T-Bag
Nie lada gratka dla wszystkich sympatyków Skazanego na Śmierć. Wszyscy czekają już do września na odpowiednio 3 serie na polskiej stacji i najnowszą 4 w Stanach Zjednoczonych. Ten okres czekania w radosny sposób umili nam Polsat. Od lipca w czwartkowe wieczory w godzinach 20-22.00 będą emitowane po dwa odcinki powtórkowe naszego ulubionego serialu.
źródło:polsatmedia.pl
źródło:polsatmedia.pl
Michael Scofield
Fajnie!! Szkoda tylko, ze nie mam telewizora... --'
Michael Scofield
uuuuuuu... po dwa odcinki!?!? oO ekstra super wypasiście
oczywiście - będę oglądać dziękując Polsatowi za "radosne umilenie" lipcowych wieczorów xDD no może nie wszystkich wieczorów, bo jak po dwa odcinki to się dość szybko skończy 
John Abruzzi
ooo fajnie
druga seria w dodatku czyli czekają mnie sceny Teddy/Susie Q

Michael Scofield
ojojojojojojojoj taka myslałam, w tamte wakacje dokladnie o tej samej porze puszczali 1 sezon xD i dopiero wtedy zaczełam ogladac^^
fajnie, garniturek wraca mmmmmm bede sie rozpływac
fajnie, garniturek wraca mmmmmm bede sie rozpływac
T-Bag
nie tylko ty B..., nie tylko ty 
Michael Scofield
o cos mi mowi ze bede ogladac xD. no chyba ze bedzie cos bardziej interesujacego
Michael Scofield
Co może być bardziej interesującego. Pewnie że obejrzę. fajne się wakacje szykują,edzik pisze:o cos mi mowi ze bede ogladac xD. no chyba ze bedzie cos bardziej interesujacego
Fernando Sucre
"Tak mi dobrze tak radośnie" bo jest Polsat, który czasem w przebłyskach poprawi ludziom humor
A już myślałam, że nigdy nie wpadną na ten pomysł. Szkoda tylko z drugiej strony, że po 2 odcinki
byłoby więcej miłych chwil z Polsatem 
Mahone
Ja nie będę oglądać. Denerwują mnie te długie reklamy na polsacie... Wolę sobie oglądnąć jeszcze raz wszystkie sezony na komputerze 
Mahone
haha...
nie lubię zbytnio polsatu ( za dużo reklam..!!!) teraz to mi się podlizali...
będę oglądać na pewno... ^^
haha to już za tydzień...
dobrze to sobie przypomne bo zapomniałam już trochę drugą serię...
nie lubię zbytnio polsatu ( za dużo reklam..!!!) teraz to mi się podlizali...
będę oglądać na pewno... ^^
haha to już za tydzień...
dobrze to sobie przypomne bo zapomniałam już trochę drugą serię...
Ja nie będę oglądać, bo mam na płycie
Tylko szkoda, że takiego dokładnego tłumaczenia nie ma na nich...
Mogę w każdej chwili sobie obejrzeć, bo jakbym chciała zobaczyć mój ulubiony odcinek, obejrzałabym go i chcialabym żeby jeszcze raz puścili... A tak mam na 22 płytach 2 sezony i się cieszę (trzeci będę miała w lepszej wersji)
Mogę w każdej chwili sobie obejrzeć, bo jakbym chciała zobaczyć mój ulubiony odcinek, obejrzałabym go i chcialabym żeby jeszcze raz puścili... A tak mam na 22 płytach 2 sezony i się cieszę (trzeci będę miała w lepszej wersji)
T-Bag
też mam na płytach wszystkie 3 sezony, ale w TV nie zaszkodzi obejrzeć 
Michael Scofield
ja własnie nie mam drugiego, bo poszła płyta w obieg i nie wrócila, wiec ciesze sie ze leci. Do pierwszego nie chce mi sie juz wracac a 3 znam prawie na pamiec. Drugi ogladałam tylko w tivi, jedynie kilka odc sciagnełam zeby sobie Willa posłuchac i poogladac w chwilach zwątpienia nagłego xD
Fernando Sucre
Mahone w garniaku. 
Michael Scofield
lekarstwo na smutki xD
a miałam isc w srode do kolegi zeby mi zgrała cały 2 sezon bo teraz tak LEZE ( agulec for you:* xD) i bym sobie obejrzała a tu wchodze na forum i taka niespodzianka^^
bo nie sprawdzałam w programie ;-)
a miałam isc w srode do kolegi zeby mi zgrała cały 2 sezon bo teraz tak LEZE ( agulec for you:* xD) i bym sobie obejrzała a tu wchodze na forum i taka niespodzianka^^
bo nie sprawdzałam w programie ;-)
Michael Scofield
--'B... pisze:bo teraz tak LEZE ( agulec for you:* xD)
ja drugi sezon widziałam raz w TV i raz na kompie, trzeci raz obejrzeć nie zaszkodzi
poza tym druga seria, moja ulubiona z moim ulubionym
szkoda tylko, że lektor będzie zagłuszał^^
ja jak mam siąść i oglądać na kompie, to mi się nie chce.. zawsze jakoś szkoda mi czasu, albo wole porobić co innego.
A tak raz na tydzień na dwa odcineczki można zalegnąć na kanapie
Michael Scofield
O mamo...ile można. Dobrze, że wyjeżdżam bo chyba nie zniosłabym kolejnego razu z Prisonem ^^ Ale moja rodzinka będzie mieć zajęcie jak wybędę z domu.
Tweener
Nie będę oglądał bo z lektorem - z napisami fajniej się ogląda imo.
T-Bag
Super nareszcie nasza tv pomyslala i przy okazji bedzie mozna sobie cos nie cos przypomniec ,ja napewno skorzystam 
Ja znam cały serial na pamięć tylko odcinki mi sie mylą
Ale jak będzie mi sie chciało to będę ogladać...
Michael Scofield
-- o nie
co za duzo to niezdrowo.
mogliby sobie darować xD
co za duzo to niezdrowo.
mogliby sobie darować xD
Michael Scofield
ehehe i kto to mówi Tanira
założę się, że jak w TV będą puszczać trzecią serię to będziesz oglądać
Zazwyczaj tak jest, że zanim puszczają nową serię, to w wakacje powtarzają stare odcinki dla przypomnienia (wakacje? co to są wakacje..?) więc ja się tam cieszę - może nie tak bardzo jak z tego, że powtarzają House'a, ale cieszę się, bo pewnie nie będę oglądać wszystkich powtórek, to zawsze lepiej jak jest na co popatrzeć w TV, niż jak nie ma nic
Zazwyczaj tak jest, że zanim puszczają nową serię, to w wakacje powtarzają stare odcinki dla przypomnienia (wakacje? co to są wakacje..?) więc ja się tam cieszę - może nie tak bardzo jak z tego, że powtarzają House'a, ale cieszę się, bo pewnie nie będę oglądać wszystkich powtórek, to zawsze lepiej jak jest na co popatrzeć w TV, niż jak nie ma nic
Lostów też powtarzają
A co PB to mogłoby nie być tych zafajdanych reklam xD Akurat coś ciekawego ma się dziać, a tu wyskakuje "REKLAMA"
A co PB to mogłoby nie być tych zafajdanych reklam xD Akurat coś ciekawego ma się dziać, a tu wyskakuje "REKLAMA"
Michael Scofield
dokładnie! xDagulec pisze:zawsze lepiej jak jest na co popatrzeć w TV, niż jak nie ma nic
ja tam z przyjemnoscia sobie objerze, nie znam jej na pamiec co prawda^^, a wiele rzeczy juz mi wyleciało z głowy i mimo ze nie bedzie juz takich emocji to zawsze cos
tak wiec czekam na pierwsze dwa odc