Michael Scofield
hmm.. no House może nie jest jak z obrazka, ale jest przystojny ..i męski co najważniejsze
wysoki, dobrze zbudowany jak na swój wiek.. no nie wiem kurde, ale ma *coś* w sobie^^ a jak w dalszych seriach wrócą kolory, że tak powiem, to zobaczysz jakie ma śliczne niebieskie oczęta 
Michael Scofield
własnie jest przystojny. Cos na kształt T-Baga z pierwszego sezonu^^ podobne emocje we mnie wzbudza
bardziej podobaja mi sie tacy niz młodzi 'przystojniacy' typu Zac Efron np xD dzizys
dojrzałe ciacha maja w sobie ten urok...^^
bardziej podobaja mi sie tacy niz młodzi 'przystojniacy' typu Zac Efron np xD dzizys
dojrzałe ciacha maja w sobie ten urok...^^
John Abruzzi
nieeeB... pisze:bardziej podobaja mi sie tacy niz młodzi 'przystojniacy' typu Zac Efron np xD dzizys![]()
Michael Scofield
co nie?*Madziula* pisze:B... napisał/a:
nieee
wolisz Efronka ? xD
John Abruzzi
nie przeczytałam słowa "niz" 
Michael Scofield
no ja tez wolę takich.. hmm.. no właśnie takich xD, niż wygładzonych młodzianów, którzy jeszcze trochę, a nic nie będą mieli w sobie z faceta xD dlatego Fichtner, Hugh Laurie (House
) jak i Knepper są dla mnie przystojni 
Michael Scofield
tacy typu Efron sa jak dla mnie masakryczni^^ co nie znaczy ze inni "młodzi" mi sie ni podobaja. Taki np Henry czy Walker mmmmmmm, choc oni tez po 30tce
no ale nie takie za przeproszeniem dziadki, jak niektórzy okreslaja np Willa-Billa 
Michael Scofield
ekhem.. no żeby nie było.. mi się "młodzi" tez podobają xDD
po prostu dla mnie facet musi mieć to *coś* nie ważne czy ma 50 czy 25 lat^^
musi być facetem, a nie rozmemłaną ciapą ze zrobionymi włoskami xD
po prostu dla mnie facet musi mieć to *coś* nie ważne czy ma 50 czy 25 lat^^
musi być facetem, a nie rozmemłaną ciapą ze zrobionymi włoskami xD
Michael Scofield
no ej mi tez sie podobaja tacy mlodsi ale nie zauwazylam w zadnym serialu, programie czy w czyms innym przystojniaka przed 30 xD. taki Paul- nie dalabym mu 35 lat, a im starzy tym lepszy (chyba ze zarosnie jak Ryan xD)
T-Bag
Oprócz Billa z tych starszych fajni są tez Keanu Reeves i Johnny Depp, David Caruso (Horatio Caine) nie jest zły, ale to nie to samo. Oczywiście młodzi też są fajni 
Michael Scofield
o kenau za czasow speed'a...to bylo cos a teraz to taki dziadek
Michael Scofield
o taaaaak, jedyny film w którym mi sie podobał, bo hehe nie był do siebie podobny^^ ładne włsoki, umiesniony bardziej, bo tak to masakryczny jest: zarosnietyedzik pisze:o kenau za czasow speed'a
z reszta Keanu i Depp to mlodziki raczej^^
Michael Scofield
e tam tez po 30 sa pewnie... Teraz keanu wyglada okropnie. A deep to mi sie nigdy nie podobal, nie wiem co wy w nim widzicie
Edit:
Po obejrzeniu 1 odcinka Oficera znow mi odbija do Szyca! Jeszcze brakuje mi tylko Vinci i bedzie wszytko
Edit:
Po obejrzeniu 1 odcinka Oficera znow mi odbija do Szyca! Jeszcze brakuje mi tylko Vinci i bedzie wszytko
Michael Scofield
ja go w tym filmie uwielbiam ;D ogólnie z niego też takie ciacho...edzik pisze:Jeszcze brakuje mi tylko Vinci
dziisiaj pedalski... nie wytrzymam xD
Michael Scofield
Vinci ogladalam pewnie z 8 razy
Ale i tak najbardziej go lubie za role w oficerze gdzie genialnie zagral. szkoda ze w drugim sezonie bylo go tak malo i jakos tak dziwnie wygladal...upasiony jakis taki Xd
T-Bag
Keanu ma 43 lata ;-)edzik pisze:e tam tez po 30 sa pewnie...
Michael Scofield
i tak młodzik xDMahonia pisze:edzik napisał/a:
e tam tez po 30 sa pewnie...
Keanu ma 43 lata ;-)
Depp wczoraj byl piekny, sam w sobie piekny moze nie jest, ale ma w sobie cos co przyciaga, nawet moze bardziej grą niz wyglądem ale przyciaga aaaaaa xD
ciasteczko
a Szyc mi sie ni podoba, przypomina mi sasiada, który jak miałam 3 lata rzucił mi kamieniem w czoło Oo ehh te dziecinne zabawy
T-Bag
w pewnym sensie tak ;-)B... pisze:i tak młodzik xD
dobre skojarzenieprzypomina mi sasiada, który jak miałam 3 lata rzucił mi kamieniem w czoło Oo ehh te dziecinne zabawy![]()
Michael Scofield
Wczoraj jak moj tata jadl kolacje i wrocil z prazy zmeczony, to jak sie przyjzalam to wygladal jak House xD xD. naprawde bylo widac duze podobienstwo
Michael Scofield
eeee to masz przystojnego ojca xD
House jest w całej swej "pozornej brzydocie" zajebiaszczo przystojny
aaaa dzis sobie siedzialam w poczekalnie koło takie ładnego chłopczyka ze ah oh niestety foty mu nie miałam jak zrobic
młodziutki, około lat 20, wysoki, około 1,8 m, brunecik i miał smieszne buty xD
House jest w całej swej "pozornej brzydocie" zajebiaszczo przystojny
aaaa dzis sobie siedzialam w poczekalnie koło takie ładnego chłopczyka ze ah oh niestety foty mu nie miałam jak zrobic
T-Bag
A ja dzisiaj w kawiarni widziałam kolesia też w wieku ok. 25 lat, który był w eleganckim garniaku, miał lekki zarost i tak siedział z gracją na krześle
Ale był z jakąś babką, a ona strasznie wyglądała, a minę miała jakby chciała kogoś zabić ;-)
Michael Scofield
mmm... powzdycham nad nauczycielami xD aż dwóch
Z wuefu i Angielskiego... Jakie ładne mają tyłki xD xD Macie foty 

T-Bag
Ale Aglek masz dobrze
Ja w gimnazjum nie miałam takich widoków ;-) Jeden koleś od Wfu chłopaków to był stary dziad, a drugi od matmy to był ''Pożal się Boże'' też stary i okropny ;-)
Michael Scofield
no tyłki nam bedzie wstawiac xD
chryste^^
mnie bardziej interesuja czesci od pasa do góry MIMO WSZYSTKO
ja bym sie pochwaliła moim nauczycielem od hiry ale lepiej nie...gosc koło 43 lat mw. ogólnie brzydki^^ ale czasem robił wrazenie szczególnie jak załozył sobie czarny garniak i czarna koszule xD sie siedziało w tych drugich ławkach^^ hehe
ale ogolnie to go nienawidze bo doprowadził mnie do traumy, nerwicy i skrzywienia umysłowego
chryste^^
mnie bardziej interesuja czesci od pasa do góry MIMO WSZYSTKO
ja bym sie pochwaliła moim nauczycielem od hiry ale lepiej nie...gosc koło 43 lat mw. ogólnie brzydki^^ ale czasem robił wrazenie szczególnie jak załozył sobie czarny garniak i czarna koszule xD sie siedziało w tych drugich ławkach^^ hehe
ale ogolnie to go nienawidze bo doprowadził mnie do traumy, nerwicy i skrzywienia umysłowego
Mahone
Ja mam przystojnego i bardzo fajnego od historii
po prostu cud miód. Super facet.
Od w-f mam chłopa, który jest bratem Magdaleny Grzywy, tej biathlonistki ale nie wiem czy ją kojarzycie. Nie jest znowu brzydki, ale za to charakter ma nie za bardzo.
Od w-f mam chłopa, który jest bratem Magdaleny Grzywy, tej biathlonistki ale nie wiem czy ją kojarzycie. Nie jest znowu brzydki, ale za to charakter ma nie za bardzo.