie co?
-Kosza
-nogę
-Siatkę
-Bilard^^
a oglądam wszystko, tzn wszystkie sporty(jak mam czas) ;-) wszystko mnie ciekawie fajnie co?
Michael Scofield
A to to lubie grać, ale nie oglądać-Bilard^^
A no pewno xDSebo160186 pisze:fajnie co?
Michael Scofield
Ogolnie nie lubie sportu, ale jak juz cos obejrzec to nożna. Na wf-ie to najlepiej jakbym miala zwoelnienie...nie chodzi o to ze mi sie nie chce ale pomimo tego ze jak twierdzi moj nauczyciel mam wspaniale predyspozycje (jestem dosc wysoka i nie az taka gruba) z Wf jestem kompletna noga! Nie wiem jakim cudem mam to 4 na koniec...xd
Michael Scofield
ehehehehehehe cos mi sie kurczę skojarzyło nie bardzo xDPatuŚ pisze:. Koń Cię zwalił ??![]()
![]()
ja tez o nartach zapomniałam, jezdziłam tylko co prawda w dwóch ostatnich sezonach ale nie zamierzam na tym poprzestac
Mahone
Piłka nożna, siatkówka, koszykówka, piłka ręczna, pływanie, jeździć na rowerze 
Czasem lubię pooglądać żużel.
Czasem lubię pooglądać żużel.
Michael Scofield
Jeździsz konno??Pam pisze:Tylko ostatnio mnie koń zwalił, ale nic mi nie było
Michael Scofield
Bieganie,siatkówka, pływanie, jazda konna no i piłka nożna ^^ - uwielbiam te sporty..