John Abruzzi
hej
Super są
tj większość już widziałam dużą część mam nawet na dysku
ale jest kilka które widzę pierwszy raz Oo już sobie zapisuję
dzięki :*
Michael Scofield
łaaaa.. Pam jaka niespodzianka^^ kocham Cię za nią normalnie 
zawsze wyszukujesz takie duuuuże foty^^
najfajniejsze te z Housem oczywiście i z Cuddy - bo to dwie moje ulubione postacie^^ ona to w ogóle fajna babka jest (..i on tyż xD) i podobnie jak Madziula, uważam, że świetnie by do siebie pasowali
..a do takiej wanny z Housem to bym se chętnie wskoczyła xD
P.S. Dobrze, że zrobiłaś miniatury, chwała Ci za to xD
zawsze wyszukujesz takie duuuuże foty^^
najfajniejsze te z Housem oczywiście i z Cuddy - bo to dwie moje ulubione postacie^^ ona to w ogóle fajna babka jest (..i on tyż xD) i podobnie jak Madziula, uważam, że świetnie by do siebie pasowali
..a do takiej wanny z Housem to bym se chętnie wskoczyła xD
P.S. Dobrze, że zrobiłaś miniatury, chwała Ci za to xD
Mahone
bardzo fajne...
ta wanna...
xD
ja oglądam tylko te co akurat lecą na TVp 2 ale fotki zapisze ^^
dużo ich jest... niektóre mam ale co tam...
ta wanna...
xD
ja oglądam tylko te co akurat lecą na TVp 2 ale fotki zapisze ^^
dużo ich jest... niektóre mam ale co tam...
Michael Scofield
nie ogladalam tego filmu ale od poniedzialku ma byc powtarzany i juz zarezerwowalam sobie TV 
Fernando Sucre
Ja nie oglądałam początkowych odcinków więc też nadrobię. 
Michael Scofield
zaczynam kochac wakacje coraz bardziej: House, PB, jeszcze Putbulla brakuje i moge lezec całymi dniami przed tivi 
a foty genialne szczególnie z ost sezonu, czyli odwrotnie do 'jakosci' odcinków, bo jak dla mnie pierwszy sezon wymiata
a foty genialne szczególnie z ost sezonu, czyli odwrotnie do 'jakosci' odcinków, bo jak dla mnie pierwszy sezon wymiata
Fernando Sucre
Zawsze pierwszy sezon jest najlepszy. Nie ważne jaki byłby to serial. Kolejne to już tylko naciąganie.
Mahone
a gdzie housa powtarzają???
Michael Scofield
na dwojce od pon do srody o 20.10 chyba
Mahone
jeeee!!!!
ale fajnie....
już od teraz????
ale fajnie....
już od teraz????
Michael Scofield
ihaaaaaaaaaaaaaaaa xD
odp pon do srody Housik, w czw PB
ładnie, ładnie.
ciesze sie na sama mysl o tym, mimo ze to powtórki.
odp pon do srody Housik, w czw PB
ładnie, ładnie.
ciesze sie na sama mysl o tym, mimo ze to powtórki.
Michael Scofield
madame od jutra konkretnie. chyba se bede ogladac xD o 20 house, o 21 Oficer... Oł je
Super!!!!!! Ja miałam ściągać, ale mam z****any transfer i nie moge
Ale cieszę sie
Ja już chcę jutro 
Michael Scofield
własnie ogladałam powt 1 odc i ehehehe smiac mi sie chce xD
House z takimi ciemnymi włosami, z taka dziwna muzyka na poczatku^^ i z takim dziwnym lektorem
no dziwnie^^ 1 sezon wymiata, nawet same przypadki sa lepiej dopracowane. Zauwazam tez pewna ewaluacje tytułowego bohatera^^
ale miło sie ogladało
na sama mysl ze jutro kolejny odc juz sie usmiecham 
House z takimi ciemnymi włosami, z taka dziwna muzyka na poczatku^^ i z takim dziwnym lektorem
ale miło sie ogladało
Michael Scofield
lektor , wogóle kolory...wszytko jakies takie dziwne, nawet ujecia kamery ...
House z taką czuprynką ..też wymiata, no i w koncu sie dowiedziałm co mu w noge się stało
House z taką czuprynką ..też wymiata, no i w koncu sie dowiedziałm co mu w noge się stało
Michael Scofield
a co mu się stało w noge?? 
Michael Scofield
cybuchu xD
miał zawał miesnia uda ;-)
miał zawał miesnia uda ;-)
Michael Scofield
Obejrzalam i... zakochalam sie w tym filmie, bomba po prostu! Nie wiem jak moglam go wczesniej nie ogladac. I nawet veronica sie przewinela
P.S. na tvn w inwazji jest mahon xD
P.S. na tvn w inwazji jest mahon xD
Mahone
Wiemy wiemyedzik pisze:P.S. na tvn w inwazji jest mahon xD
A co do Housa to boski serial
Michael Scofield
HOUSE! mmmmm.. ^^
Nareszcie się doczekałam powtórek od pierwszego sezonu (bo ściągać mi się nie chciało) i oglądałam wczoraj i dzisiaj też będę, bo chociaż nie mam czasu to... na House'a zawsze jest... eee.. no czas. xD
Rzeczywiście wszystko jest jakieś dziwne - kolory (prawie sam szary, żółty i niebieski oO), zauważyłam też, że sporo sie zmieniło w dalszych seriach, np. odpuścili sobie to obrazowe przedstawianie chorób, a G.House się jeszcze nie rozkręcił
w ogóle wszyscy jakoś dziwnie wyglądają xD
No i w końcu dowiedziałam się co mu się stało w nogę i dlaczego ta trójka lekarzy z nim pracuje XD haha
A lektor.. tragedia.. nie mogę gościa słuchać a muszę.. okropność
Nareszcie się doczekałam powtórek od pierwszego sezonu (bo ściągać mi się nie chciało) i oglądałam wczoraj i dzisiaj też będę, bo chociaż nie mam czasu to... na House'a zawsze jest... eee.. no czas. xD
Rzeczywiście wszystko jest jakieś dziwne - kolory (prawie sam szary, żółty i niebieski oO), zauważyłam też, że sporo sie zmieniło w dalszych seriach, np. odpuścili sobie to obrazowe przedstawianie chorób, a G.House się jeszcze nie rozkręcił
No i w końcu dowiedziałam się co mu się stało w nogę i dlaczego ta trójka lekarzy z nim pracuje XD haha
A lektor.. tragedia.. nie mogę gościa słuchać a muszę.. okropność
Nie ma to jak obejrzec jeszcze raz
Lektor fatalny...
Wolę Gutowskiego
I Robin Tunney zauważyłam
Tylko jak zawsze spóźniłam sie na początek...
Tylko jak zawsze spóźniłam sie na początek...
John Abruzzi
ja jak raz trafiłam na tvp na odcinek Housa, który oglądałam już wcześniej z napisami czułam się jakbym momentami oglądała zupełnie coś innego... uwielbiam te ocenzurowane tłumaczenia w tv....
Michael Scofield
ja myslalam ze dali jakis inny film i juz sie zdenerwowalam bo caly dzien czekalam na ten film xD. Lektor nie jest zly...zawsze mozna bylo trafic gorzej. Dobrze ze nie tlumacza nazwiska naszwego doktorka xD Doktor dom xD. Ile sezonow juz jest tego serialu? I Ile odcinkow ma pierwszy sezon?
John Abruzzi
pierwszy sezon ma 22 odcinki, 2 i 3 po 24 aktualnie na FOX leci 4 sezon 
Michael Scofield
O to duzo...a ile sez wyemitowala TVP2?? pewnie jeden xD