co za niespodziankaScylla pisze:Czyli Michel jednak nie strzeli
Michael Scofield
Fernando Sucre
Czyli scena kiedy Michael i Linc wchodzą do pokoju gdzie pada imię "Sarah" bedzie końcówką 2 sezonu
Jak oni potrafią człowieka czasem wnerwić takimi zakończeniami. Cały tydzień czekania, żeby w końcu zobaczyć jedną z najważnijeszych i pewnie najbardziej wzruszających scen tego serialu...eh
Michael Scofield
Niekoniecznie, może ta scena kiedy wchodzą do pokoju a kiedy pada słowo Sarah są w całkiem innych momentach, w innej scenie ;-) może właśnie dlatego tak to zrobili żeby fani tak myśleli?...nie wiem ;-)Mia pisze:Czyli scena kiedy Michael i Linc wchodzą do pokoju gdzie pada imię "Sarah" bedzie końcówką 2 sezonu
Fernando Sucre
Chodziło oczywiśie o końcówkę 2 odcinka a nie sezonu. Ach to podekscytowanieMia pisze:Czyli scena kiedy Michael i Linc wchodzą do pokoju gdzie pada imię "Sarah" bedzie końcówką 2 sezonu
T-Bag
5 odcinek 4 sezonu Prison Break będzie nosił nazwę "Safe and Sound" czyli "Cały i Zdrowy".
źródło:ThePrisonbreak.net
źródło:ThePrisonbreak.net
Michael Scofield
sezon 4 epizod 5
Gretchen jest nadal żywa i będzie przetrzymywana wbrew jej woli przez Wyatt'a.
zrodło: Secretagentman / spoilertv
tłumaczenie: Tanira
Gretchen jest nadal żywa i będzie przetrzymywana wbrew jej woli przez Wyatt'a.
zrodło: Secretagentman / spoilertv
No to coraz ciekawiej sie robi
Czemu Gretchen jeszcze żyje??
Tytuł tez ciekawy 
Fernando Sucre
Robi się ciekawie. I mam nadzieję że tak też będzie.
No właśnie czemu.Pam pisze:Czemu Gretchen jeszcze żyje??
T-Bag
Behind the scenes set photos
Sceny z Prison Break robione na the Arco Center w Long Beach

źródło:http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
I jeszcze kilka spoilerów od the_mana:
Pytanie: Mam pytanie, chodzą pogłoski że Prison Break zakończy się pod koniec 2008 roku a na jego pasmo wejdzie serial „Dollhouse” możesz nam powiedzieć cokolwiek o tym? Czy będzie to zwykła luka w nadawaniu PB? Czy serial naprawdę zakończy się z rokiem 2008 nawet, jeśli nie będzie miał 22 epizody?
The_man: O ile słyszałem oni planuję pełny sezon. Pierwszy sezon Dollhouse liczy 13 epizodów. Prison Break będzie miał przerwę, w styczniu Dollhouse i 24 godziny zajmą poniedziałkowe pasmo gdzieś do końca marca, Prison Break powinien powrócić na początku kwietnia i zakończyć sezon.
Pytanie:Pierwsze pytanie dotyczy Sucre i jego zmiany. Już się dowiedziałem, że jest to zmiana fizyczna ale czy będzie i psychiczna? Czy na tą jego zmiana będzie coś wpływało czy po prostu będzie zmuszony by postępować tak a nie inaczej a może chodziło tutaj o naturalną zmianą ( na przykład wzrost włosów)? Mógłbyś powiedzieć że on nadal będzie tym samym uroczym Sucre z 1 i 2 sezonu czy bardziej poważnym jak w sezonie 3 a może taki mix?
The_man: Powiedziałbym że wpłyną na to jego przeżycia, doświadczenie będzie to połączenie Sucre z wszystkich sezonów. Nie jestem pewien co do znacznej fizycznej zmiany.
Pytanie: Czy postać Jane (kobieta która pracowała dla Aldo i która opiekowała się LJ’em) będzie wspomniana?
The_man: Jak do tej pory nie, to dopiero początek więc wszystko jest możliwe
Pytanie:Co z faktem, że Veronica nie żyje? Mam na myśli, że nie było sceny, w której Lincoln opowiadał LJ’owi, co się z nią stało. Czy będzie scena, w której Lj pyta Linca gdzie jest Veronica?
The_man: Lincoln mógł powiedzieć o Veronice LJ’owi w 2 sezonie kiedy uciekł z więźnia. Razem spędzili dużo czasu i jestem pewien, że wtedy Linc poinformował Lj’a
Pytanie:Czy akentka Lang powróci? Jej współpraca z Mahone w 3 sezonie była jednym z lepszych wątków.
The_man: Tak zobaczysz Lang ponownie.
Pytanie:Czy postać Michael’a Rappaport odegra główną rolę w tym sezonie, ukaże się w wielu scenach czy po prostu będzie miał małą rolę?
The_man: On nie jest główną postacią jak Michael czy Lincoln, ale będziesz go widział wystarczająco często.
Pytanie: Czy jest szansa, że zobaczymy, co się stało z ekipą, która współpracowała razem z Aldo? Pamiętam, że oni mieli silną wolę by zniszczyć Firmę tak samo jak Aldo. Być może mogliby oni być przydatni dla Michaela i Lincolna, teraz?!
Tha_man: Wszystko co mogę powiedzieć teraz to czujnie oglądaj serial.
źródło:ThePrisonBreak.net
Sceny z Prison Break robione na the Arco Center w Long Beach

źródło:http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
I jeszcze kilka spoilerów od the_mana:
Pytanie: Mam pytanie, chodzą pogłoski że Prison Break zakończy się pod koniec 2008 roku a na jego pasmo wejdzie serial „Dollhouse” możesz nam powiedzieć cokolwiek o tym? Czy będzie to zwykła luka w nadawaniu PB? Czy serial naprawdę zakończy się z rokiem 2008 nawet, jeśli nie będzie miał 22 epizody?
The_man: O ile słyszałem oni planuję pełny sezon. Pierwszy sezon Dollhouse liczy 13 epizodów. Prison Break będzie miał przerwę, w styczniu Dollhouse i 24 godziny zajmą poniedziałkowe pasmo gdzieś do końca marca, Prison Break powinien powrócić na początku kwietnia i zakończyć sezon.
Pytanie:Pierwsze pytanie dotyczy Sucre i jego zmiany. Już się dowiedziałem, że jest to zmiana fizyczna ale czy będzie i psychiczna? Czy na tą jego zmiana będzie coś wpływało czy po prostu będzie zmuszony by postępować tak a nie inaczej a może chodziło tutaj o naturalną zmianą ( na przykład wzrost włosów)? Mógłbyś powiedzieć że on nadal będzie tym samym uroczym Sucre z 1 i 2 sezonu czy bardziej poważnym jak w sezonie 3 a może taki mix?
The_man: Powiedziałbym że wpłyną na to jego przeżycia, doświadczenie będzie to połączenie Sucre z wszystkich sezonów. Nie jestem pewien co do znacznej fizycznej zmiany.
Pytanie: Czy postać Jane (kobieta która pracowała dla Aldo i która opiekowała się LJ’em) będzie wspomniana?
The_man: Jak do tej pory nie, to dopiero początek więc wszystko jest możliwe
Pytanie:Co z faktem, że Veronica nie żyje? Mam na myśli, że nie było sceny, w której Lincoln opowiadał LJ’owi, co się z nią stało. Czy będzie scena, w której Lj pyta Linca gdzie jest Veronica?
The_man: Lincoln mógł powiedzieć o Veronice LJ’owi w 2 sezonie kiedy uciekł z więźnia. Razem spędzili dużo czasu i jestem pewien, że wtedy Linc poinformował Lj’a
Pytanie:Czy akentka Lang powróci? Jej współpraca z Mahone w 3 sezonie była jednym z lepszych wątków.
Pytanie:Czy postać Michael’a Rappaport odegra główną rolę w tym sezonie, ukaże się w wielu scenach czy po prostu będzie miał małą rolę?
The_man: On nie jest główną postacią jak Michael czy Lincoln, ale będziesz go widział wystarczająco często.
Pytanie: Czy jest szansa, że zobaczymy, co się stało z ekipą, która współpracowała razem z Aldo? Pamiętam, że oni mieli silną wolę by zniszczyć Firmę tak samo jak Aldo. Być może mogliby oni być przydatni dla Michaela i Lincolna, teraz?!
Tha_man: Wszystko co mogę powiedzieć teraz to czujnie oglądaj serial.
Fernando Sucre
Czyli jednak kanał nad kanałamiMahonia pisze:O ile słyszałem oni planuję pełny sezon. Pierwszy sezon Dollhouse liczy 13 epizodów. Prison Break będzie miał przerwę, w styczniu Dollhouse i 24 godziny zajmą poniedziałkowe pasmo gdzieś do końca marca, Prison Break powinien powrócić na początku kwietnia i zakończyć sezon.
Michael Scofield
Czyżby to znaczyło, ze ludzie będą się za kogoś podawać a naprawdę będą z kimś inny??Mahonia pisze:Tha_man: Wszystko co mogę powiedzieć teraz to czujnie oglądaj serial.
Michael Scofield
miło xDMahonia pisze:Czy akentka Lang powróci? Jej współpraca z Mahone w 3 sezonie była jednym z lepszych wątków.
bo tak poza tym to mało mi ten spoiler powiedział
pusciliby juz cos, bo oszalec mozna
Fajnie
Bardzo ją lubie... 
Jak oglądałam trzeci sezon i jej rozmowę z Mahonem, to wydawało mi sie, ze ona miała z nim romans czy cos...
Jak oglądałam trzeci sezon i jej rozmowę z Mahonem, to wydawało mi sie, ze ona miała z nim romans czy cos...
T-Bag
Spoilery do odcinka 4x05 "Safe and Sound"
- *Drużyna( ang. the gang) włamuje się do sejfu w departamencie skarbu państwa;
- Gretchen zabija jednego z wartowników *Wyatt'a po czym ucieka;
- Mahone jest na tropie Wyatt'a...
* Tą drużyną najprawdopodobniej jest cała ekipa Scofielda
* Wyatt-wynajęty przez Firmę, płatny morderca, który ostatecznie ma zlikwidować Lincolna i Michaela.
- *Drużyna( ang. the gang) włamuje się do sejfu w departamencie skarbu państwa;
- Gretchen zabija jednego z wartowników *Wyatt'a po czym ucieka;
- Mahone jest na tropie Wyatt'a...
* Tą drużyną najprawdopodobniej jest cała ekipa Scofielda
* Wyatt-wynajęty przez Firmę, płatny morderca, który ostatecznie ma zlikwidować Lincolna i Michaela.
Michael Scofield
- Tatuaż Michael’a będzie w pierwszym epizodzie.
- Sezon będzie pełny. PB będzie miało przerwę (podczas którego Dollhouse i 24 będą emitowane) i wiosną wróci.
- Sucre będzie połączeniem jego charakterów ze wszystkich sezonów.
- Nie ma wzmianki o pojawieniu się Jane ( kobieta, która pracowała z Aldo)
- Agent Lang pojawi się.
- Michael Rappaport będzie charakterem, który wspomaga ten sezon.
- Relacje z Alexem będą interesujące (chodzi tu o jego relacje z Michael’em i Lincolnem)
- Jeśli chodzi pieniądze o Westmoreland’a - zostały kopnięte do wody przez Kim’a i zostały odzyskane przez panamskie Rządy. Pieniądze zostały rozproszone przez policje i żołnierzy.
zrodło: The_Man / pbbuff
- Sezon będzie pełny. PB będzie miało przerwę (podczas którego Dollhouse i 24 będą emitowane) i wiosną wróci.
- Sucre będzie połączeniem jego charakterów ze wszystkich sezonów.
- Nie ma wzmianki o pojawieniu się Jane ( kobieta, która pracowała z Aldo)
- Agent Lang pojawi się.
- Michael Rappaport będzie charakterem, który wspomaga ten sezon.
- Relacje z Alexem będą interesujące (chodzi tu o jego relacje z Michael’em i Lincolnem)
- Jeśli chodzi pieniądze o Westmoreland’a - zostały kopnięte do wody przez Kim’a i zostały odzyskane przez panamskie Rządy. Pieniądze zostały rozproszone przez policje i żołnierzy.
zrodło: The_Man / pbbuff
Fernando Sucre
szczerze mówiąc to nic nowego te spoilery nie wnoszą.( prócz tego o piątym episodzie) Mogli by puścić jakiś trailer
Michael Scofield
kolejna porcja dotycząca ostatniego trailera.
vague: Co jest tak ważne w sejfie, że zespół próbuje to ukraść? Czy ta rzecz mogłaby by być początkiem końca przedsiębiorstwa lub zniszczyła je raz na zawsze?
the_man: będziesz musiał oglądać, by się dowiedzieć...Nie mogę mówić takich rzeczy
vague: W ilu epizodach Mahone będzie nosił ten straszny kapelusz?
the_man: dotychczas widziałem go w kilku. O który chodzi. Nie będzie w nim chodził cały czas.
vague: kim oni są? Nowe charaktery? I dlaczego są na pustyni? KLIK!
the_man: Tych dwóch facetów to T-Bag i inna osoba. Są na pustyni, ponieważ to jest długi spacer od Panamy do Stanów przez Meksyk.
vague: Sucre i Bellick. Dlaczego oni uciekają?
the_man: oni zostali zauważani przez policję ..jeśli dobrze pamiętam.
vague: Co to za facet, którego bije Lincoln?
the_man: Facet, który pracuje dla Przedsiębiorstwa
vague: Dlaczego Mahone jest tak rozgniewany? Jego rodzina została zabita?
the_man: Być może on jest zmęczony przedsiębiorstwem i wszystkim tym co zrobiło.
vague: Ile epizodów przedstawia trailer?
the_man: pierwsze 2 epizody
zrodło: spoilertv / the_man dla PBelite.org przez FoxRiverResort
vague: Co jest tak ważne w sejfie, że zespół próbuje to ukraść? Czy ta rzecz mogłaby by być początkiem końca przedsiębiorstwa lub zniszczyła je raz na zawsze?
the_man: będziesz musiał oglądać, by się dowiedzieć...Nie mogę mówić takich rzeczy
vague: W ilu epizodach Mahone będzie nosił ten straszny kapelusz?
the_man: dotychczas widziałem go w kilku. O który chodzi. Nie będzie w nim chodził cały czas.
vague: kim oni są? Nowe charaktery? I dlaczego są na pustyni? KLIK!
the_man: Tych dwóch facetów to T-Bag i inna osoba. Są na pustyni, ponieważ to jest długi spacer od Panamy do Stanów przez Meksyk.
vague: Sucre i Bellick. Dlaczego oni uciekają?
the_man: oni zostali zauważani przez policję ..jeśli dobrze pamiętam.
vague: Co to za facet, którego bije Lincoln?
the_man: Facet, który pracuje dla Przedsiębiorstwa
vague: Dlaczego Mahone jest tak rozgniewany? Jego rodzina została zabita?
the_man: Być może on jest zmęczony przedsiębiorstwem i wszystkim tym co zrobiło.
vague: Ile epizodów przedstawia trailer?
the_man: pierwsze 2 epizody
zrodło: spoilertv / the_man dla PBelite.org przez FoxRiverResort
Ostatnio zmieniony 2008-06-30, 10:53 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Czyli my tej osoby nie znamy?? Albo to ktoś kogo znamy, ale np. nie było go w 3 sezonieTanira pisze:T-Bag i inna osoba.
I Bellicka postrzelą i przez to zginie, a Sucre ucieknie!!Tanira pisze:oni zostali zauważani przez policję
Kolejny spoiler
Od kilkunastu odcinków zauważyliśmy że Micheal nienawidzi Susan Anthony (Gretchen). W 13 odcinku 3 sezonu chciał ją postrzelić, a w trailerze 4 sezonu też widać, że do niej celuje mówiąc słowa "To za Sarę!". W tym sezonie zobaczymy kto wygra tę walkę.
Micheal czy Susan? Miejmy nadzieję, że Micheal.
credit by: Prison.org.pl
Czyli to jednak była Susan!!!
Od kilkunastu odcinków zauważyliśmy że Micheal nienawidzi Susan Anthony (Gretchen). W 13 odcinku 3 sezonu chciał ją postrzelić, a w trailerze 4 sezonu też widać, że do niej celuje mówiąc słowa "To za Sarę!". W tym sezonie zobaczymy kto wygra tę walkę.
Micheal czy Susan? Miejmy nadzieję, że Micheal.
credit by: Prison.org.pl
Czyli to jednak była Susan!!!
Fernando Sucre
To nie była Susan a nawet jeśli to Michel nikogo nie zastrzeli.
Michael Scofield
A skąd wiesz??To nie była Susan a nawet jeśli to Michel nikogo nie zastrzeli.
Pisze ze do niej celuje, więc to napewno jest ona, nie JamesW trailerze 4 sezonu też widać, że do niej celuje mówiąc słowa "To za Sarę!"
T-Bag
Spoilery od Kristin z E!:
Kristin: Słyszałam, że chłopcy w tym sezonie będą organizować włamanie ( spostrzegajcie to jako przeciwieństwo ucieczki). Będą próbować wejść do budynku należącego do Departamentu Skarbu Państwa i domyślam się, że to coś ma wspólnego z unicestwieniem firmy, co będzie ich biletem na bezwarunkową wolność zaoferowaną przez agenta rządowego Dona ( w tą rolę wcieli się Michael Rapaport). Mam tylko wielką nadzieję, że z tym uniewinnieniem oni nie zapomną o Sucre w Sonie!
źródło:thePrisonBreak.net
Kristin: Słyszałam, że chłopcy w tym sezonie będą organizować włamanie ( spostrzegajcie to jako przeciwieństwo ucieczki). Będą próbować wejść do budynku należącego do Departamentu Skarbu Państwa i domyślam się, że to coś ma wspólnego z unicestwieniem firmy, co będzie ich biletem na bezwarunkową wolność zaoferowaną przez agenta rządowego Dona ( w tą rolę wcieli się Michael Rapaport). Mam tylko wielką nadzieję, że z tym uniewinnieniem oni nie zapomną o Sucre w Sonie!
źródło:thePrisonBreak.net
Fernando Sucre
Ciekawe jaką przepustkę istotną dla grupy ma ten departament? Bo chyba pieniądze nie są im potrzebne, a może?Mahonia pisze:co będzie ich biletem na bezwarunkową wolność zaoferowaną przez agenta rządowego Dona
Michael Scofield
-Będziemy widzieli jak Sara została dotknięta przez jej porwanie. Nie będzie dużego napięcia między nią a Michaelem. Przynajmniej my tego nie widzimy.
-Postać Shannon Andersen jeszcze nie jest potwierdzony. The_man mówi, że mogli zmienić imię lub postać została dodana później ale on widział, że nie ma żadnego charakteru z tym imieniem.
-Scylla (Epizod 4.01) odnosi się do sześciu głów Scylli (z greckiej mitologii).
zrodło: pbbuff
-Postać Shannon Andersen jeszcze nie jest potwierdzony. The_man mówi, że mogli zmienić imię lub postać została dodana później ale on widział, że nie ma żadnego charakteru z tym imieniem.
-Scylla (Epizod 4.01) odnosi się do sześciu głów Scylli (z greckiej mitologii).
zrodło: pbbuff