To jest mój pierwszy autograf od Sarah Wayne Callies:

Napisałam do niej list i mi przysłała to zdjęcie w odpowiedzi.
Czeka m na więcej, a dokładnie od Williama Fichtnera i Wentwortha Millera

Ostatnio zmieniony 2008-06-20, 17:41 przez Mahonia, łącznie zmieniany 1 raz.
hahahaha xD mi by to tam wisiałoB... pisze:wyobraziłam sobie co On pomyślałby sobie o mnie xD zjechanej równo fance z Polski, piszacej kilkustronowy epos o kształcie jego ust...ehehehe no i mi przeszło xD
Czekam teraz z niecierpliwością na Wenta i Billa i jak dostanę to, to tutaj wsadzęedzik pisze:jak dostaniesz cos jeszcze to pochwal sie. A dlugo czekalas na odpowiedz?
Ja tam w liście napisałam coś od siebie i na końcu coś tego typu, ze bardzo bym się ucieszyła gdybyś przysłał mi swoje zdjęcie z autografem. Na samym końcu listu napisałam swój adres, potem wsadziłam to w dużą kopertę A4 i nakleiłam znaczek do Ameryki priorytetowy i wysłałam. Gdzieś indziej czytałam, że trzeba im wysłać dodatkową kopertę i znaczek zwrotny, ale ja tego nie wysłałam i jak widać dostałam odpowiedź ;-)Aglek pisze:Jak chce dostać autograf to co muszę zrobić oprócz tego, ze wysłać list i o niego poprosić
Szkoda że to właśnie oni odpisują a nie właściwi adresaci.Mahonia pisze:bo w końcu to leży w obowiązkach managera, a aktorzy dają im kasę na takie rzeczy
Ja bym chyba napisała ksiązkę składającą sięz kilku tomówPam pisze:Ja lubie się rozpisać, więc w liście do Willa napisałabym wszystko, co o nim myślę,
Ja bym napisała, ale jak już bym "przelała" wszystkie swoje przemyslenia i rozwazania na jego temat to by pomyslał ze jestem wariatką a poza tym po angielsku - niby nie jest u mnie z tym źle ale boje sie ze w duzym liscie narobie byków że pomysli że jestem anbalfabetkaScylla pisze:Pam napisał/a:
Ja lubie się rozpisać, więc w liście do Willa napisałabym wszystko, co o nim myślę,
Ja bym chyba napisała ksiązkę składającą sięz kilku tomów
Ja tez mam w domu takiego "tłumacza" hehe. Do tej pory sie dziwie jak oni odpisują na te wszystkie listy. Pewnie całe worki dostają.Mahonia pisze:Ja mam o tyle dobrze, że mam siostrę bardzo dobrze umiejącą angielski i mi zawsze pomożePozdrowionka dla siostrzyczki