Świeżak
Mam do was pytanie.. Czy wiecie jakich modeli telefonów komórkowych używają bohaterowie w III sezonie?? np. Susan B Anthony... Jeśli ktoś wie, to proszę o odpowiedź:)
Michael Scofield
Susan ma na 99% Motorole V3 ;-)
T-Bag
A w drugim sezonie Alex miał też Motorolę V3 ;-)
Fernando Sucre
Tam chyba większość ma motorolę. przynajmniej ci z firmy
Michael Scofield
a jaki tel miał Lincoln NOKIE? tylko jaką , bo ja sie w tych modelach nie orintuje. Ta taka wypasiona cegłówke 
Michael Scofield
to nie nokia tylko bluberry czy jakos tak 
Michael Scofield
Lin'c miał "SPV HTC TREO 650" ;-)
Michael Scofield
Sebo gdzie Ty się tego dopatrzyłes.. wiadomo wszysyc mają wypasione V3 a Linc taka siara ..jakąs cegłe szajskiej firmy 
Michael Scofield
Lincowi dali taki starego typu zeby umial sie obslugiwac xd. W tym filmie wszyscy maja raczej motorole, jak w wiekszosci filmow (nawet polskich).
Michael Scofield
ciekawe dlaczego...?? niby Motorole ogólnie nie sa najpopularniejszymi telefonami a jednak w filmach jest ich pełno..moze dlatego ze V3 są szpanerskieedzik pisze:W tym filmie wszyscy maja raczej motorole, jak w wiekszosci filmow (nawet polskich).
Tweener
Tak tylko że telefon Lincolna to palmtop, może właśnie twórcy dali mu taki telefon żeby (przy dostępie do internetu) mógł sprawdzić jakieś ważne informacje niezbędne do ucieczki brataPatuŚ pisze:Sebo gdzie Ty się tego dopatrzyłes.. wiadomo wszysyc mają wypasione V3 a Linc taka siara ..jakąs cegłe szajskiej firmy
Jakby ktoś chciał to niżej porównania obu telefonów.
[center]Motorola V3 vs Palm Treo 650[/center]
A ja myślę, że jeżeli nie są najpopularniejsze a można je zobaczyć w filmach to Motorola uważa to za reklamę. Po obejrzeniu filmu chcąc mieć coś podobnego do tego co ma bohater można kupić telefon.PatuŚ pisze:ciekawe dlaczego...?? niby Motorole ogólnie nie sa najpopularniejszymi telefonami a jednak w filmach jest ich pełno..moze dlatego ze V3 są szpanerskieedzik pisze:W tym filmie wszyscy maja raczej motorole, jak w wiekszosci filmow (nawet polskich).
Michael Scofield
James też ma jakiegoś kloca
Michael Scofield
jemu tu cegla by sie rzydala! wali by sie nia po glowie xD.
Michael Scofield
A tak jakoś kiedyś szukałem co to za telefon ma Lyn'c. i znalazłem ;-)PatuŚ pisze:Sebo gdzie Ty się tego dopatrzyłes
Może chciał z dużym wyświetlaczem??..xDDDPatuŚ pisze:wiadomo wszysyc mają wypasione V3 a Linc taka siara ..jakąs cegłe szajskiej firmy
Michael Scofield
Linc chciał taki tel żeby mu do głowy pasował

Michael Scofield
no tak żeby się proporcje zgadzałyLinc chciał taki tel żeby mu do głowy pasował
Michael Scofield
hmm.. no chyba macie rację, jak by mu dali taki mały i zgrabny, to by wyglądał idiotycznie
jeszcze by go połknął, albo by mu wpadł do ucha. xD
A kojarzycie telefon Pam, który skubnął jej Michael? Czerwony był chyba. To też była motorola?
A kojarzycie telefon Pam, który skubnął jej Michael? Czerwony był chyba. To też była motorola?
Michael Scofield
chyba tez Motorolka, ale nie kojarze jej za bardzo, zapamietałam tylko kolor^^
co tam tel. Linca, najlepszy miał skosny zółtek w 2 sezonie
to juz chyba motorola nie była^^
co tam tel. Linca, najlepszy miał skosny zółtek w 2 sezonie
T-Bag
Ja kiedyś na jakimś forum o PB wyczytałam, ze Pam Mahone miała Nokię, ale nie wiem jaką. Zapamiętałam to bo mówili, ze to jedyna osoba w serialu, która miała tej marki telefon 
Michael Scofield
Mi się wogóle wydaje że był bardzo podobny to takich LG z klapką, moja kolezanka taki miała i wydaje mi się ze to był taki samagulec pisze:A kojarzycie telefon Pam, który skubnął jej Michael? Czerwony był chyba. To też była motorola?
Michael Scofield
Jakoś ja zauważyłam że w ten Ameryce to jest mania na klapki. Chyba po to żeby tak teatralnie nią trzepnąć jak się zakończy rozmowę.
Michael Scofield
doszłam do identycznych wniosków ..tam praktycznie nikt nie ma normalnego telefonu - w jednym kawałkuAnia1991_ck pisze:Jakoś ja zauważyłam że w ten Ameryce to jest mania na klapki. Chyba po to żeby tak teatralnie nią trzepnąć jak się zakończy rozmowę.
Zawsze musi być klapka, najlepiej jeszcze jak Motorolka
T-Bag
Doszłam do takich samych wniosków jak wy, dziewczyny. I faktycznie chyba nigdy nie widziałam żeby w filmach lub wiadomościach mieli normalne telefony czyli w jednym kawałku.
Michael Scofield
Linc ma tel w jednym pieknym dużym kawałku xD klocu wręcz można by powiedzieć xD dziwie sie jak on go w ogole w rece trzyma 
Michael Scofield
Bo Lincoln jest inni niż wszyscy to i telefon ma inny.