Michael Scofield
Nie ma co i tak obejrzę. Już 3 raz co prawda ale tego nigdy na wiele. Nie ma to jak popatrzeć sobie w wakacje na potyczki naszego Alexa. 
Michael Scofield
odsyłam do mojego posta.agulec pisze:ehehe i kto to mówi Tanira założę się, że jak w TV będą puszczać trzecią serię to będziesz oglądać
co za dużo to niezdrowo.
T-Bag
Teraz coś do poczytania dla tych którzy śledzą losy braci na słonecznej stacji i z niecierpliwością czekają na 3 odsłonę Prison Break. Serwis wirtualnemedia.pl podczas prezentacji letniej ramówki Polsatu napisał:
(...) W poniedziałki i wtorki o 20.00 stacja będzie emitowała "CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku" (powtórki 1 i 2 sezonu), w czwartki o tej porze kanał przypomni drugi sezon serialu "Skazany na śmierć". We wrześniu na antenie pojawi się trzecia, premierowa seria produkcji. (...)
Nie jest to żadna nowość bo media sygnalizowały że będzie to jesień 08 ale nazwa konkretnego miesiąca niepadła. Wydaję się nam że stacja Polsat będzie emitowała Prison Break o stałej porze w tak zwanym prime-time w niedzielę o 20 z tym że raczej po jednym epizodzie bo 3 sezon liczy skromne 13 odcinków. Co do daty najbardziej prawdopodobny jest termin 7 września ( pierwsza niedziele miesiąca). Czyli większość z fanów będzie mogła śledzić przygody braci równolegle w 4 i 3 sezonie Prison Break. Jak przedstawią się słupki oglądalności serialu na Polsacie? Po ponad rocznej przerwie większość fanów pewnie zaspokoiła swoją ciekawość ścigając nielegalnie odcinki
z internetu.
źródło: ThePrisonBreak.net
(...) W poniedziałki i wtorki o 20.00 stacja będzie emitowała "CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku" (powtórki 1 i 2 sezonu), w czwartki o tej porze kanał przypomni drugi sezon serialu "Skazany na śmierć". We wrześniu na antenie pojawi się trzecia, premierowa seria produkcji. (...)
Nie jest to żadna nowość bo media sygnalizowały że będzie to jesień 08 ale nazwa konkretnego miesiąca niepadła. Wydaję się nam że stacja Polsat będzie emitowała Prison Break o stałej porze w tak zwanym prime-time w niedzielę o 20 z tym że raczej po jednym epizodzie bo 3 sezon liczy skromne 13 odcinków. Co do daty najbardziej prawdopodobny jest termin 7 września ( pierwsza niedziele miesiąca). Czyli większość z fanów będzie mogła śledzić przygody braci równolegle w 4 i 3 sezonie Prison Break. Jak przedstawią się słupki oglądalności serialu na Polsacie? Po ponad rocznej przerwie większość fanów pewnie zaspokoiła swoją ciekawość ścigając nielegalnie odcinki
źródło: ThePrisonBreak.net
Michael Scofield
ściągając nielegalne odcinki z internetu dobre dobre. Co to mi jeszcze nie zarzucą.
Czyli 3 sezon juz pewny w słonecznej stacji. Nice.
Czyli 3 sezon juz pewny w słonecznej stacji. Nice.
Michael Scofield
Chyba na łeb upadli! Przecież 1 i 2 sezon dopiero był oO rany boskie...a 3 to nie łaska zamówić. Co za stacja...W poniedziałki i wtorki o 20.00 stacja będzie emitowała "CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku" (powtórki 1 i 2 sezonu),
Ano tak 3 sezon już pokazują, bo widziałam usyfionego Whistlera xD
Jak będzie 3 sezon...to nie będę już miała tivi xD także Polsaciku uuu możecie mnie odliczyć ^^
Michael Scofield
hahahahahhahahahahaMahonia pisze:W poniedziałki i wtorki o 20.00 stacja będzie emitowała "CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku" (powtórki 1 i 2 sezonu)
ja nie widziałam. Nie bede ogladać bo jeszcze mi sie przeje pan Whistler i co będzie?AutumnLeaf pisze:Ano tak 3 sezon już pokazują, bo widziałam usyfionego Whistlera xD
Jak będzie 3 sezon...to nie będę już miała tivi xD także Polsaciku uuu możecie mnie odliczyć ^^
Michael Scofield
koncowe odcinki chyba se obejrze... w koncu cos trzeba robi xD. Musze cos tylko na pt wykombinowac i bedzie gites
T-Bag
No i lektor nie był zły, ja go tam lubię to był Stanisław Olejniczak ;-) Wszystko fajnie, tylko Polsat się rypie, że tak powiem.
U mnie też był fatalny obraz na Polsacie
Ale tylko na jednym odcinku 
Później juz było ok
A do lektora nie mam nic
Później juz było ok
A do lektora nie mam nic
C-Note
Ja też wczoraj oglądałem skazanego ale obraz miałem idealny także nie narzekam...
Mahone
hmn...Mahonia pisze: Jak przedstawią się słupki oglądalności serialu na Polsacie? Po ponad rocznej przerwie większość fanów pewnie zaspokoiła swoją ciekawość ścigając nielegalnie odcinkiz internetu.
no co oni...
przecież wiadomo że każdy szanujący się fan PB nie będzie ściągał odcinków tylko czekał rok na kolejne odcinki, gdy te są dostępne w sieci...
to niedorzeczne... (taaa.. i co jeszcze... )
C-Note
No ,a 4 season ciekawe kiedy daja w tv :] , ja tam i na kompie i w tv ogladam