T-Bag
Ja nigdzie się nie wybieram i siedzę w domu. Może pojadę do wujostwa, ale to mało prawdopodobne. Będę chodzić na zakupy po całym mieście ;-)
Michael Scofield
plany...
hmmmm w lipcu mam plan siedziec na necie i czekac az mnie gdzies przyjmja na studia a potem zawiesc gdzies ( teraz to juz gdziekolwiek, byle mnie tylko przyjeli^^) dokumenty i miec swiadomosc ze mam to juz z głowy xD
reszte lipca pewnie przebimbam, bo trzeba bedzie to opic ( zakldajac odwaznie ze bedzie co^^)
sieprien bedzie wygladał pewnie podobnie, z wyjatkiem tygodnia w Zakopanym i moze weekendu nad jeziorem...ale nie widzi mi sie spanie pod namiotem bez ciepłej wody...z robalami jeszcze moze
czyli ogolnie to nudy mi sie zapowiadaja xD
hmmmm w lipcu mam plan siedziec na necie i czekac az mnie gdzies przyjmja na studia a potem zawiesc gdzies ( teraz to juz gdziekolwiek, byle mnie tylko przyjeli^^) dokumenty i miec swiadomosc ze mam to juz z głowy xD
reszte lipca pewnie przebimbam, bo trzeba bedzie to opic ( zakldajac odwaznie ze bedzie co^^)
sieprien bedzie wygladał pewnie podobnie, z wyjatkiem tygodnia w Zakopanym i moze weekendu nad jeziorem...ale nie widzi mi sie spanie pod namiotem bez ciepłej wody...z robalami jeszcze moze
czyli ogolnie to nudy mi sie zapowiadaja xD
T-Bag
JA albo Jastarnia albo Słowacja ale dokładnie jeszcze nie wiem ,normalnie po zeszłorocznym pobycie w Górach cos mnie tam ciagnie 
Mahone
Ja do Turcji i na Słowenie.
Michael Scofield
Xaneta!! *ryczy* Przykro mi!! Nie zobaczymy się!! Wtedy kiedy moja rodzinka jedzie na mazury Ja jade do Anglii... Cisze się, ze jade i nie ciesze, że nie spotkam się z X... ;( Załamka...
Michael Scofield
mówi się trudnoo ;** kiedyś się napewno zobaczymy... 
Michael Scofield
No ja mam nadzieje :*
Ja też nigdzie nie jade
W tym roku mnie nigdzie nie ciągnie...
Michael Scofield
Jak sobie zarobie to może nad Morze- nasze Polskie ... :Mielno, Stegna - te okolice 
Dopiero we wrześniu szykuje się jazda: Lazurowe Wybrzeze & objazdówka , Cannes, Nicea, Wenecja itp. jak to dobrze miec układy z nauczycielami, no i na szczeście sa jeszcze tacy co potrafia dobrą wycieczke zorganizować
Dopiero we wrześniu szykuje się jazda: Lazurowe Wybrzeze & objazdówka , Cannes, Nicea, Wenecja itp. jak to dobrze miec układy z nauczycielami, no i na szczeście sa jeszcze tacy co potrafia dobrą wycieczke zorganizować
Michael Scofield
ja jak zwykle tradycyjnie w domq. Co prawda ciotka mnie zapraszala, ale po feriach u nich spedzonych nie mam ochoty tam jeschac xD
C-Note
heh chcesz znac odp? bo jestem człowiekiem konkurencji.....pasi? i to tam sie udzielam.....Piotras003 pisze:Ja sie nie zgadzam z panami u góry bo sygny sa swietne ;-) a te 2 srodkowe wrecz fantastyczne poniewaz kolory do siebie pasują i sa pomysłowo zrobione ;-) i niechce sie kłócic z nikim ale wydaje mi sie ze cwaniak tylko czeka jak ktos wstawi nowe sygny i od razu komentuje ,a w innych tematach jego nicku nie widac ,wiec zadaje pytanie po co nam ktos kto ocenia tylko sygny a nie udziela sie ogólnie,i zauwazylem tez to ze mało osob wrzuca swoje prace sorry cwaniak no ale takie jest moje zdanie pozdro ;-)
Świeżak
Cwaniak ponieważ ci podpadłem na początku nie oczekuję od ciebie żadnych pozytywnych komentarzy chociaż praca by mi wyszła super. Ale w ostatnich twoich pracach wyczytałem komentarz, że wszystkie twoje prace wyglądają tak samo, tak, że weź to też pod uwagę, że nie jesteś wielkim grafikiem za którego się uważasz, czytając niektóre posty.Zrób jakieś dobre C4D, jakąś dobrą tapetkę (moim zdaniem trodniej jest zrobić niż sygne ) i pamietaj najważniejsze nie są smugi wokół postaci, ąle całość wykoniania pracy.
[ Dodano: 2008-07-12, 21:04 ]
[ Dodano: 2008-07-12, 21:04 ]
DobreCwaniak pisze:bo jestem człowiekiem konkurencji.....pasi?
Michael Scofield
NN sygny jak najbardziej mi sie podobają, mają w sobie taki "mrok"^^ wstawiaj więcej prac.
Ja już nic nie wstawiam, stwierdziłem że nic nie umiem i sie nie nauczę. Po takich profesjonalnych komentarzach......poważnie mi sie odechciało..dzieki.
Piotras003 pisze:,i zauwazylem tez to ze mało osob wrzuca swoje prace
Ja już nic nie wstawiam, stwierdziłem że nic nie umiem i sie nie nauczę. Po takich profesjonalnych komentarzach......poważnie mi sie odechciało..dzieki.
C-Note
ehhh człowieku....nie załamuj sie....nie wiem czy sobie potrafisz wyobrazic jak ja byłęm jechany na początku mojej przygody z grafiką....ale parłem do przodu,i doszedłem do takeigo poziomu na jakim jetsem....Nie załamuj sie,zauwazylem ze Ty w swoich pracach dajesz za duzo radial blura,i sygny są bardzo rozmyte.Staraj sie czesciej dodawac kontrastu i wyostrzenai i bedzie o niebo lepiej.Powodzenia Tobie i NN-owi........i reszcie xDSebo160186 pisze: Ja już nic nie wstawiam, stwierdziłem że nic nie umiem i sie nie nauczę. Po takich profesjonalnych komentarzach......poważnie mi sie odechciało..dzieki.
Michael Scofield
No co Ty.Cwaniak pisze:nie załamuj sie
Nie potrafię wyobraź sobie ;-) Co mnie to obchodzi? Ja robie/iłem to dla zabawy, i może nie chciałem żeby ktoś po mnie Jeździł? i to na tym forum. skomplikowane?Cwaniak pisze:nie wiem czy sobie potrafisz wyobrazic jak ja byłęm jechany na początku mojej przygody z grafiką
łohohoh...Cwaniak pisze:i doszedłem do takeigo poziomu na jakim jetsem
Mi już nie trzeba ;-)Cwaniak pisze:Powodzenia Tobie
Mahone
właśnie też zauważyłam że ostatnio mało jest grafiki na forum, i chyba wiemy dlaczego... sama też od czasu do czasu zrobię coś, co mi się podoba ale na forum tego nie wstawiam bo po co dawać innym powód do nabijania niepotrzebnych postów...
Cwaniak, wypowiadasz się tak, jak nie wypowiadają się na ogół nawet profesjonalni graficy, tzn.. zamiast zachęcać to tylko krytykujesz i zadzierasz nosa... takie moje odczucie, może ty myślisz inaczej... ^^
ćwicz NN i wstawiaj więcej, bo bardzo fajnie ci wychodzą ^^
Cwaniak, wypowiadasz się tak, jak nie wypowiadają się na ogół nawet profesjonalni graficy, tzn.. zamiast zachęcać to tylko krytykujesz i zadzierasz nosa... takie moje odczucie, może ty myślisz inaczej... ^^
ćwicz NN i wstawiaj więcej, bo bardzo fajnie ci wychodzą ^^
T-Bag
Ja co prawda jeszcze nic nie umiem zrobić w programie graficznym, ale jak bym się nauczyła to nie wiem czy bym to tutaj wstawiała, bo takie komentarze Cwaniaka by mnie pewnie zniechęciły. Chodzi o to ze miałby pretensje w stylu po co wstawiam skoro nie jestem profesjonalistką
A NN wstawiaj więcej bo ja z chęcią podziwiam innych prace
A NN wstawiaj więcej bo ja z chęcią podziwiam innych prace
Michael Scofield
Przesadzacie, cwaniak nie mowi "to jest beznadziejne, nie robcie nic wiecej" tylko mowi co jest zle, trzeba umiec przyjmowac krytyke,
NN wyslalem ci PW
NN wyslalem ci PW
Michael Scofield
Myślę, że Cwaniak pisząc tego posta, mianowicie...
Czasami jednak piszę trochę zbyt ostre komentarze - i nie powiem - bywają pomocne dopóki nie są obraźliwe.
I wszystko byłoby dobrze, gdyby nie urażały innych, a zawierały pomocne rady - zrozumiałe dla wszystkich - początkujących i bardziej zaawansowanych.
Jedyne o co proszę Cwaniaku to więcej zrozumienia dla użytkowników tego forum, a przede wszystkim zrozumienia tego, że nie jest to typowe forum graficzne, do których się przyzwyczaiłeś, i większość robi swoje prace dla zabawy - dlatego, że np. lubi Scofielda i będzie go malował na zielono, bo się przy tym świetnie bawi, a na dodatek ma ochotę się tym z nami podzielić i niekoniecznie czeka na fachową opinię.
Jak widzisz - OK, nie chciałeś - ale zniechęciłeś kilka osób.
Mam nadzieję, że nie mówię teraz do ściany i że się poprawisz, bo wiem, że jak chcesz to potrafisz. Tyle ode mnie do Ciebie.
A do reszty - wrzucać prace i nie bać się nikogo. Poważnie mówię
Posty nie na temat z tematu pechowego NN
po raz kolejny zostaną przeniesione do Offtopicu.
...nie miał nic złego na myśli.Cwaniak pisze:ehhh człowieku....nie załamuj sie...
Czasami jednak piszę trochę zbyt ostre komentarze - i nie powiem - bywają pomocne dopóki nie są obraźliwe.
I wszystko byłoby dobrze, gdyby nie urażały innych, a zawierały pomocne rady - zrozumiałe dla wszystkich - początkujących i bardziej zaawansowanych.
Jedyne o co proszę Cwaniaku to więcej zrozumienia dla użytkowników tego forum, a przede wszystkim zrozumienia tego, że nie jest to typowe forum graficzne, do których się przyzwyczaiłeś, i większość robi swoje prace dla zabawy - dlatego, że np. lubi Scofielda i będzie go malował na zielono, bo się przy tym świetnie bawi, a na dodatek ma ochotę się tym z nami podzielić i niekoniecznie czeka na fachową opinię.
Jak widzisz - OK, nie chciałeś - ale zniechęciłeś kilka osób.
Mam nadzieję, że nie mówię teraz do ściany i że się poprawisz, bo wiem, że jak chcesz to potrafisz. Tyle ode mnie do Ciebie.
A do reszty - wrzucać prace i nie bać się nikogo. Poważnie mówię
Posty nie na temat z tematu pechowego NN
Michael Scofield
Piszę żeby się pożegnać. Wyjeżdzam na wakacje i będe za jakieś 2 tygodnie.
Podbijam kołobrzeg. Może uda mi się jakoś zajżeć, ale nie ręcze. Będę tensknić.
Papa

Podbijam kołobrzeg. Może uda mi się jakoś zajżeć, ale nie ręcze. Będę tensknić.
Papa
My też Aniu ;* Miłych wakacji 
Michael Scofield
pa ;* udanych wakacji ;]
Michael Scofield
Oby Ci pogoda nad morzem dopisała ^^ ;*
Michael Scofield
O tak.. żeby tylko pogoda była ładna 
miłych wakacji Aniu ;*
miłych wakacji Aniu ;*
Michael Scofield
ppaaa udanego wypoczynku:)